להורדה | אפליקציות שתורגמו מתעדכן...
-
אתם מוזמנים לעלות אפליקציות שתורגמו לעברית
-
יש לשמור על הסדר ולמנוע פטפטת מיותרת
-
תיאור קצר ומתומצת על האפליקציה
-
לעלות תמונה מתוך האפליקצייה לספולייר
-
וכמובן לתת קרדיטים @למתרגמים היקרים
אינדקס
כלים
- APK Master.apk
- אקטיביטי לאונצ'ר
- לאקי פאצ'ר תיקון ופריצה לרוב התוכניות והמשחקים
- MT Manager עורך אפליקציות מוצלח מאוד
- מציג מפרט אנדרואיד
- עורך APK נוח מאוד בעריכת אייקונים
- מתקין תומך APKS ועוד הרבה אפשרויות
- עיצוב סטטוס בר בצבע ובצורה שאתם רוצים שינוי שמות ההישומיים, כולל אפשרות להצגת מהירות הגלישה והקלטת מסך!!
- עורך קובץ build.prop
- מתקין xapk
- עורך קובץ build.prop
גיבויים
דפי בית/לאונצ'רים
שונות
- Guru maps
- מציג נתוני GPS
- בלוטוס צ'אט
- פורמט פקטורי
- ממיר פורמט וידאו
- הסרטת מסך (@yechiel @שמואל-כהן-0 )
- Viper4Android FX אפליקציית אקולייזר
- ממיר קבצים פרו
- בודק מהירות גלישה
- משנה קול
- קבלת מיילים ללא הזדהות
- מצלמה עם המון פונקציות
- אפליקציית אקולייזר
- אפליקציה עם המון כלים בין השאר - מדידת מרחקים על ידי המצלמה, פנס, זכוכית מגדלת, מדידת דציבלים, מצפן, פלס, ועוד..
- מאיץ רשת
- עיצוב הגדרות מהירות (סטטוס בר)
@למה-מה-קרה אפליקצית אריכיון מטורפת מעודכנת מתורגמת
ZArchiver.zip -
-
אני לא מצליח להוריד כלום חוץ מהאחרונים ש @אלוף-תימן הצדיק, עלה בזיפ, בבקשה מכם אם יש למישהו אפשרות וכח לעלות חלק מהאפליקציות בזיפ, זה יעזור מאוד, תודה רבה
-
ZArchiver.zip@אלוף-תימן כתב בלהורדה | אפליקציות שתורגמו מתעדכן...:
ZArchiver.zipמה מיוחד שיש בו? יש בו משהו מסויים ספציפי או משהו? ולאיזה אנדרואיד זה?
-
c539381d-71fc-4a8e-8910-86b9db64d464-Master_Guitar_Tuner_v3.9.6(30906)_src.rar
זה אפליקיה מטורפת לכיון גיטרה שאני מאד אוהב בזיפ
בהצלחה!!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ברייר תודה רבה!! אחלה אפליקציה!
ותודה רבה לכולם על כול האפליקציות השימושיות! -
@משה-רבנו בכייף! אם אתה רוצה תגיד לי אפליקציה ואולי אני יתרגם בלי נדר
אני לא יודע לתרגם את כול הסוגים של האפליקציות למשל את האפליקציה הזאת https://mitmachim.top/topic/66921/להורדה-chord-ai-זיהוי-אקורדים-מילות-השיר-אופליין לא היצלחתי אבל יש הרבה שאני יודע אז אם אתה צריך תביא ואני ינסה לתרגם לך בלי נדר אגב מישהו יכול לנסות לתרגם לי את האפליקציה הזאת?
תודה רבה! -
מנהל קבצים פלוס מעודכן מתורגם https://mitmachim.top/topic/83931/המלצה-פיצ-רים-חדשים-שנוספו-בעדכון-האחרון-למנהל-קבצים/14?_=1748953025745
-
מישהו יכול בבקשה לתרגם לי את זה? (חשוב לי מאד) ולא היצלחתי לתרגם
https://mitmachim.top/topic/66921/להורדה-chord-ai-זיהוי-אקורדים-מילות-השיר-אופליין
תודה רבה!! -
אפליקציה להסרטת מסך שתירגמתי ממש מוצלחת מחולק ל2 חלקים כי זה קובץ מדי גדול eRecorder_2.5.2_(com.vtool.screenrecorder.screenrecording.videoeditor)_src.zip[1].001 eRecorder_2.5.2_(com.vtool.screenrecorder.screenrecording.videoeditor)_src.zip[1].002 מצורף תמונות
בהצלחה! -
אפליקציה להסרטת מסך שתירגמתי ממש מוצלחת מחולק ל2 חלקים כי זה קובץ מדי גדול eRecorder_2.5.2_(com.vtool.screenrecorder.screenrecording.videoeditor)_src.zip[1].001 eRecorder_2.5.2_(com.vtool.screenrecorder.screenrecording.videoeditor)_src.zip[1].002 מצורף תמונות
בהצלחה!@שלמה-ברייר הדרייב לא עלה נכון
-
@יצחקיי לכן העלתי גם בזיפ
-
@שלמה-ברייר כתב בלהורדה | אפליקציות שתורגמו מתעדכן...:
צודק, אז בעצם לא היה צריך את הדרייב..
-
@משה-רבנו בכייף! אם אתה רוצה תגיד לי אפליקציה ואולי אני יתרגם בלי נדר
אני לא יודע לתרגם את כול הסוגים של האפליקציות למשל את האפליקציה הזאת https://mitmachim.top/topic/66921/להורדה-chord-ai-זיהוי-אקורדים-מילות-השיר-אופליין לא היצלחתי אבל יש הרבה שאני יודע אז אם אתה צריך תביא ואני ינסה לתרגם לך בלי נדר אגב מישהו יכול לנסות לתרגם לי את האפליקציה הזאת?
תודה רבה!@שלמה-ברייר אם תוכל לתרגם את sound connect של סוני הגרסה האחרונה אני אהיה אסיר תודה... אני לא הצלחתי
-
@שלמה-ברייר @עם-ישראל-חיי אפשר לתרגם את האפליקצייה הזו com.groupu.android.apk אבל שתישאר מותאמת לאנדרואיד 4.4.4 (שיואמי מקשים)?
-
תעלו קישורים לדרייב או בזיפ אם אתם רוצים ויכול להיות שאני יתרגם
-
-
אני מנסה לתרגם איך קוראים לאפליקציה?
והיא מצריכה אינטרנט? כי אם כן זה הרבה יותר קשה לתרגם -
אני מנסה לתרגם איך קוראים לאפליקציה?
והיא מצריכה אינטרנט? כי אם כן זה הרבה יותר קשה לתרגם@שלמה-ברייר גרופ משהו זה קבוצות אנשי קשר עובד מלא עם מקשים ומאוד טוב לשיואמי מקשים שאין בו קבוצות, אפליקצייה ממש פשוטה.
ועוד משהו, אם תוכל לשנות את האייקון לאייקון שמתאים לז'אנר של שיואמי מקשים זה יהיה ממש טוב