עד איפה מותר לכם לצאת מהבית
-
@זונדל-גרנד מי שלא שומע עובר על ונשמרתם...
-
@klopkk אמר בעד איפה מותר לכם לצאת מהבית:
@זונדל-גרנד מי שלא שומע עובר על ונשמרתם...
מכתב שיצא אתמול
קרדיט ל @A0533057932 -
@זונדל-גרנד אמר בעד איפה מותר לכם לצאת מהבית:
מענין מי באמת שומע להוראות האלו....:(
מי שלא רוצה לרצוח בני אדם ורוצה לשמור לכל הפחות על קרוביו המבוגרים!!
די לאדישות הזו!! בני ברק וניו יורק החרדית מובלים בחולים בצורה לא פרופורציונלית לאחוז שלהם באוכלוסיה.
בגלל שאנחנו חרדים אנחנו צריכים יותר לזלזל בונשמרתם??!?!?!!?! -
אני מקבל כל יום כמה פעמים מייל מ "מבזקי העדכונים" וכך היה כתוב שם היום:
מוסי רז, ח"כ לשעבר ממר"צ בטוויטר: אחיי החילונים, אל תתגוללו על החרדים. אולי בחלק מהישובים החרדים (בני ברק, טלז סטון) יש אחוז גבוה יותר של חולים זה נובע קודם כל מעוני ומצפיפות (בבית, בבית הכנסת). גם אם יש בקהילה החרדית מיעוט שמתעלם מהוראות הממשלה (המוצדקות!) אל נא נתקוף את כל הקהילה על מעשי המיעוט. עת סולדריות".
כמדומני שיש צדק בדבריו.
-
@קריקטורה אמר בעד איפה מותר לכם לצאת מהבית:
אני מקבל כל יום כמה פעמים מייל מ "מבזקי העדכונים" וכך היה כתוב שם היום:
מוסי רז, ח"כ לשעבר ממר"צ בטוויטר: אחיי החילונים, אל תתגוללו על החרדים. אולי בחלק מהישובים החרדים (בני ברק, טלז סטון) יש אחוז גבוה יותר של חולים זה נובע קודם כל מעוני ומצפיפות (בבית, בבית הכנסת). גם אם יש בקהילה החרדית מיעוט שמתעלם מהוראות הממשלה (המוצדקות!) אל נא נתקוף את כל הקהילה על מעשי המיעוט. עת סולדריות".
כמדומני שיש צדק בדבריו.
זה גם נכון. אבל לא יודע מה איתך אבל אני ראיתי בתי כנסיות רבים שלא הקפידו על הכללים. נכון היו גם רבים ששמרו על הכללים.
-
באמת ה' יעזור ויביא לנו את הגואל במהרה בימנו אמן
בעיקרון אני לא יוצא מהבית אבל אם אני יוצא קשה מאוד לשמור 100 מ"ר ולזה התכוונתי שאם אני יוצא אז כבר אני יוצא אחרי 100 מ"ר... וודאי שחמירא סכנתא מאיסורא וד"ל... -
@זונדל-גרנד כדאי שתערוך את ההודעה שלך למעלה. זה עלול לגרום זלזול
-
@זונדל-גרנד תראה בתחילת האשכול קישור לבדיקת 100 מטר, מה שבדקתי ונמצא נכון ומדוייק.
בתפילה שלא תצא תקלה. -
פוסט זה נמחק!
-
@A0533057932 אני לא מבין בדברים האלו. אני רק יודע שבבני ברק בצורה כללית לא שמרו על הכללים ועכשיו רואים את התוצאות
-