בעיה | מחשב נייד לא קולט את הבטריה
-
@למה-מה-קרה זה בטריה מובנית? או נשלפת?
-
@למה-מה-קרה יש איזה תוכנה של דל לניהול הבטריה, אולי הגדרת בטעות שיפסיק לעבוד מ97 אחוז?
-
@למה-מה-קרה תנסה להוציא ולהכניס את הבטריה שוב, אולי בעיה באיזה מגע כל שהוא
-
@למה-מה-קרה אין לי אותה על המחשב, תחפש בהתחל באות ד אם יש איזה תוכנה שקשורה לBATTERY
-
@משהקפלן אמר בבעיה | מחשב נייד לא קולט את הבטריה:
@למה-מה-קרה אין לי אותה על המחשב, תחפש בהתחל באות ד אם יש איזה תוכנה שקשורה לBATTERY
או באות D
-
@למה-מה-קרה למה אתה בטוח שהבטריה לא נגמרה היא חדשה-מקורית?
כי גם בבטריה ישנה שנגמרה יהיה כתוב שמלא בהטענה אבל אם תוציא את המטען זה יכבה תוך כמה שניות -
@ראובן-שבתי
היא לא חדשה
אבל זה קרה פתאום ולפי אך שאני יודע בטריות נגמרות לאט עד שהיא לא נטענת בכלל -
@למה-מה-קרה יתכן שאחד מהתאים התנפח ונהרס, זה קורהלפעמים, תוכל לראות את זה על הסוללה אם רק תפתח את מכסה המחשב
-
@שלמה-ווייס
הבטריה חיצונית נראת שלמה -
@למה-מה-קרה
א. אני לא מכיר "דל"
ב. היה לי כזה סיפור עם "לנובו"
ג. בלנובו שלי יש חור קטן מתחת למחשב עם אופציה לאפס את הבקר של הבטרייה - היו מקרים שעזר
ד. היה לי פעם שגם הכפתור לא עזר - ואז אחרי איפוס לביוס והתקנה נקיה לווינדוס הסתדר -
@יש-בורא-עולם
איפוס לביוס זה להוציא את הבטרייה הפנימית? -
@למה-מה-קרה אמר בבעיה | מחשב נייד לא קולט את הבטריה:
@יש-בורא-עולם
איפוס לביוס זה להוציא את הבטרייה הפנימית?איפוס לביוס לא קשור לבטריה הפנימית
BIOS הוא מנגנון של חומרה וקושחה (תוכנה הצרובה בחומרה) המשמש לאתחול המחשב, כמו גם להפעלת שגרות תוכנה אשר תומכות בקלט ובפלט. תפקידים: בעת הדלקת המחשב, ה-BIOS הוא התוכנה הראשונה שפועלת והוא משמש ל: זיהוי התקני חומרה. (ויקי)
ולכן נשמע תמוהה מאוד שיש קשר בין ביוס התקנה נקייה לבטריה @שלמה-ווייס אני צודק? -
@ראובן-שבתי צודק מאד
-
@יש-בורא-עולם אמר בבעיה | מחשב נייד לא קולט את הבטריה:
ג. בלנובו שלי יש חור קטן מתחת למחשב עם אופציה לאפס את הבקר של הבטרייה - היו מקרים שעזר
תוכל להרחיב בבקשה? איזה דגם של לנובו? אולי להעלות תמונה?
יש לי בעיה דומה.
תודה רבה! -