מדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט
-
@שלום-כהן אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
בחנות הכשרה
איך קוראים לה בחיפוש בגוגל דרייב?
-
@שרגא-תכנות
אני מצרף לך מדריך שמצאתי להשבית את הוויפי קרדיט של @avy7352 מדריכים בטלגרם
מדריך להשבתת הווייפי️ במדריך זה נלמד איך לבטל את האפשרות להפעיל הווייפי.
️ לבעלי רוט בלבד ️
1⃣ התקן ופתח את האפליקציה המצורפת.
2⃣ וודא שהמערכת נמצאת במצב קריאה וכתיבה, ( יש כפתור כזה למעלה באפליקציה, אם כתוב עליו "עבור לקריאה / כתיבה", אז תלחץ עליו). תן לאפליקציה הרשאת רוט כמובן...
3⃣ כנס לתיקייה
️ system ️
ושם לתיקייה
️ bin ️תרד עד למטה, יש שם קובץ בשם
️ wpa_supplicant ️
תמחק אותו או תשנה לו את השם (אם אתה רוצה להחזיר אותו אח"כ...).וזהו️️
תנסו להפעיל את הווייפי, הוא לא יצליח להידלק!אם אתם מעוניינים להחזיר אותו, פשוט תשנו חזרה את השם.
️ הדברים שתעשו הם על אחריותכם האישית בלבד. ️
נכתב ע"י אבי 7352
בהצלחה ...
@avy7352 -
@yooe כן, עם אחד מהפקודות הבאות דרך adb.
pm hide com. android.vending
pm disable com.android.vending
pm block com.android.vendingכל פקודה מתאימה לגירסת אנדרואיד שונה.
האחרונה מתאימה גם לשיאומי מקשים.
זה לא מוחק זה רק מסתיר ומשבית כמובן. -
@שלום-כהן אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
@yooe כן, עם אחד מהפקודות הבאות דרך adb.
pm hide com. android.vending
pm disable com.android.vending
pm block com.android.vendingכל פקודה מתאימה לגירסת אנדרואיד שונה.
האחרונה מתאימה גם לשיאומי מקשים.
זה לא מוחק זה רק מסתיר ומשבית כמובן.אם אני עושה את אחת מהפקודות האלה, אח"כ שאני נכנס למנהל היישומים בטלפון אני פשוט לוחץ על הפעלה והאייקון חוזר למקום?
-
@שלום-כהן עבודה יפיפייה, עשיתי את כל המדריך והכשרתי טלפון למהדרין.
וואפילו הסרתי את מתקין האפליקציות כדי שאי אפשר להתקין דרך מנהל הקבצים שאגב אתה לא פירסמת את זה, אז הנה הפקודהpm uninstall -k --user 0 com.android.packageinstaller
אבל עדיין נתקלתי בבעיה אחרת, למשל יש הרבה מקומות שאפשר להגיע דרכם לדפדפן המובנה,כמו בעזרה של אפלקציות או ברשיונות שנמצא בהגדרות, ומשום מה אפילו שמחקתי את כל הדפדפנים, זה עדיין מגיע לדפדפן מובנה שאין לי מושג איפה הוא, תהיתי אם תוכל לעזור לי איך אני מסיר דפדפן לגמרי.
-
@kingyos יכול להיות שבשביל זה עדיף לא להסיר את הדפדפן, אלא להתקין סמארט אפלוק ולחסום את הדפדפן כולל אפליקציית גוגל. מניסיון שלי במקרה כזה האפליקציות יופנו לדפדפן המותקן ולא למובנה וממילא יתקלו בחסימת האפלוק.
באפליקציה הנ"ל יש גם אפשרות שתופיע הודעה שהאפליקצייה לא פועלת במקום מסך הקשת הקוד. (אם חשוב לך שיראה מקצועי...)את כל שאר האפליקציות ניתן להסיר בדרך כלל ולא יפתח מובנה חוץ מיוטיוב שצריך לבדוק...