בעיה | הפלאפון נרטב בגשם
-
שלום יש לי נוקיה c2 ואתמול הוא נרטב בגשם ,אחרי כמה זמן זה התחיל לעבוד שוב אבל לא לגמרי
דהיינו אני יכול לקבל שיחות ודיבורית ורם קול עובדים ,הבעיה היא שכמה מקשים לא מגיבים שורה קידמה [123 כולל המקש הירוק send דהיינו אין לי שום אפשרות לעשות שיחה רק לקבל
יש למישהו עצה אני מאוד אשמח [פתחתי את המכשיר ונראה הכל יבש ] -
@benrak חבל שאנשים לא יודעים או לא מוכנים להבין שכשמכשיר נרטב לא מחזירים את הבטריה עד לווידוא ב100% שהמכשיר יבש לגמרי, כמו"כ כמה שיותר מהר לדאוג לייבוש המוחלט של המכשיר ולא ע"י אורז אלא פירוק המכשיר וייבוש מוחלט של כל חלק ע"י נייר מגבת ולאחמ"כ עם בלאוור/פן,
במצב שלך ייתן שהפיתרון לבעיה שלך היא אמבטיית קורוזיה -
@שלמה-ווייס תודה על הענות מה זה אמבטיית קורוזיה??
-
@שלמה-ווייס ואיפה יש כזה מכשיר?
-
@שלמה-ווייס
מצויין , רק ציינתי את העניין בשביל המושג.
ואגב אולי תן יותר פרטים על המעבדה לתועלת הכלל..
אפשר גם לפתוח נושא חדש בעניין מעבדות תיקון -
@שלמה-ווייס איפה המעבדה שלך .וכמה יעלה התיקון בערך [הפלאפון שלי c2 קניתי משוחזר, עם אחריות ,והוא עבד מצויין עד הסיפור שנרטב בגשם]
-
@שלמה-ווייס השאלה האם שווה להשקיע בזה כי דבר אחד יכול ליהות שהרכיב מקשים הלך וגם אם תעשה ריבולינג זה לא יעזור דבר שני לוח משוחזר בעלי אקספרס שווה בערך 90 שקל כך שלא שווה להשקיע בלוח כזה חוץ אם האנשי קשר חשובים לו
-
@נחמן-פראנק אמר בבעיה | הפלאפון נרטב בגשם:
חוץ אם האנשי קשר חשובים לו
אתה מכיר מישהו שאנשי הקשר שלו לא חשיבים לו מאוד?
-
@צור אמר בבעיה | הפלאפון נרטב בגשם:
חוץ אם האנשי קשר חשובים לו
אתה מכיר מישהו שאנשי הקשר שלו לא חשיבים לו מאוד?
השאלה באיזה מחיר ??? רוב האנשים לא מוכנים לשלם יותר מ50 שקל על אנשי קשר
-
@נחמן-פראנק ספיציפית אצל שלמה וויס יצאתי בנזק של שישים ש"ח שלכל הדיעות זה סביר ומצויין
-
רוב האנשים לא מוכנים לשלם יותר מ50 שקל על אנשי קשר
אני חושב שאפילו יותר ואפילו מאה (בעיקר השאלה כמה אנשי קשר יש לך ומי הם. למשל שאתה חייב להשיג את הבוס שלך ועוד כל מני אנשים חשובים אתה תשלם יופי)
-
@נחמן-פראנק אפשר לשמור את אנשי הקשר על כרטיס הסים...