בירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?
-
@a0533057932
בלי לזלזל.
אבל זה כמו (להבדיל) כלב שנובח על פיל.
סטיסטית ככל שעוברות השנים יותר ויותר חדרים עוזבים את הקומה הכשרה. וזה מציאות, פעם ראיתי על זה מאמר.
חובת המחאה יש. אבל אני לא מאמין שזה יעזור.
ואני לא מזלזל ח"ו. -
@איש-נחמד אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
אבל המטרה בזה היא רק לאיים.
על מי בדיוק? איך החברות קשורות? זה החלטה של משרד התקשורת
@איש-נחמד אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
אז אם חברות הסלולר באמת מפסידות עלינו
תשכח מזה
המקסימום שאתה יכול לומר זה מרוויחים פחות
שוב חברה עסקית לא תפעיל מוצר הפסדי -
-
חשוב לי להשיב על דברים שנאמרו פה, אבל מה שאני אומר ירגיז כאן כמה ואולי יוביל למחיקה. הפורום אינו פורום השקפה ומוסר. אבל אם מעלים צד אחד ולא נמחק אולי אפשר להעלות גם את הצד השני, שהוא הצד של אבינו מלכנו, אולי לא יימחק.
אותי מעניין למה אינטרסים כספיים ואבק שחיתות הם כקוצים בעיניים לאנשים מסויימים רק כאשר הם בצד של הקדושה
ואילו לחברות התוכן, למשרד התקשורת, (לכל הרעים שבאויבנו שרק מחפשים את הדרך להכחיד את הזן הזה שנקרא 'יהודי ירא שמים ועובד ה') - לאלו אין שום אינטרסים.
הכל נאורות טהורה ודאגה לאחר, לא אוהבים כסף להיפך - שונאים כסף!! צדיקים גמורים, עושים תשובה כל לילה, מתענים פ"ד תעניות, ויראי שמים מרבים.
וכשהם מחזיקים מאגרים עצומים של פרטי תשלום של כל הלקוחות שלהם זה בסדר כי זה בהסכמת הלקוח, וכשאברך שולח ל'אשרינו' את פרטיו' (אפשר לחשוב איזה 'פרטים') זה לא בסדר.
האינטרס מאחורי הדברים בולט, והוא 'עבדא בהפקירא ניחא ליה'. טוב לאנשים מסויימים שיהיה להם את הסמס והגלישה לתהום בקו כשר, וככה הם יוכלו להיות "אכלה ומחתה פיה ואמרה לא פעלתי און" עי' שם במפרשים. -
@ישראליק אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
ואילו לחברות התוכן, למשרד התקשורת, (לכל הרעים שבאויבנו שרק מחפשים את הדרך להכחיד את הזן הזה שנקרא 'יהודי ירא שמים ועובד ה') - לאלו אין שום אינטרסים.
הכל נאורות טהורה ודאגה לאחר, לא אוהבים כסף להיפך - שונאים כסף!! צדיקים גמורים, עושים תשובה כל לילה, מתענים פ"ד תעניות, ויראי שמים מרבים.לא הבנתי מה קשור כל זה
ההבדל פשוט וברור
חברות התקשורת זה גופים גדולים ומסודרים וגם מפוקחים, מה שאין כן עמותה אנונימית שלא מדווחת אפילו מי מנהל אותה, ולכן החשש הרבה יותר גדול -
@צדיק-תמים אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
הכל נאורות טהורה ודאגה לאחר, לא אוהבים כסף להיפך - שונאים כסף!! צדיקים גמורים, עושים תשובה כל לילה, מתענים פ"ד תעניות, ויראי שמים מרבים.לא הבנתי מה קשור כל זה
ההבדל פשוט וברור
חברות התקשורת זה גופים גדולים ומסודרים וגם מפוקחים, מה שאין כן עמותה אנונימית שלא מדווחת אפילו מי מנהל אותה, ולכן החשש הרבה יותר גדולדברתי על חברות התוכן, מי מפקח עליהן בדיוק?
ולא משנה פרטים ספציפיים, תפוס את העיקרון
וועדת הרבנים = מושחתים עסקנים וכו', חברות התוכן = צדיקים וטהורים שבאים רק לעזור.
בראבו.אני לא התכוונתי לערוך דיון על זה, נראה לי שזה לא מכבד את הפורום, אז אני עוצר כאן.
-
@צדיק-תמים אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
ההבדל פשוט וברור
חברות התקשורת זה גופים גדולים ומסודרים וגם מפוקחים, מה שאין כן עמותה אנונימית שלא מדווחת אפילו מי מנהל אותה, ולכן החשש הרבה יותר גדולדברתי על חברות התוכן, מי מפקח עליהן בדיוק?
