בקשת מידע | איך עושים שיוכלו לראות תמונות שהעברתי במחשב מכרטיס מצלמת קנון לאותו סוג כרטיס
-
@אברהם-צבי מצלמות קנון יכולות להציג תמונות שצולמו במצלמות אחרות רק באופנים הבאים:
- השם של הקובץ הוא כמו השמות של שאר התמונות (רק עם מספר שונה בסוף לפי הסדר).
- המיקום של הקובץ בתוך התיקייה הייעודית של התמונות.
- התמונה לא יותר איכותית ממה שהמצלמה בה רוצים לראות את התמונה יכולה לצלם.
- בחלק (!) מהמצלמות אפשר גם להציג תמונות ערוכות בפורמט JPG בתנאי שהן עומדות בתנאים לעיל.
- וידאו ערוך לא ניתן להציג בשום אופן.
בהצלחה!
-
@אברהם-צבי אמר בבקשת מידע | איך עושים שיוכלו לראות תמונות שהעברתי במחשב מכרטיס מצלמת קנון לאותו סוג כרטיס:
@aharontz אבל אני צריך את כל התוכן רק כמה תיקיות של תמונות ?
אתה צריך להעתיק את התמונות שאתה רוצה לתוך תיקייה עם אותו השם שהיה בכרטיס הקודם (אם אין, אז פשוט תיצור). ואז להעתיק מתוך תיקייה בשם MSC אני חושב, או משהו אחר, קובץ שהשם שלו זה כשם התיקייה, לתוך אותה התיקייה בכרטיס השני.
-
@א-מ אמר בבקשת מידע | איך עושים שיוכלו לראות תמונות שהעברתי במחשב מכרטיס מצלמת קנון לאותו סוג כרטיס:
וידאו ממצלמה אחרת (וכ"ש ערוך) לא ניתן להציג בשום אופן.
לא מדוייק. מניסיון אישי שלי לפעמים כן אפשר לצפות. לדוגמה אני צפיתי במצלמת קנון SX740 בסרטונים שצולמו ע"י Power Shot ELPH115 וכן ע"י SX710, ואני משער שגם סרטונים מ720 ו730 יעבדו.
@אביי אמר בבקשת מידע | איך עושים שיוכלו לראות תמונות שהעברתי במחשב מכרטיס מצלמת קנון לאותו סוג כרטיס:
ואז להעתיק מתוך תיקייה בשם MSC אני חושב, או משהו אחר, קובץ שהשם שלו זה כשם התיקייה, לתוך אותה התיקייה בכרטיס השני.
זה לא חובה. מהניסיון שלי עם העתקות רבות כאלה התיקיה והקבצים שבתוכה נוצרים אוטומטית בהפעלה של המצלמה וצילום תמונה.
@אביי אמר בבקשת מידע | איך עושים שיוכלו לראות תמונות שהעברתי במחשב מכרטיס מצלמת קנון לאותו סוג כרטיס:
לתוך תיקייה עם אותו השם שהיה בכרטיס הקודם
גם זה לא חובה. אפשר ליצור תיקיה גם עם שם אחר ובלבד שהשם יהיה תואם לשמות של שאר התיקיות של המצלמה המקבלת את התמונות (אם אין תיקיות ואתה לא יודע איך לקרוא לתיקיה החדשה, פשוט תצלם תמונה ותראה איך קוראים לתיקיה שנוצרה).
בהצלחה רבה!!! -
-
@בוגאטי אמר בבקשת מידע | איך עושים שיוכלו לראות תמונות שהעברתי במחשב מכרטיס מצלמת קנון לאותו סוג כרטיס:
גם זה לא חובה. אפשר ליצור תיקיה גם עם שם אחר ובלבד שהשם יהיה תואם לשמות של שאר התיקיות של המצלמה המקבלת את התמונות (אם אין תיקיות ואתה לא יודע איך לקרוא לתיקיה החדשה, פשוט תצלם תמונה ותראה איך קוראים לתיקיה שנוצרה).
בהצלחה רבה!!!הוא אשר התכוונתי!
-
@בוגאטי אמר בבקשת מידע | איך עושים שיוכלו לראות תמונות שהעברתי במחשב מכרטיס מצלמת קנון לאותו סוג כרטיס:
זה לא חובה. מהניסיון שלי עם העתקות רבות כאלה התיקיה והקבצים שבתוכה נוצרים אוטומטית בהפעלה של המצלמה וצילום תמונה.
אתה צודק. זה באמת לא חובה, אבל לפעמים נוצרות שגיאות לכן כתבתי את זה ע"N למנוע שאלות ובעיות מיותרות לאחמ"כ.
מה שחשוב שה מבנה השם של הקובץ והתיקייה, וכמובן הרזולוציה והפורמט של התמונות והסרטונים.