מדריך | תקלות במכונת כביסה פרק ד - מה הפירוש של קודי התקלה של מכונת הכביסה?
-
הפעלנו מכונת כביסה, כאשר באנו לבדוק מה שלומה ואיך היא מרגישה אנחנו מגלים על הצג אות באנגלית ומספר לידה - והמכונה הפסיקה באמצע פעולה.
לזה קוראים "קוד תקלה" שמדווח לנו על תקלה כלשהיא במכונה.
מה אומרים לנו הקודים הללו? בכל חברה נתנו מספרים לסוגי התקלות השונות , ודבר זה משתנה מחברה לחברה.
כדי להקל על עצמי וכן על טכנאים ומתעניינים קיבצתי קודים נפוצים של חברות נפוצות, בעיקר מרחבי הרשת.
לפניכם שתי טבלאות (בשתיהן יש כמעט את אותן חברות, רק התקלות שונות) בראש הטבלה מופיע שם החברה ובצד הטבלה - התקלה.
מיצאו למעלה את שם החברה היצרנית של מכונת הכביסה שלכם, לאחר מכן חפשו את הקוד הרשום לכם בצג המכונה בעמודה שתחת שם החברה כאשר מצאתם אותו תראו בתחילת השורה את התקלה שאליה הוא מכוון.
הערה שצריכה בדיקה - עקרונית סימנס בוש וקונסטרוקטה הם אותה חברה, אבל כנראה בעניין הקודים הם לא שוים.
כדרכו של עולם, יכול להיות שלא הבנתי ולכן לא דייקתי, הרבה קודים מסתמכים על תרגומים שעשה עבורי האינטרנט מרוסית ועוד שפות לא מזוהות... קחו בעירבון מוגבל. (דרך אגב: משום מה יש לדוברי רוסית או אוקראינית (אני לא רוצה לתפוס צד...) אתרים נהדרים לתיקון מוצרי חשמל.)
מקווה שהכתב לא קטן מידי.
בהצלחה רבה!קודים - מכונות כביסה
-
@שטיגליץ לחץ כאן למעבר לאתר שכולו קודי תקלה לכל מיני סוגי קודי תקלות.
לפי כחצי שנה, ישבתי גם ורציתי לעשות טבלאות מסודרות עם כל הקודים.
(תודה על העריכה המסודרת)
ואגב, לא להילחץ, למדתי רק כי מענין אותי, אני עוד לא מעונין לצאת לעבוד.ובכל מקרה, במזגנים, יכול להיות שחבר שלי ישמח לתרום לי את החוברת שלו בכדי להעתיק את כל סוגי קודי התקלות. (כשתהיה שם, אולי אבקש לו- בשבוע הבא?
-
@אמרתי-אני-יודע ,תודה, אכן, משם לקוחים חלקים מהטבלה
-
@שטיגליץ אמר במדריך | תקלות במכונת כביסה פרק ד - מה הפירוש של קודי התקלה של מכונת הכביסה?:
חלקים מהטבלה
ושאר החלקים?
-
https://washerhouse.com/iw/category/kody-oshibok-stiralnyx-mashin/
משם יחסית הרבה
קצת מחוברות הדרכה של חברות ועוד כל מיני חיפושים ברשת -
-
-