ולא משנה פרטים ספציפיים, תפוס את העיקרון
וועדת הרבנים = מושחתים עסקנים וכו', חברות התוכן = צדיקים וטהורים שבאים רק לעזור.
בראבו.אני לא התכוונתי לערוך דיון על זה, נראה לי שזה לא מכבד את הפורום, אז אני עוצר כאן.
זה נבלה וזה טריפה.
אבל אותי אישית יותר מעצבן נבלה שאומרת טהור אני, כל שכן שאומרת קדושה ופרושה אני, ואני גם עוצר כאן. -
@ישראליק אני בדעה אחידה איתך עיין לעיל בפוסטים שכתבתי אבל אין קשר לכך שאני לא יכול לתת ידיים לאגירת פרטי אנשים הרי את הטופס אני יכול לשלוח בעצמי אז נכון שזה נועד להקל על אלא שאין להם אופציה אבל שים לב בין השורות מה קורה פה
@יוסףטכנאי אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@תקליטן-נפתלי מאיפה אתה חושב?????
מכויוון אינרסנטי בלבד !
חשבת על הילדים והנוער שיחשפו לתוכן זוועתי שה' ירחם על התכולה שלו , ועל כל החשיפה של מבוגרים !
הרי יש סיבה לכך שוועדת הרבנים וגדולי ישראל הורו על ההנחיה הזו ולא בכדי
אז אומנם גם לי יש קו נוסף אבל הנוחות שלי לא שווה את הבעיה שטמונה בזו לכל היהדות החרדית בכלל והציבור הקטן של צעירים בפרט -
שמעתי שה"חצירות" מתכננים לפתוח איזשהו ועדה שתקנה 10 מליון מספרים עם אותה קידומת,
המספרים יהיו רשומים בבעלות הועדה ואנחנו נהיה המנויים של הוועדה וכך לא יהיה פיתחון פה ליועז הנדל.
שייך כזה דבר???
או שברגע שגוף מסוים מחזיק בכמות מספרים לשיווק, הוא מחוייב לחוק של ניוד קווים (שיצא ב2008)???? -
@יוסי-מיותר חשבו משהו על חברה פלסטינית (לא ברור כ"כ מה יעשו עם הקליטה וכו )
וחוץ מזה, מה זה קשור לקידומת, הולכים לבטל את כל המושג של קידומת כשרה
-
@חראשו אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
@יוסי-מיותר חשבו משהו על חברה פלסטינית (לא ברור כ"כ מה יעשו עם הקליטה וכו )
זה כבר הוברר כלא ישים(אף אחד לא יתן לחברה ערבית פלסטינית לשים אנטנות בישראל)
וחוץ מזה, מה זה קשור לקידומת, הולכים לבטל את כל המושג של קידומת כשרה
אם אני רוכש קבוצת מספרים ומבקש מהחברה שירות מסוים, כל עוד אני הבעלים של המספר אין סיבה שזה יהיה לא חוקי
-
@יוסי-מיותר אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
המספרים יהיו רשומים בבעלות הועדה ואנחנו נהיה המנויים של הוועדה וכך לא יהיה פיתחון פה ליועז הנדל.
שייך כזה דבר???לא
כי החוק לא מזכיר את הוועדה
הוא מדבר על חסימה של שיחות
ללא קשר למה חסום -
@a0533057932 אם אני באופן אישי מבקש מהחברת סלולר לחסום לי את "משה כהן מגן ורשא" (שם בדוי!)
יש סיבה שזה לא יהיה חוקי?? -
@יוסי-מיותר אין אופציה כזאת
-
@a0533057932 הרגעת אותי
-
בהקשר למה שנכתב כאן קודם על ועדת הרבנים
באחד הדיונים מול משרד התקשורת אמרו להם "במילא יש לכם סמארטפון בכיס אז מה הבעיה שיהיה לכם גם בפלאפון הכשר?"
וכל מילה מיותרת...... -
@דוד-הצהוב אמר בבירור | מה כולל הצו שיכנס לתוקף על הקווים הכשרים?:
בהקשר למה שנכתב כאן קודם על ועדת הרבנים
באחד הדיונים מול משרד התקשורת אמרו להם "במילא יש לכם סמארטפון בכיס אז מה הבעיה שיהיה לכם גם בפלאפון הכשר?"
וכל מילה מיותרת......צריך להבדיל בין 2 הנושאים, ברור ששלא ההתנהגות השערורייתית של ועדת ה"רבנים" לא היינו מגיעים לבעיה. אבל צריך גם לשמור על הקומה הכשרה......