מדריך | קבלת פקס למייל בחינם.
-
@A0533057932
אוקיי אבל למיש שיש בפקס שלו קו כשר לא יוכל להתקשר לזה!!!
ומי שיש לו עוד פקס אז כנראה שיש לו קו כשר -
@אהרן-שובקס מי עושה על הפקס קו כשר?
-
@אהרן-שובקס אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
@aiib
אם זה חסום אז מה יש לך מכל המערכת ממילא אף אחד לא יוכל להתקשר תעשה ניוד לבזק!!!רק פקס אני צריך
-
@מתחיל-מומחה אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
@אהרן-שובקס למטה רשום מיד כשאני נכנס להגדרה:
"על מנת שתוכלו לקבל הרשאה לעריכת הגדרות מתקדמות, יש למלא את הטופס המצורף, ולשלוח אלינו במייל y0773137770@gmail.com או בפקס 153-773137770. להורדת הקובץ לחצו כאן."לחץ להורדת הטופס
זה היה פעם שכל אחד היה צריך לחתום על טופס כדי להיכנס פנה לשירות לקוחות
ולפי דעתי כדאי לעשות ב fax2mail וכל החברות האלו
א. כי ימות המשיח זה רק בשרתי YEMOT
ב. המספר חוזר אילך אם נידת מתי שתרצה והוא לא עוברלבעלות החברה מה שאין כן בימות המשיח
ג. אם תרצה לשלוח פקס מהזיהוי של המספר פקס שלך מימות אי אפשר ובכל חברה בתשלום אפשר -
@שמואל אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
@sh774 אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
א. כי ימות המשיח זה רק בשרתי YEMOT
לא נכון, כבר עובד גם בYMT
תודה על העדכון
ג. אם תרצה לשלוח פקס מהזיהוי של המספר פקס שלך מימות אי אפשר ובכל חברה בתשלום אפשר
בטח שאפשר.
כן צריך להעלות את הקובץ למערכת ולהגדיר שלוחת פקס ולהתקשר למערכת ולהקיש את המספר לשליחה יכול להיות שזה יותר זול אבל לשלוח פקסים יותר נח דרך כל החברות הנ"ל לענ"ד
-
@Men770 אני הוספתי את האופציה של הפקס בשלוחה מספר 2 ועשיתי סינון שיחות לפי רשימת תפוצה והגדרתי שכל מי שאינו ברשימת תפוצה יעבור לשלוחה 2, ומי שברשימה ישאר בתפריט, שלחתי פקס, ונכתב לי שגיאה בשליחת פקס "לא התקבל אישור.." יש לציין שכשהגדרתי את הפקס בשלוחה הראשית הפקס נשלח בהצלחה, יש לך מידע בענין, אני בעיקרון צריך להגדיר שכשאני מתקשר זה יפנה אותי למערכת אחרת שמוגדרת בקו ושכל האחרים מתקשרים זה יעביר אותם לפקס.
תודה רבה.