מדריך | קבלת פקס למייל בחינם.
-
@מסתכל
תנסה להשים את ההגדרות האלוtype=recv_fax סוג השלוחה שלוחה set_ok_send_mail=yes בכדי שפקס יעבור למייל email_address= כאן יש לרשום את כתובת המייל email_name= כאן ניתן לרשום טקסט לגוף המייל - לא חובה
יש תוספת בזה מה שלא כתבת מקווה שיעזור
-
@אוהב-אמת אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
@מסתכל
אולי תסביר איכן שמת את ההגדרות בדיוק?בקובץ ext.ini שבתיקית השורש.
אני חושב שיש בעיה אחרת, ראיתי כאן שלכל המערכות במספר של ימות ניתן לשלוח פקס אם משנים את הקידומת ל-153. ניסיתי זאת במספר שקיבלתי, וקיבלתי תשובה (בשיחה) שהמנוי לא רשום לשירות פקס למייל -
@מסתכל אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
ראיתי כאן שלכל המערכות במספר של ימות ניתן לשלוח פקס אם משנים את הקידומת ל-153
שם מדובר אם אתה רוצה לקבל צליל פקס עם קדומת 153
נכון. בלי הגדרות נוספות.
אני מדבר על התשובה שקיבלתי שגם אפשרות זו לא זמינה אצלי, שממנה משתמע שאני צריך איזה אישור מיוחד בשביל "להירשם לשירות פקס", ולכן ההגדרה של קבלת פקס הופכת לתפוס וניתוק השיחה. -
אני מדבר על התשובה שקיבלתי שגם אפשרות זו לא זמינה אצלי, שממנה משתמע שאני צריך איזה אישור מיוחד בשביל "להירשם לשירות פקס", ולכן ההגדרה של קבלת פקס הופכת לתפוס וניתוק השיחה.
מנסיון בעיות כאלה ודומיהם כאשר קובץ ext.ini פגום אולי כדאי למחוק אותו ולהשים קובץ כזה חדש
-
אני מדבר על התשובה שקיבלתי שגם אפשרות זו לא זמינה אצלי, שממנה משתמע שאני צריך איזה אישור מיוחד בשביל "להירשם לשירות פקס", ולכן ההגדרה של קבלת פקס הופכת לתפוס וניתוק השיחה.
מנסיון בעיות כאלה ודומיהם כאשר קובץ ext.ini פגום אולי כדאי למחוק אותו ולהשים קובץ כזה חדש
תודה על המאמץ לעזור!
כשאני מוחק הגדרות אלה ומשנה מחדש לסוג שלוחה תפריט, חוזר לעבוד כמערכת רגילה.
בכל אופן, ניסיתי כעת ע"פ עצתך למחוק לגמרי וליצור חדש, הבעיה נותרה כשהייתה. -
@מסתכל
כתבתי לך למחוק את הקובץ ext.ini מהשלוחה הראשית לא את ההגדרות שבתוך הקובץ אלא את הקובץ עצמו ואז ליצור כזה קובץ חדש השאלה אם אתה מתמצא בזה?כמו שאמרתי, מחקתי כבר את תוכן הקובץ והחזרתי כברירת המחדל, והקו חזר לעבוד, משמע - אין בעיה בקובץ.
ובכל זאת ע"פ עצתך מחקתי את הקובץ ויצרתי אחד חדש. יותר נכון, נתתי למערכת ליצור באופן אוטומטי (שיחה לקו מזהה שאין קובץ וכו') ושוב הכנסתי פרטים של שלוחת פקס ושוב אותה בעיה. -
@אליהו-ה אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
@חצקל אמר במדריך | קבלת פקס למייל בחינם.:
אתה יכול לראות את הפקסים במערכת של ימות המשיח...
איפה רואים את זה?
בתיקיית FaxIn שתחת התיקייה הראשית