עזרה | מחשב לאברך
-
@a0533057932
I3 דור 11 יסחוב אותה עם 8 ראם?
גם אם ישדרג לממשק החדש? -
@מישהו12 אמר בעזרה | מחשב לאברך:
@מוטי-מן הבעיה היא המחירים.
זה לא קצת הגזמה לשימוש כזה 8 ראם וI5?
זה שימוש לא כל כך כבד...יש לחשוב קדימה
אתה מתכונן להשתמש במחשב גם 5 ו10 שנים כל עוד ויחזיק מעמד לא? -
@a0533057932 כן, ורק לשימושים האלה.
עד עכשיו, כמו שאמרתי, השימוש היה במחשב עם I3 דור 6 ו4גיגה ראם, במשך 5 שנים כבר. -
@מישהו12 אמר בעזרה | מחשב לאברך:
@a0533057932 כן, ורק לשימושים האלה.
עד עכשיו, כמו שאמרתי, השימוש היה במחשב עם I3 דור 6 ו4גיגה ראם, במשך 5 שנים כבר.צריך לקחת בחשבון:
א. השדרוג האחרון [19] הוא ממש דורש את שלו [ואכמ"ל מדוע].
ב. ויכול להיות שגם השדרוגים הבאים ידרשו את שלהם, המציאות מראה שזה גלגל- ככל שהמעבדים נהיים חזקים יותר, התוכנות בשדרוגיהם דורשות יותר מאמץ. -
@a0533057932 אמר בעזרה | מחשב לאברך:
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | מחשב לאברך:
@a0533057932 הנסיון שלי עם טושיבה במחשבים נגמר רע מאוד אז אני לא מתקרב אפילו, אא"כ הם השתנו בצורה רצינית בשנים האחרונות
הניסיון שלי עם טושיבה היה בדיוק להפך
הוא הרבה מעל החברות האחרותאויש. חייב לומר שההסטוריה שלי [לפני 7 שנים] איתם נגמרה ממש לא טוב.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אמר בעזרה | מחשב לאברך:
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | מחשב לאברך:
@a0533057932 הנסיון שלי עם טושיבה במחשבים נגמר רע מאוד אז אני לא מתקרב אפילו, אא"כ הם השתנו בצורה רצינית בשנים האחרונות
הניסיון שלי עם טושיבה היה בדיוק להפך
הוא הרבה מעל החברות האחרותאויש. חייב לומר שההסטוריה שלי [לפני 7 שנים] איתם נגמרה ממש לא טוב.
אין לי מושג איזה מחשב החזקת
טושיבה היא מותג מאד מאד מוצלח -
@מישהו12 כל הבעיות ב 3 שנים האחרונות ששמעתי על חומרה פלסטיקה וכו' היה בלנובו לעומת דל שהיא חברה מצטיינת בשקט אתה קונה מחשב ואחרי 20 שנה זה הולך לך בלי תקלות כמעט אך אם אתה רוצה דווקא מחשב אמין ואיכותי ביותר זה ASUS [אסוס] שהיא המתחרה של דל לדעתי אך יותר אמינה.
-
@יהושע-זופניק אסוס
אני לא יכול להעיד על ה3 שנים האחרונות
אולם לפני הפלסטיקה שלהם הייתה הכי גרועה שפגשתי -
@יהושע-זופניק אמר בעזרה | מחשב לאברך:
@מישהו12 כל הבעיות ב 3 שנים האחרונות ששמעתי על חומרה פלסטיקה וכו' היה בלנובו לעומת דל שהיא חברה מצטיינת בשקט אתה קונה מחשב ואחרי 20 שנה זה הולך לך בלי תקלות כמעט אך אם אתה רוצה דווקא מחשב אמין ואיכותי ביותר זה ASUS [אסוס] שהיא המתחרה של דל לדעתי אך יותר אמינה.
תשאל כל טכנאי מתחיל, אסור להתקרב לאסוס.
-
המחיר של לנובו יותר זול, וזה שהוא נהפך למותג -זה ממש בשנים האחרונות, בניגוד לHP הותיק יותר.
ממש לא.
הגלגול הקודם שלו הוא ibm -
@a0533057932 הasus p1440a שלי אחלה של דבר
@פלורידה אמר בעזרה | מחשב לאברך:
המחיר של לנובו יותר זול, וזה שהוא נהפך למותג -זה ממש בשנים האחרונות, בניגוד לHP הותיק יותר.
ממש לא.
הגלגול הקודם שלו הוא ibmראיתי פעם מחשב אולטרא עתיק ibm thinkpad
-
@יהושע-זופניק אסוס
אני לא יכול להעיד על ה3 שנים האחרונות
אולם לפני הפלסטיקה שלהם הייתה הכי גרועה שפגשתיבסדרה הזולה שלהם בלבד! היקרים לא זז הפלסטיק / ברזל וגם שהולך פלסטיקה זה לא כמו שהמיקרופון כניסת USB וכו' לא עובדים [לנובו]
תשאל כל טכנאי מתחיל, אסור להתקרב לאסוס
אך כשתשאל טכנאי מומחה הוא יגיד לך ההפך תתקרב רק לאסוס מנסיון של שנים המחשבים היחידים ששורדים הם ASUS HP ו DEEL
-
השדרוג האחרון [19] הוא ממש דורש את שלו ויכול להיות שגם השדרוגים הבאים ידרשו את שלהם
לא אמור להיות, גרסה 19 עברה לטכנולוגיה חדשה - התוכנה מבוססת JS. (מידע מוסמך). זה לא אמור לקרות מחדש בגרסה הבאה...
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה | מחשב לאברך:
השדרוג האחרון [19] הוא ממש דורש את שלו ויכול להיות שגם השדרוגים הבאים ידרשו את שלהם
לא אמור להיות, גרסה 19 עברה לטכנולוגיה חדשה - התוכנה מבוססת JS. (מידע מוסמך). זה לא אמור לקרות מחדש בגרסה הבאה...
העולם מתקדם
התוכנות דורשות מגרסה לגרסה יותר כח עיבוד
נ.ב. ממתי קונים מחשב לפי המינימום?
קונים לפי דרישות המקסימום