מדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט
-
@yos אני די בטוח שאתה מנסה את זה על מכשיר ישן עם אנדרואיד 4 ומטה. מכשירים של פעם לא כל כך עובדים עם הפקודות האלה אני גם ניסתי ולא הבנתי מה באמת הבעיה שלהם. הפתרון הכי פשוט זה לעשות רוט עם אפליקציה שקוראים לה KingRoot ולהסיר את האפליקציות מערכת מהמכשיר עצמו.
-
@yos זכור לי שניסתי כל מיני דרכים ולא הצלחתי כמו למחוק מהפקודה את "-k --user 0" . תנסה ואולי תצליח. אבל אם לא, אתה יכול להתקין את אפליקציית הKingRoot,למחוק את היישומים שאתה רוצה ואחר כך אתה יכול להסיר את הרוט דרך האפליקציה עצמה של kingroot.
-
@eg98 אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@שלום-כהן הבעיה היא שאני בשיאומי קין והפקודה הרגילה לא עובדת, ובלי התוספת של ה -k --user 0 זה עובד אבל לא באפליקציות שרשום בשם של החבילה android רעיון כלשהוא?
יש מדריך לרוט לשיאומי.
תעשה ותסיר מה שבא לך. -
@yuvalesh אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@שלום-כהן
אשריך! כל כך שימחתני! תזכה למצוות!שמח לעזור!
@אביתריעקב אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
מה קורה אם מוחקים את "הגדרות"?
חלק מהמכשירים לא יידלקו (המכשיר ייתקע במסך כניסה), חלקם יידלקו אך לא תוכל להפעיל כל מיני הגדרות כמו בלוטוס וכדומה (גם משתנה ממכשיר למכשיר), וחלקם יידלקו ויעבדו כרגיל (תוכל עדיין לשנות מהשורת מצב למעלה מצב וייפי /נתונים/בלוטוס וכו' מה שמופיע למעלה אבל הגדרות אחרות לא).
-
@שלום-כהן אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@אביתריעקב אי אפשר למחוק.
וידוע שיש גישה. בהמון אפליקציות יש גישה.
הכי כדאי במצ כזה זה להיות עם סינון vpn כמו נטספארק וכדומה.השאלה אם נטספארק עובד על המכשיר הזה?
-
@חיים-קמחי אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@שלום-כהן אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@אביתריעקב אי אפשר למחוק.
וידוע שיש גישה. בהמון אפליקציות יש גישה.
הכי כדאי במצ כזה זה להיות עם סינון vpn כמו נטספארק וכדומה.השאלה אם נטספארק עובד על המכשיר הזה?
נטספארק נועד לסינון בתוך האפליקציות ובאינטרנט (מה שהם גם לא עושים בהצלחה, ואכ"מ), אם אתה צריך לחסום לגמרי את האינטרנט תנסה לחפש בכיוון של NetGuard לחסום את הגישה לגמרי באפליקציית הגדרות וכד'.