בניית חנות פלפונית להתקנת אפליקציות בפלפון
-
-
@שלום-כהן אמר בבניית חנות פלפונית להתקנת אפליקציות בפלפון:
@QJDTOP תראה, מה שאתה הולך להציע לאנשים זה כנראה מה שאני כבר עושה היום. מוחק לאנשים את חנות גוגל יוטיוב דפדפן כרום וכו' ומתקין להם חנות כשרה שבניתי והעלתי לשם את כל קבצי הAPK..אז אני לא מבין כל כך מה העניין לעשות עוד אחד כזה אם כבר יש אחד מוכן.
בכל מקרה אם אתה כן מעוניין להכין גם אחד משלך, שתדע, ההתקנות נעשות דרך מתקין החבילה. אם אתה מעוניין בחנות מתקדמת שמתקינה ישירות מהאפליקציה תצטרך לעשות רוט ולבנות חנות כזאת. קטונתי מלעשות דברים כאלה.
גוגל פליי מתקין בלי רוט כי מתי שאני מתקין קובץ apk אז דורש אישור!
-
@QJDTOP אמר בבניית חנות פלפונית להתקנת אפליקציות בפלפון:
@שלום-כהן אמר בבניית חנות פלפונית להתקנת אפליקציות בפלפון:
@QJDTOP תראה, מה שאתה הולך להציע לאנשים זה כנראה מה שאני כבר עושה היום. מוחק לאנשים את חנות גוגל יוטיוב דפדפן כרום וכו' ומתקין להם חנות כשרה שבניתי והעלתי לשם את כל קבצי הAPK..אז אני לא מבין כל כך מה העניין לעשות עוד אחד כזה אם כבר יש אחד מוכן.
בכל מקרה אם אתה כן מעוניין להכין גם אחד משלך, שתדע, ההתקנות נעשות דרך מתקין החבילה. אם אתה מעוניין בחנות מתקדמת שמתקינה ישירות מהאפליקציה תצטרך לעשות רוט ולבנות חנות כזאת. קטונתי מלעשות דברים כאלה.
גוגל פליי מתקין בלי רוט כי מתי שאני מתקין קובץ apk אז דורש אישור!
גוגל פלי? מתקין בלי רוט? אחי זה אפליקציה שבאה עם המערכת. מן הסתם שהיא תתקין בלי רוט. ככה המכשיר בנוי.........
אני אסביר שוב. אם יש לך רוט, אתה יכול לבנות אפליקציית צד שלישי שתתקין לך יישומים בלי אישור של מתקין החבילה כמו למשל apetoide , apkpure וכדומה.