בירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?
-
שמעתי שה"חצירות" מתכננים לפתוח איזשהו ועדה שתקנה 10 מליון מספרים עם אותה קידומת,
המספרים יהיו רשומים בבעלות הועדה ואנחנו נהיה המנויים של הוועדה וכך לא יהיה פיתחון פה ליועז הנדל.
שייך כזה דבר???
או שברגע שגוף מסוים מחזיק בכמות מספרים לשיווק, הוא מחוייב לחוק של ניוד קווים (שיצא ב2008)???? -
@יוסי-מיותר חשבו משהו על חברה פלסטינית (לא ברור כ"כ מה יעשו עם הקליטה וכו )
וחוץ מזה, מה זה קשור לקידומת, הולכים לבטל את כל המושג של קידומת כשרה
-
@חראשו אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@יוסי-מיותר חשבו משהו על חברה פלסטינית (לא ברור כ"כ מה יעשו עם הקליטה וכו )
זה כבר הוברר כלא ישים(אף אחד לא יתן לחברה ערבית פלסטינית לשים אנטנות בישראל)
וחוץ מזה, מה זה קשור לקידומת, הולכים לבטל את כל המושג של קידומת כשרה
אם אני רוכש קבוצת מספרים ומבקש מהחברה שירות מסוים, כל עוד אני הבעלים של המספר אין סיבה שזה יהיה לא חוקי
-
@יוסי-מיותר אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
המספרים יהיו רשומים בבעלות הועדה ואנחנו נהיה המנויים של הוועדה וכך לא יהיה פיתחון פה ליועז הנדל.
שייך כזה דבר???לא
כי החוק לא מזכיר את הוועדה
הוא מדבר על חסימה של שיחות
ללא קשר למה חסום -
@a0533057932 אם אני באופן אישי מבקש מהחברת סלולר לחסום לי את "משה כהן מגן ורשא" (שם בדוי!)
יש סיבה שזה לא יהיה חוקי?? -
@יוסי-מיותר אין אופציה כזאת
-
@a0533057932 הרגעת אותי
-
בהקשר למה שנכתב כאן קודם על ועדת הרבנים
באחד הדיונים מול משרד התקשורת אמרו להם "במילא יש לכם סמארטפון בכיס אז מה הבעיה שיהיה לכם גם בפלאפון הכשר?"
וכל מילה מיותרת...... -
@דוד-הצהוב אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
באחד הדיונים מול משרד התקשורת אמרו להם "במילא יש לכם סמארטפון בכיס אז מה הבעיה שיהיה לכם גם בפלאפון הכשר?"
וכל מילה מיותרת......צריך להבדיל בין 2 הנושאים, ברור ששלא ההתנהגות השערורייתית של ועדת ה"רבנים" לא היינו מגיעים לבעיה. אבל צריך גם לשמור על הקומה הכשרה......
-
@משהקפלן אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
וכל מילה מיותרת......צריך להבדיל בין 2 הנושאים, ברור ששלא ההתנהגות השערורייתית של ועדת ה"רבנים" לא היינו מגיעים לבעיה. אבל צריך גם לשמור על הקומה הכשרה......
הבעיה מתחילה כשאלו שבאים בטענות על הוועדה שבגלל ההתנהגות השערורייתית שלהם נופלת הקומה הכשרה רחמנא ליצלן
הם אלו שגם אומרים תוך כדי - יש לך כבר סמארטפון בכיס אז מה אתה רוצה
והם שעושים את הקמפיין לטובת המהלך של הנדלהוא שטן הוא יצר הרע הוא מלאך המוות.
מואב ומדין 2022יש קהל עצום של אברכים שאין להם סמארטפון בכיס ואין להם כוונה כזו, ובעז"ה ימצא הפיתרון עבורם
-
@ישראליק אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@משהקפלן אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
הבעיה מתחילה כשאלו שבאים בטענות על הוועדה שבגלל ההתנהגות השערורייתית שלהם נופלת הקומה הכשרה רחמנא ליצלן
הם אלו שגם אומרים תוך כדי - יש לך כבר סמארטפון בכיס אז מה אתה רוצה
והם שעושים את הקמפיין לטובת המהלך של הנדלהוא שטן הוא יצר הרע הוא מלאך המוות.
מואב ומדין 2022יש קהל עצום של אברכים שאין להם סמארטפון בכיס ואין להם כוונה כזו, ובעז"ה ימצא הפיתרון עבורם
אני ב"ה מאלו שאין להם סמרטפון וכדו', ואני חרד לחינוך הדור העתיד לא פחות ואף יותר מהעסקנים שסילקו את הרבנים מועדת העסקנים לעניני תקשורת. ואין לי ספק שאם זה היה נשאר בידיים של הרבנים ובהנחייתם, לא היינו מגיעים למצב הזה של היום.
-
@יוסףטכנאי
אבל בתכל'ס כל הדיון הוא (לבינתיים) לא כל כך רלוונטי כי בטוח יגישו בג"ץ נגד הביטול וזה ייקח כנראה מינימום חצי שנה וכמו שהיה בגזירת המעונות הידועה לשמצה שהיתה אמורה להתחיל באלול תשפ"א ונדחתה לבינתיים עד אלול תשפב
וכולנו תפילה שעד אז יוחלף הממשלה -
@לעזור-לכולם אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@יוסףטכנאי
אבל בתכל'ס כל הדיון הוא (לבינתיים) לא כל כך רלוונטי כי בטוח יגישו בג"ץ נגד הביטול וזה ייקח כנראה מינימום חצי שנה וכמו שהיה בגזירת המעונות הידועה לשמצה שהיתה אמורה להתחיל באלול תשפ"א ונדחתה לבינתיים עד אלול תשפב
וכולנו תפילה שעד אז יוחלף הממשלהכמשאחז"ל, גזירה, עבידא דבטלא. אמן.
-
@לעזור-לכולם מי שסומך על בג"ץ הוא שוטה גמור
במיוחד שפה לא שייך הסיבה של הדחייה של המעונות -
@צדיק-תמים
קודם כל לא אמרתי שבג"ץ יכשיר את וועדת הרבנים, שוטה עד כדי כך אני לא ב"ה
מה שאמרתי שהדיונים והערעורים והבקשות וכו' יקחו זמן -
@צדיק-תמים אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@לעזור-לכולם מי שסומך על בג"ץ הוא שוטה גמור
במיוחד שפה לא שייך הסיבה של הדחייה של המעונותאנו לא סומכים על אף אחד, רק על הקב"ה. אבל השתדלות עושים בכל דרך כשרה.