מדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט
-
@שלום-כהן עבודה יפיפייה, עשיתי את כל המדריך והכשרתי טלפון למהדרין.
וואפילו הסרתי את מתקין האפליקציות כדי שאי אפשר להתקין דרך מנהל הקבצים שאגב אתה לא פירסמת את זה, אז הנה הפקודהpm uninstall -k --user 0 com.android.packageinstaller
אבל עדיין נתקלתי בבעיה אחרת, למשל יש הרבה מקומות שאפשר להגיע דרכם לדפדפן המובנה,כמו בעזרה של אפלקציות או ברשיונות שנמצא בהגדרות, ומשום מה אפילו שמחקתי את כל הדפדפנים, זה עדיין מגיע לדפדפן מובנה שאין לי מושג איפה הוא, תהיתי אם תוכל לעזור לי איך אני מסיר דפדפן לגמרי.
-
@kingyos יכול להיות שבשביל זה עדיף לא להסיר את הדפדפן, אלא להתקין סמארט אפלוק ולחסום את הדפדפן כולל אפליקציית גוגל. מניסיון שלי במקרה כזה האפליקציות יופנו לדפדפן המותקן ולא למובנה וממילא יתקלו בחסימת האפלוק.
באפליקציה הנ"ל יש גם אפשרות שתופיע הודעה שהאפליקצייה לא פועלת במקום מסך הקשת הקוד. (אם חשוב לך שיראה מקצועי...)את כל שאר האפליקציות ניתן להסיר בדרך כלל ולא יפתח מובנה חוץ מיוטיוב שצריך לבדוק...
-
@yosi44 אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@אחד-מאנש אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@איש-אמת אתה יכול לכתוב לי את כל מה שאני צריך לכתוב כדי להוריד את יוטיופ
ודאי לא יעבוד לך כי דילגת על השלב של adb shell
עי' פההבעיה היא שאני לא רואה את השורה הראשונה שהוא כותב שמה (אתם תראו שורה <C:/.../.../adb)
-
@אחד-מאנש אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
הבעיה היא שאני לא רואה את השורה הראשונה שהוא כותב שמה (אתם תראו שורה <C:/.../.../adb)
לפי התמונה שפרסמת למעלה, אתה כן רואה.
אצלך זה D:/.../Desktop..../adb תעיין בתמונה.@איש-אמת אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@אחד-מאנש תכתוב
adb pm block my app
ממש לא אין פקודה כזאת. אתה ערבבת בין שתי פקודות.
@אחד-מאנש תכתוב את הפקודה adb shell ותלחץ אנטר.
ואחר כך תכתוב pm uninstall + שם החבילה (לדוג' כרום - pm uninstall com.android.chrome)/
זה פשוט מאוד אין מה להסתבך. -
@שלום-כהן אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
תכתוב את הפקודה adb shell ותלחץ אנטר.
ואחר כך תכתוב pm uninstall + שם החבילה (לדוג' כרום - pm uninstall com.android.chrome)/הוא רצה להשהות\להסתיר לא למחוק אתה אמרת שה pm unblock מסתיר לא אני
-
@kingyos אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@שלום-כהן עבודה יפיפייה, עשיתי את כל המדריך והכשרתי טלפון למהדרין.
וואפילו הסרתי את מתקין האפליקציות כדי שאי אפשר להתקין דרך מנהל הקבצים שאגב אתה לא פירסמת את זה, אז הנה הפקודהpm uninstall -k --user 0 com.android.packageinstaller
אבל עדיין נתקלתי בבעיה אחרת, למשל יש הרבה מקומות שאפשר להגיע דרכם לדפדפן המובנה,כמו בעזרה של אפלקציות או ברשיונות שנמצא בהגדרות, ומשום מה אפילו שמחקתי את כל הדפדפנים, זה עדיין מגיע לדפדפן מובנה שאין לי מושג איפה הוא, תהיתי אם תוכל לעזור לי איך אני מסיר דפדפן לגמרי.
הוא בכוונה לא פרסם כזו פקודה כי מאנדרויד 6 אאל"ט מי שמסיר את מתקין החבילות, המכשיר כבר יפעל ויצטרכו לאפס את המכשיר בשביל שיעבוד. אבל אני כבר לא מעודכן מספיק, ככה היה ב6 - צריך לשאול פה את המבינים האם זה אכן מקלקל לחלוטין בגרסאות שאח"כ
-
@שלום-כהן הסרתי בהצלחה את כל האפליקציות הבעיתיות...אממה כשאני מתקין אפליקציה כדוגמת ויזה כ.א.ל יש גם אופציה לגשת לאתר העסק ואז נפתח גוגל...למרות שהסרתי את כל סוגי הדפדפנים מהמכשיר... יש מה לעשות נגד זה... וכן אם אני נכנס לאתר שיש בו סרטון של יוטיוב מוטבע אפילו באפלקציות כשרות כדוגמת הדברות אני יכול משם לגשת לסרטונים אחרים ביוטיוב. יש מה לעשות גם כנגד זה?