בעיה | סים במכשיר C2 תומך כשר "אין שירות"
-
יש לי סים של רמי לוי במכשיר סי 2 תומך כשר, ששקניתי אותו לפני יותר משנתיים עשו לי פריצה, עכשיו הסים כותב לי שאין גישה ואין לי שיחות יוצאות ונכנסות וגם מתי שאני שם את הסים במכשיר כשר (במקרה הזה V24) גם כותב שאין גישה.
יתכן שהסים נחסם לי לגמרי?
דיברתי עם רמי לוי אמרו לי שאצלם הם לא רואים בעיה והסים פתוח כרגיל
יש פתרון?
(גם לעשות ניוד אני לא יכול בגלל שאין לי שיחות יוצאות) -
יש לי סים של רמי לוי במכשיר סי 2 תומך כשר, ששקניתי אותו לפני יותר משנתיים עשו לי פריצה, עכשיו הסים כותב לי שאין גישה ואין לי שיחות יוצאות ונכנסות וגם מתי שאני שם את הסים במכשיר כשר (במקרה הזה V24) גם כותב שאין גישה.
יש פתרון?
(גם לעשות ניוד אני לא יכול בגלל שאין לי שיחות יוצאות)@מודה-אני אמר בבעיה | סים במכשיר C2 תומך כשר "אין שירות":
יש פתרון?
(גם לעשות ניוד אני לא יכול בגלל שאין לי שיחות יוצאות)אולי בטעות העברת אותו לדור 2?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות