בירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 @מישהו12
בעידן המספרים האישיים אין אפשרות טכנית לחסום קו קו. זה לא מציאותי, על כל קו שתבדוק ותחסום מייד למחרת יצאו עוד מאה קוים.
עד היום היתה חסימה של קומות, וכך פתרו את הבעיה. ברגע שהוועדה מחוייבת לחסימה פרטנית - נגמר הסיפור, אין שום חסימת קוים. החסימות הבודדות שייעשו, יהיו נתינת אצבע כדי לחסום נהר שוטף.
וזה חורבן.
רק להמחשה - אם מישהו יחליט לפתוח קוי תוכן מהסוג הגרוע ביותר שתעלה בדעתך (וד"ל) - כדי לפתות בחורי ישיבה ולהרויח כסף - לא יהיה ניתן לחסום אותו. למרות שהנימוקים לחסימה ברורים ויתקבלו על לב כל רשע שבעולם, טכנית זה לא אפשרי לחסום קו קו מכל עשרים אלף מספרים אישיים שיצוצו ביום אחד.זה כל הסיפור. השר הנדל מעקר בפועל את הועדה והופך את הסינון לבדיחה.
-
@שחל אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
עד היום היתה חסימה של קומות,
וככה גרימת נזק לאנשים פרטיים וציבוריים.
מספר נייד אישי של חבר טוב שלי נחסם סתם, בטעות כנראה.
אותו דבר אתה יכול להגיד על האינטרנט.
מעבר לזה שאני ממש לא חושב כמוך שיפתחו קווים בעייתים.בכמויות מסחריות. -
@איש-נחמד אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@mdy אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@איש-נחמד מזה קווים בעייתיים למשל?
אי אפשר לכתוב כאן, אלו שירותי הממשלה שחסומים אצלך בסינון האינטרנט (במקרה הטוב).
שמות לדעתי אתה יכול לכתוב...
-
@צדיק-וטוב-לו-0 @מישהו12
בעידן המספרים האישיים אין אפשרות טכנית לחסום קו קו. זה לא מציאותי, על כל קו שתבדוק ותחסום מייד למחרת יצאו עוד מאה קוים.
עד היום היתה חסימה של קומות, וכך פתרו את הבעיה. ברגע שהוועדה מחוייבת לחסימה פרטנית - נגמר הסיפור, אין שום חסימת קוים. החסימות הבודדות שייעשו, יהיו נתינת אצבע כדי לחסום נהר שוטף.
וזה חורבן.
רק להמחשה - אם מישהו יחליט לפתוח קוי תוכן מהסוג הגרוע ביותר שתעלה בדעתך (וד"ל) - כדי לפתות בחורי ישיבה ולהרויח כסף - לא יהיה ניתן לחסום אותו. למרות שהנימוקים לחסימה ברורים ויתקבלו על לב כל רשע שבעולם, טכנית זה לא אפשרי לחסום קו קו מכל עשרים אלף מספרים אישיים שיצוצו ביום אחד.זה כל הסיפור. השר הנדל מעקר בפועל את הועדה והופך את הסינון לבדיחה.
א. נראה לי שאתה קצת לא מעודכן.
הבעיה הנ"ל כבר קיימת היום, צצים כל רגע מספרים וירטואלים, וכמעט כל בחור המעוניין - כבר מסודר בנושא.
ב. בא נדייק: זה לא שייך, אלא עבודה קשה. אם זה באמת גזירה כזו נוראה, עד שיש צד שעל הציבור להפסיק להשתמש בפלאפונים על כל המשתמע, נראה לי שכמה תורמים כבדים יוכלו להחזיק 100 עובדים שיעבדו רק על הנושא הזה.
ג. אנחנו כבר כמה שבועות בחגיגה הזאת, יש לי שאלה כזו: האם בנתיים הווועדה ניסתה לפחות כמה שיכלה להתחיל לנמק על קווים? הרי יש סיכוי שהגזירה תכנס לתוקף, אז למה לה[בנתיים לא להתחיל לעבוד ולהציל מה שאפשר? -
@מישהו12 אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
מעבר לזה שאני ממש לא חושב כמוך שיפתחו קווים בעייתים.בכמויות מסחריות.OK, שיאמר בריש גלי - אני מבטל את הועדה לגמרי, כדי לא ליצור נזק לכמה יחידים. שלא יעשה כאילו הוא משאיר את הוועדה על כנה, כי זה לא נכון, הקביעה שלו מבטלת דה פקטו את הועדה.
לדעתי הנזק לאותם יחידים אינו מצדיק את הנזק הציבורי. אמנם צריך איזה מערכת פניות מסודרת שתטפל בתקלות כגון החסימה שהזכרת.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 @מישהו12
וזה חורבן.
הטענה הכי מופרכת ששמעתי.
כבר כתבתי על "נשות החינוך" שיושבות מטעם הוועדה על אתרי היכרויות כל ערב וחוסמות מספר אחרי מספר.
אגב, גם היום אין לוועדה דרך לחסום מספר וירטואלי. -
הטענה הכי מופרכת ששמעתי.
מה מופרך?
שאי אפשר לחסום מספר אחרי מספר, כי זה בדיוק מה שהם עושים היום.
אגב, גם הטענה על 20,000 מספרים היא קשקוש כי אפשר להפעיל את זה הרק על מספרים נייחיים, ובקצב שאתה מתאר תוך שבוע לא ישארו מספרים לאנשים פרטיים. -
מעבר לזה שאני ממש לא חושב כמוך שיפתחו קווים בעייתים.בכמויות מסחריות.OK, שיאמר בריש גלי - אני מבטל את הועדה לגמרי, כדי לא ליצור נזק לכמה יחידים. שלא יעשה כאילו הוא משאיר את הוועדה על כנה, כי זה לא נכון, הקביעה שלו מבטלת דה פקטו את הועדה.
לדעתי הנזק לאותם יחידים אינו מצדיק את הנזק הציבורי. אמנם צריך איזה מערכת פניות מסודרת שתטפל בתקלות כגון החסימה שהזכרת.
אבל זה לא מה שקורה!!!
הוא בסה"כ מבקש נימוק על כל חסימה.
למה אתה חושב שזה לא הגיוני?@שחל אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
רק להמחשה - אם מישהו יחליט לפתוח קוי תוכן מהסוג הגרוע ביותר שתעלה בדעתך (וד"ל) - כדי לפתות בחורי ישיבה ולהרויח כסף - לא יהיה ניתן לחסום אותו. למרות שהנימוקים לחסימה ברורים ויתקבלו על לב כל רשע שבעולם, טכנית זה לא אפשרי לחסום קו קו מכל עשרים אלף מספרים אישיים שיצוצו ביום אחד.
אין שום סיבה בעולם להניח שקוי התוכן האלה יפתחו בכמויות כאלה...
רוב התעשיה הנוראית הזאת מרוכזת באינטרנט.
אין למישהו משם אינטרס להשקיע כל כך הרבה בפלח שוק כל כך קטן.
ומי שישקיע, לא יגיע לכמויות האלה.
אגב, השאלה האם הפאניקה לא מוגזמת?
בציבור החרד"ל לא משתמשים בסימים כשרים אלא רק חוסמים אינטרנט ומשום מה אין את הבעיות שאתם מתארים... -
@איש-נחמד שירותי ממשלה? תן רמז
לא אעשה את העבודה השחורה.
כנס בעצמך לאתר הממשלתי: https://www.gov.il/ ואתגר את הסינון שלך. -
למה אתה חושב שזה לא הגיוני?כי זה לא בר ביצוע, לבדוק באופן פרטני כל קו וקו ממאות אלפי המספרים האישיים.
ש-ק-ר-!-!-!
-
למה אתה חושב שזה לא הגיוני?כי זה לא בר ביצוע, לבדוק באופן פרטני כל קו וקו ממאות אלפי המספרים האישיים.
ולמה אתה חושב שצריך לבדוק כל אחד?
-
@מישהו12 אל תזלזל בפלח שוק "קטן" שקונה כובעים שטריימאלאך ובקטשיעס. ממש לא קטן. מרוויחים מאיתנו לא רע בכלל.
לא בתחום הנ"ל.
למה ה"מזרוחניקים" לא חוסמים סימים? כי לכולם יש סמארטפונים. נורא פשוט!
דיברתי על החרד"ל!
-
@איש-נחמד שירותי ממשלה? תן רמז
לא אעשה את העבודה השחורה.
כנס בעצמך לאתר הממשלתי: https://www.gov.il/ ואתגר את הסינון שלך.הכל פתוח ולא מצאתי שום דבר בעייתי בטח לא כזה שיכול להוות בעיה בטלפון.