בעיה | כרטיס זכרון עם תמונות חשובות שהמחשב רוצה לפרמט
-
@שוקי1 הבעייה מוכרת כדאי לשחזר את הכרטיס תוכנה כמו רקובה בעזרת השם תשחזר לך את הקבצים אם כי בלי אחריות על כולם ויהיו גם תמונת כאלו שיהיו קצת פגומות אבל בגדול זו האופציה שמוכרת לי.
שים לב שאם שמת תוכנת שיחזור אחת קרוב לוודאי שלא תוכל לשחזר שוב בתוכנה אחרת יותר טובה ולכן לפני שעושים שחזור כדאי להתייעץ.
אם זה תמונות נורא נורא חשובות הייתי ממליץ לך על מעבדת שחזור אפשר לגגל רק קח בחשבון שזה הרבה הרבה כסף. אם אתה לא הולך למעבדת שיחזור את תשמש או במה שחיים גרין כתב פה או ברקובה חפש בפורום רקובה בעברית. -
בשביל מה להרוס לבן אדם בידים?
-
@רבנן-ברכו לטעמי רקובה מספקת בהחלט בשביל שחזור מכרטיס זיכרון שלא עבר שום דריסה. בזה ובזה התוכן יחזור בשלמותו.
נ.ב. @שלמה-ווייס אני לא בעד להרוס בידיים, אבל בהתחשב בבעיה שהיא לא ממש ברת פתרון, הדרך הפשוטה ביותר זה פשוט לפרמט ולשחזר -
@שוקי1 כן @שלמה-ווייס צודק אין שום עניין להפעיל תוכנת שיחזור לפני שהעלת פה צילום מסך. קום כל תתיעץ עם עוד כמה שמבינים. תבין שתוכנת שחזור זה נזק בלתי הפיך.
אגב אם בכל זאת עשית תוכנת שחזור כדאי להעביר את כל החומר לכרטיס חדש ואת הישן לזרוק לפח כי זה ממש עלול לקרות שוב. וגם כדאי לקנות קורא כרטיסים חדש כי בדרך כלל הבעיות האלה קורות כשהכרטיס יוצא באמצע שהמחשב כותב עליו משהו ואם הקורא כרטיסים קצת בעייתי במגעים כדאי להחליף אותו.
לא צריך להזכיר שכל פעם לפני הוצאת כרטיס מהמחשב או מהטלפון יש לבטל את טעינת הכרטיס דהיינו הוצאה בטוחה אתה מוזמן לגגל איך עושים את זה במקום שאני יסביר. -
@nh-local אמר בבעיה | כרטיס זכרון עם תמונות חשובות שהמחשב רוצה לפרמט:
אבל בהתחשב בבעיה שהיא לא ממש ברת פתרון
זאת מניין לך?
-
@שלמה-ווייס ככה הרושם שלי מהתקלות מבעיות כגון אלו בעבר
-
@רבנן-ברכו תוכנת שחזור כן יכולה להזיק מנסיוני. ורקובה עובדת גם על כזה כרטיס בעצמי עשיתי את לפחות שלוש פעמים. יש ברקובה אפשרות מיוחד לזה
-
@שמעון-חבצלת בהנחה ושחזרת את החומר להתקן אחר ועבדת נכון לא קורה לכרטיס כלום ובקשר לרקובה אם זה מספק אותך סבבה בכיף... לדוגמא רקובה לא משחזר לפי תיקיות
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | כרטיס זכרון עם תמונות חשובות שהמחשב רוצה לפרמט:
@שוקי1 אם ניהול דיסקים מזהה את הכרטיס במלוא גודלו אני יוכל לסדר לך את זה בעז"ה בחמש דקות בשליטה מרחוק
לא בכל מצב... אבל בא נהיה אופטימיים
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | כרטיס זכרון עם תמונות חשובות שהמחשב רוצה לפרמט:
@שוקי1 אם ניהול דיסקים מזהה את הכרטיס במלוא גודלו אני יוכל לסדר לך את זה בעז"ה בחמש דקות בשליטה מרחוק
לא בכל מצב... אבל בא נהיה אופטימיים
בעז"ה
אם ה' יעזור אז וודאי שבכל מצב אני יוכל