מיחם או חימום קומקום כמה פעמים
-
@מוישי-ג אמר במיחם או חימום קומקום כמה פעמים:
למיטב ידיעתי מה שכתוב על המדבקה פירושו שעד כמות כזאת היא יכולה לצרוך ולא שזה באמת צורך ככה!
לדעתי אתה צודק לחלוטין.
צריך לשים לב ולחלק בין מיחם שבת רגיל לבין מיחם שהוא גם טרמוס. בדיוק בשבוע שעבר נמאס לי לבזבז את איכות השינה שלי ולחכות עד שהקומקום ירתח, אז עברתי לשימוש במיחם שבת טרמוס. אני לא חושב שהוא צורך הרבה יותר מקומקום רגיל.
@מתחיל-מומחה מה דעתך?
-
@m-v איני יודע, צריך לבדוק עם המד הנ"ל ואין ברשותי מיחם טרמוס בשביל לבדוק זאת,
ולגבי כמות הצריכה, בד"כ כמות הוואט שכתובה על המדביקה, זוהי הכמות שנצרכת פחות או יותר כשמדובר במיחם או קומקום. (במזגן למשל הצריכה כל הזמן עולה ויורדת) -
@מתחיל-מומחה מיחם צורך הרבה יותר חשמל בלי השוואה בכלל!!
ולא משנה איזה סוג מחם. -
@קטונתי אמר במיחם או חימום קומקום כמה פעמים:
ולא משנה איזה סוג מחם.ברור שזה משנה, המיחם טרמוס נדלק פעם ב-3 שעות בערך וגם אז הוא עובד ל-20 שניות.
-
ולא משנה איזה סוג מחם.לא אמרתי שלא! ואכן מסתבר שהינך צודק.
בכ"א יש כאלו שזה שווה להם... השאלה כמה באמת ההפרש? (בשקלים) -
@מתחיל-מומחה קים מוצר שנקרא תרמוס חשמלי שצורך ממש קצת חשמל
אני יודע שאנשים עם גנרטור בשבת שרוצים שלא יקח הרבה חשמל משתמשים בזה -
@חיים-כהן-1 זה עם הפומפה והמשאבה?
-
@m-v זה לא משנה כי המחם תרמוס הוא לא תרמוס.
תרמוס הוא אטום ואם תחמם שם משהו הוא ייתפוצץ, במחם תרמוס יש יציאה של אויר ולכן גם כניסה.
וזה עובד עם תרמוסטט שמכוון בערך 80 מעלות וכל פעם שזה יורד מתחת ל80 זה נדלק לכמה דקות/שניות וזה קורה המון במשך היום, והמציאות תוכיח שהדברים האלה מתקררים אולי לא כמו מחם וקומקום אבל די מהר.
אני רואה את זה בברי מים שלכאורה זה אותו רעיון והקירור די מהיר שלא לדבר על כך שהמים לא מספיק חמים. -
@m-v זה לא משנה כי המחם תרמוס הוא לא תרמוס.
תרמוס הוא אטום ואם תחמם שם משהו הוא ייתפוצץ, במחם תרמוס יש יציאה של אויר ולכן גם כניסה.
וזה עובד עם תרמוסטט שמכוון בערך 80 מעלות וכל פעם שזה יורד מתחת ל80 זה נדלק לכמה דקות/שניות וזה קורה המון במשך היום, והמציאות תוכיח שהדברים האלה מתקררים אולי לא כמו מחם וקומקום אבל די מהר.
אני רואה את זה בברי מים שלכאורה זה אותו רעיון והקירור די מהיר שלא לדבר על כך שהמים לא מספיק חמים.כנראה שלא הבנת על מה דיברתי כי זה הפוך מברי מים שצורכים חשמל בכמות גבוהה
יש לי חבר שיש לו גנרטור ואינו יכול להשתמש בבר המים אך יכול בתרמוס הנ"לאין לי מושג איך בדיוק הוא עובד האם חימום נמוך רצוף או מידי פעם אבל מה שבטוח מניסיון החום נשמר מעולה וצריכה נמוכה מאוד........
-
@חיים-כהן-1 ייתכן צריכה נמוכה ורצופה לכמות קטנה כדי שהחשמל לא יעבור את גבול האמפר.
אבל באמת אתה מתקיל אותי כי אני רק מנסה לנחש במה מדובר. -
-