להורדה | Moovit -מוביט כשר
- 
פוסט זה נמחק!
- 
הגירסה האחרונה של מוביט (נוסף בה רפורמת 🤪 "דרך לא שווה" 🤪 ) כעת בגירסה כשרה ללא מעבר לאתרים וכדו' וללא פרסומות.
 תומך רק באנדרואיד החדשים (מתאים כמובן ל f 21 pro)
 גירסה: 5.107.0.560
 להורדה
 נסיעה טובה !!!
- 
@android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן 
- 
@android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן יש לי קישור ל4.1 יעזור? 
- 
@דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן יש לי קישור ל4.1 יעזור? @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן יש לי קישור ל4.1 יעזור? קודם תתקין על שלך ותבדוק שזה באמת עובד ולא קורס , ואח"כ תעלה לכאן. 
- 
@android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן יש לי קישור ל4.1 יעזור? קודם תתקין על שלך ותבדוק שזה באמת עובד ולא קורס , ואח"כ תעלה לכאן. @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן יש לי קישור ל4.1 יעזור? קודם תתקין על שלך ותבדוק שזה זה באמת עובד ולא קורס , ואח"כ תעלה לכאן. אין לי! אני מביא בשביל .@0533133A 
 ואני לא מעלה אני מביא קישור
 עריכה: אם יש צורך אני יעלה
- 
@דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן יש לי קישור ל4.1 יעזור? קודם תתקין על שלך ותבדוק שזה זה באמת עובד ולא קורס , ואח"כ תעלה לכאן. אין לי! אני מביא בשביל .@0533133A 
 ואני לא מעלה אני מביא קישור
 עריכה: אם יש צורך אני יעלה@android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @android-0 אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @0533133a אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן יש כזה לשיואמי QIN 1S? איזה אנדרואיד? (4.4?) כן יש לי קישור ל4.1 יעזור? קודם תתקין על שלך ותבדוק שזה זה באמת עובד ולא קורס , ואח"כ תעלה לכאן. אין לי! אני מביא בשביל .@0533133A 
 ואני לא מעלה אני מביא קישוראין צורך , כדי שאני יעשה את ההכשרה אני רוצה שמישהו יביא גירסה שעובדת בטוח ב qin 1 s , גירסאות יש בשפע בגוגל. 
- 
הגירסה האחרונה של מוביט (נוסף בה רפורמת 🤪 "דרך לא שווה" 🤪 ) כעת בגירסה כשרה ללא מעבר לאתרים וכדו' וללא פרסומות.
 להורדה
 נסיעה טובה !!!@דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: הגירסה האחרונה (כמדומן לי) של מוביט כעת בגירסה כשרה ללא מעבר לאתרים וכדו' . 
 בהצלחה !!!- עידכנתי את הגירסה שלא יהיה פירסומות , אם מישהו נתקל בפירסומת שיעדכן.
 Moovit Kosher D.H ללא פרסומות.apk
 היא חתומה? 
 כי זה מראה לי שלאעריכה 
 הכל תקין
 הסרתי את מוביט שיש לי והתקנתי עוד פעם
- עידכנתי את הגירסה שלא יהיה פירסומות , אם מישהו נתקל בפירסומת שיעדכן.
- 
@דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: הגירסה האחרונה (כמדומן לי) של מוביט כעת בגירסה כשרה ללא מעבר לאתרים וכדו' . 
 בהצלחה !!!- עידכנתי את הגירסה שלא יהיה פירסומות , אם מישהו נתקל בפירסומת שיעדכן.
 היא חתומה? 
 כי זה מראה לי שלאעריכה 
 הכל תקין
 הסרתי את מוביט שיש לי והתקנתי עוד פעם@mgm-ivr אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: @דוד-חזן אמר בלהורדה | Moovit -מוביט כשר: הגירסה האחרונה (כמדומן לי) של מוביט כעת בגירסה כשרה ללא מעבר לאתרים וכדו' . 
 היא חתומה? 
 כי זה מראה לי שלאעריכה 
 הכל תקין
 הסרתי את מוביט שיש לי והתקנתי עוד פעםכן היא חתומה , וניסיתי עכשיו שוב הורדתי וזה חתום. 
- עידכנתי את הגירסה שלא יהיה פירסומות , אם מישהו נתקל בפירסומת שיעדכן.
- 
 F FSHLOMO התייחס לנושא זה ב F FSHLOMO התייחס לנושא זה ב
- 
 להורדה
 נסיעה טובה !!!
- 
@דוד-חזן למעשה תומך בקין 1 או לא<?=