בקשת מידע | דיון: פגסוס ונטפרי, הולכים יחד?
-
@ARI אמר בבקשת מידע | דיון: פגסוס ונטפרי, הולכים יחד?:
ואם פגסוס לא ברשימה אז אין להם איך להעלות את המידע מהטלפון שלך.
גם זכןר לי פעם שראיתי שנטפרי מסננים וירוסים .מה רמת הקושי להיכנס לרשימה? נסה זאת בעצמך...
גם זכןר לי פעם שראיתי שנטפרי מסננים וירוסים .
כמובן רק וירוסים שהם מכירים כוירוס. אין להם כל מידע על פגסוס ודומותיה.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא חושב , זה מידע שגם לנטפרי אין.
בכל אופן אני יוצא מנקודת הנחה שהתעבורה של נטפרי מתבססת על רשימה לבנה. ואם פגסוס לא ברשימה אז אין להם איך להעלות את המידע מהטלפון שלך.
גם זכןר לי פעם שראיתי שנטפרי מסננים וירוסים .בשבילה זה מספיק ליצור איזה תוסף חינמי בגוגל, ולדאוג שיאושר בנטפרי.
באמת, הם גברו על חברות מהשורה הראשונה, נראה לך שיפלו בדיוק פה? -
@פלורידה אמר בבקשת מידע | דיון: פגסוס ונטפרי, הולכים יחד?:
ברמת העיקרון הכל עביר, אך לחדור לנטפרי בשביל לקבל את ה ip הפנימי, בשביל לחדור למחשב של עבריין... זה אפססססס לא כל כך קל לקבל אישור... גם לא ממש שייך לטייח תקרית כזו.
אגב, צריך גם לאשר את הכתובת של הרוגלה על כל שלל המשמעויות של זה.
(החדירה, השאיבה, התחזוק, ההתקנה וכו'..)לפי התחקירים האחרונים, זה נשמע שהמשוכה שהזכרת היא לא ממש הייתה בעיה עבורם.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אמר בבקשת מידע | דיון: פגסוס ונטפרי, הולכים יחד?:
לפי התחקירים האחרונים, זה נשמע שהמשוכה שהזכרת היא לא ממש הייתה בעיה עבורם.
הפורום הזה אינו פורום משפטי, אך בגדול אפשר להסביר, שחוקר יכול "לשגות" ולחדור לחייו של הנחקר... הוא אינו יכול לרגל אחרי חברה שלמה, בשביל לקבל את הכתובות של הנחקר.
-
הפורום הזה אינו פורום משפטי, אך בגדול אפשר להסביר, שחוקר יכול "לשגות" ולחדור לחייו של הנחקר... הוא אינו יכול לרגל אחרי חברה שלמה, בשביל לקבל את הכתובות של הנחקר.
א. מהיכן לקחת זאת?
ב. אולי הם חייבו את נטפרי לספק להם, זה בטוח הם יכולים, לדרוש ע"פ חוק פרטים מסויימם.
ג. כל האישי ציבור החרדיים שעקבו אחריהם, נראה לך שלא היה להם נטפרי?...
בכ"א נראה לי שהדיון פה יותר קשור לחודש אדר מאשר לטכנולוגיה. -
א. מהיכן לקחת זאת?
ב. אולי הם חייבו את נטפרי לספק להם, זה בטוח הם יכולים, לדרוש ע"פ חוק פרטים מסויימם.
ג. כל האישי ציבור החרדיים שעקבו אחריהם, נראה לך שלא היה להם נטפרי?...
בכ"א נראה לי שהדיון פה יותר קשור לחודש אדר מאשר לטכנולוגיה.א. כבר כתבתי שברמת העיקרון הכל עביר, הנושא הוא הפורצדורה
ב. במידה והיה אישור שופט כל הנושא אחרת לגמרי.
ג. ---אכן גם אני חושב כי אינך תורם לדיון. בהצלחה.
-
-
-
מה רמת הקושי להיכנס לרשימה? נסה זאת בעצמך...
יוצא מנקודת הנחה שהם מקצוענים, וזה אומר אפס הסמכות על גורם אחר, והם לא משטרה אחרי הכל, כן? אז לא נראה לי שהם יבואו לנטפרי עם דרישה להכנס לרשימה.
כמובן רק וירוסים שהם מכירים כוירוס. אין להם כל מידע על פגסוס ודומותיה.
זה רוגלה שזה קצת שונה.. זה אומר תעבורת אינטרנט שתמד זורמת למקום מסויים.
בכ"א נראה לי שהדיון פה יותר קשור לחודש אדר מאשר לטכנולוגיה.
ממש לא וזה דיון חשוב כדי לדעת מה הגבולות של נטפרי, ובכלל אם הם תורמים באיזשהו אופן מהבחינה הזו. בהתחלה חשבתי לפתוח את הדיון בפורום נטפרי אבל לא הייתי בטוח שיתיחסו אלי שם.
@מתכנת-חובב אמר בבקשת מידע | דיון: פגסוס ונטפרי, הולכים יחד?:
@ARI הם יכולים פשוט לפרוץ לאתר שפתוח בנטפרי ולהשתמש בשרת שלו בתור השרת שישלוט במכשיר
אני יוצא מנקודת הנחה שהם מקצוענים , הם לא יסתכו על אתר שנפרץ עם כל המשמעיות של זה. אני בעיקר מציב את השאלה לא על רגע הפריצה אלא אח"כ שהם צריכים לשאוב נתונים מהמכשיר בצורה סדירה..
חבל שבאמת לא פתחתי את הדיון בפורום נטפרי... -
@ARI https://www.geektime.co.il/project-pegasus-reveals-the-scope-of-nso-group-spyware-use-by-countries-against-activists-and-journalists/ כתוב כאן שהיא עובדת ע"י גישת רוט אז אחרי שהיא הותקנה אז אין לה בעיה לשלוח את הנתונים, הבעיה מתחילה שרוצים להתקין את התוכנה מרחוק אז יש מצב שנטפרי חוסם