מדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט
-
@elyasafw1997 בשמחה
-
@elyasafw1997 שמח שעזרתי
-
@מתושלח מדריך מעולה..אבל כאן בדיוק נכנסת השאלה..לאחר כל המחיקה.. ניתן בקלות לאפס ב factory reset ..ואז חזרנו לנקודת ההתחלה..יש דרך למנוע גישה מהמכשיר לעשות איפוס להגדרות יצרן? אם מחקתי את הקפליקציות כפי המתואר וגם חסמתי את האפשרות לשחזור..זה באמת מוגן..יש דרך?
-
@אליהו אפשר דרך איפוס , או להתקין apk מחדש גם מחזיר את האפליקציה, כמו שכתבתי למעלה במדריך.
@elramos אי אפשר לחסום הגדרות איפוס יצרן אלא אם כן יש לך אפליקצית הגנה של סינון שאמורה לחסום את ההגדרה הזאת כי זה דבר הכרחי שחברת סינון דואגת לה (כמו נטספארק, כושר פליי וכדומה). וכל העניין של ההסרת אפליקציות מערכת די עובד טוב, כי אני לא מכיר אנשים שממהרים כל כך לאפס מכשיר עם כל מה שיש בו שמור (אנשי קשר, הודעות, נתוני אפליקציות , ווצאפ וכו') רק בשביל להחזיר לו את האפליקציות שמחקת מהמערכת..
אלא אם כן זה מכשיר שלא חשוב לך ואין לך בו כלום אז לא אכפת לך לאפס אותו. בכל אופן המדריך הזה עוזר לאנשים שלא מאפסים בקלות את מכשירם. -
@שלום-כהן אמר במדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט:
אליהו אפשר דרך איפוס , או להתקין apk מחדש גם מחזיר את האפליקציה, כמו שכתבתי למעלה במדריך.
הבעיה שזה עם חסימה של מטשגח פלוס ואין לי את הקובץ הגדרות אם זה לא היה עם מושגח אז הייתי יכול לגשת לקובץ שנמצא בתיקיות מערכת
-
@אליהו j2 בעצם מבוסס על אפליקציות רשמיות של גוגל, למה שלא תוריד את הapk שמחקת מהאינטרנט ותתקין אותו? זה תלוי כמובן אם מחקת אפליקציות של סמסונג או אפליקציות של גוגל. אם מחקת למשל גוגל מפות ומחקת אתה יכול להתקין דרך apk מהאינטרנט.
-
@אליהו j2 בעצם מבוסס על אפליקציות רשמיות של גוגל, למה שלא תוריד את הapk שמחקת מהאינטרנט ותתקין אותו? זה תלוי כמובן אם מחקת אפליקציות של סמסונג או אפליקציות של גוגל. אם מחקת למשל גוגל מפות ומחקת אתה יכול להתקין דרך apk מהאינטרנט.
אמרתי שזה הגדרות של המכשיר לא קשור לגוגל.
-
יש דרך להוריד את הוויפי בסמסונג יאנג דרך ADB
תודה -
בחנות הכשרה
איך קוראים לה בחיפוש בגוגל דרייב?