עזרה | שיחזור הארד דיסק שפורמט
-
-
-
@cuai אמר בבעיה | מבקש עזרה חשובה מאוד בנושא שחזר הרד דיסק שפורמט:
@aiib בעזר ה' תודה רבה רק שוב אין לי איך אין לי אפשרות לפנות כאן או לשלוח הודעות אישיות הצ'ט אצלי לא פעיל
לכן אני צריך שמישהו יודיע וכו ..ברגע שהזכרתי את שמו הוא מקבל התראה והוא יוכל להגיב כאן ולתת לך פרטי התקשרות אם ירצה
ניסיתי לברר עם חברה מסויימת זה לא זול ... בין 500-1000
גם עם זה בתשלום אין לי בעיה אבל לא גבוהה .לדעתי המחירים יותר גבוהיים... החל מ1000 ויכול להגיע גם ל5000 אבל @מתכנת-חובב עושה זאת או בחינם או בתשלום סימלי.
-
@cuai במקרה שלך מערכת הקבצים נדרסה וזה חמור מאד, נותר כעת לאתר ידנית כל קובץ ולסגור אותו שזה אומר עבודה של הרבה שעות (אמרת 1TB או יותר...), אם 500-1000 זה הרבה בשבילך אמליץ לך,
א. לא ללכת לחנות חאפרית שיכולה לשכנע אותך שיוכלו לשחזר בצורה טובהובסוף עוד יגרמו נזק,
ב. לקחת דיסק קשיח ריק באותו הנפח ולבצע שיבוט של כל הכונן המאותחל אל הכונן הריק (אשמח לעשות לך את זה מרחוק אחרי שיהיה בידך כזה כונן), לאחר סיום השיבוט תוכל לנסות כמה תוכנות, אשמח גם לכוון אותך בזה, אם כי במקרה שלך לא כל סוגי הקבצים ישתחזרו בצורה הזאת וגם לא כל הקבצים שאפשר לשחזר באמצעות תוכנות באמת יוחלצו בשלמות אבל זה המקסימום שתוכל לקבל חינם, ויתכן שאף תסתפק בכך,
רק עוד דבר, תצטרך בשביל חילוץ החומר כונן שלישי עם מקום פנוי בנפח הכונן המאותחל -
@שלמה-ווייס הי שלמה תודה רבה , הכונן באופן עקרוני עבר רק פורמט אתחול מהיר .
ואחרכך נתקתי אותו אמרו לי שבמקרה הזה אולי יש פחות בעיה ויש אפשרות לא הותקן עליו ווינדוס או משהו
והמחשב שאל אותי עם אני רוצה לאתחל שראיתי שהוא נעלם ולא הסכמתי לו לאתחל
נקווה לטוב בעזר ה' מה שאפשר להוציא אפשר ...
לצערי דיסק קשיח באותו הנפח אין לי .
הכי חשוב זה מסמכים וקבצים שיש בכונן הזה לא תוכנות .
קבצי אודיו וכו . פוריקטים שלי ...
במידה וזה התחום שלך אשמח עם תוכל לעזור לי עם יש דרך ... -
במידה וזה התחום שלך אשמח עם תוכל לעזור לי עם יש דרך ...
זה אכן התחום שלי ואני מוכן לעזור, אם אינך יכול להשיג כונן דומה אסכים לעשות זאת רק אם אתה מודע לסיכון שעצם הנסיון לחלץ את הקבצים מהקשיח יכולה לדרוס חלק מהקבצים על הדרך,
-
@שלמה-ווייס
תודה שלמה , הסיכון הוא גדול או קטן . ? אולי יש תוכנות מיוחדות שעושות את זה במינמום סיכון . ?
יש לי אפשרות אולי לקנות הרד דיסק חיצוני קשיח של 2 טרה בייט
ההרדיסק עצמו זה 4 טרה בייט זה מחייב שזה היה 4 . ? כי על הכונן עצומו החומר שלי לא יותר מ 2 טרה היה עליו כמדומני פשוט4 טרה זה יקר יותר כמעט במחיר של תיקון ... -
הסיכון הוא גדול או קטן . ? אולי יש תוכנות מיוחדות שעושות את זה במינמום סיכון . ?
התוכנות שאני משתמש הם רק עם מינימום סיכון עד אפסי, אך הסיכון באם יהיה לא מתחשב באיזה קובץ חשוב הוא ידרוס ולכן אם יש דברים שאסור לאבד לא הייתי ממליץ
-
@שלמה-ווייס
טוב אני אקנה . וננסה בעזר ה' צריך כונן 1 בלבד כן של 4 טרה ? אפשר חיצוני שמתחבר ב USB ?
רק תוכל לבדוק לי או עם יש הדרכה לבדוק לפני זה עם בכלל יש קבצים שקיימים בהרד דיסק הזה ויש אפשרות לאחזר ובטעות לא התקנתי על אותו כונן ווינדוס או משהו ?
או שזה סיכון ולא כדאי לי לחבר אותו רק לצורך הנ"ל .?
זאת אומרת שבלתי אפשרי רק אחרי שאקנה וכו ..
בכל אופן אשמח להודעה פרטית של יצירת קשר איתך או משהו
אין לי ברירה זה חומר רגיש מאוד של שנים על גבי שנים .
בתודה ממש בעזר ה'