מדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק
-
@123456789101112
אתה עשית מחדר מחשבים, זאת אומרת סינון של "חותם"?
כי שם זה לא עובד בגלל השלב האחרון שהוא חסום. -
-
-
יש אפשרות גם לדעת למי נשלחה ההודעה?
יש לי כמה מיילים ואני עשיתי את כולם לאותו מספר, אבל אני רוצה לדעת לאיזה מייל שלחו את זה
תודה רבה -
@zalmensmok תחליף את השורה הזאת:
const ttsString = `הודעה מאת. ${message.getFrom()}. ,נושא,. ${message.getSubject()}. גוף ההודעה. ${message.getPlainBody()}`;
בזה:
const ttsString = `הודעה מאת. ${message.getFrom()}. אל. ${Session.getActiveUser().getEmail()}., נושא,. ${message.getSubject()}. גוף ההודעה. ${message.getPlainBody()}`;
-
משהו כזה במקום השורה הראשונה בפונקציה
sendToYemot
[בקוד שבפוסט הראשון בשרשור זה] אמור לעבוד - לא ניסיתיconst attachments = message.getAttachments(); const attachmentsNames = []; for (const attachment of attachments) { attachmentsNames.push(attachment.getName()); } const ttsString = `הודעה מאת. ${message.getFrom()}. ,נושא,. ${message.getSubject()}. גוף ההודעה. ${message.getPlainBody()}. ${attachmentsNames.length ? `קבצים מצורפים. ${attachmentsNames.join(', ')}` : 'אין קבצים מצורפים.'}`;
-
@צדיק-תמים אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק:
במקום השורה הראשונה בפונקציה sendToYemot [בקוד שבפוסט הראשון בשרשור זה]
השורה הזאת היא מספר 37 כעת
-
-
@055678 אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
@מיכאלוש
יש מצב שאתה עושה אקסל שכולל החרגה של קידומי מכירות
ושיגיד את מס' הקבצים המצורפים (כמו שדיבו על זה פה ) ???אם אתה רוצה את זה באקסל בצורה קלה עדיף שתתייג את @מנצפכ אבל בעיקרון זה משהוא כמו לערוך בסקריפט שבתוך האקסל בשורה 79 תשנה איפה שכתוב בה עכשיו
const ttsString = `${cnsender}. ${message.getFrom()}. ${cnsubject}. ${message.getSubject()}. ${cnbody}. ${body}`;
תשנה ל:const ttsString = `${cnsender}. ${message.getFrom()}. ${cnsubject}. ${message.getSubject()}. ${cnbody}. ${body}. ${attachmentsNames.length ? `קבצים מצורפים. ${attachmentsNames.join(', ')}` : 'אין קבצים מצורפים.'}`;
ובשורה שעכשיו 46 תדביק את זה
const attachments = message.getAttachments(); const attachmentsNames = []; for (const attachment of attachments) { attachmentsNames.push(attachment.getName()); }
-
-
-
לבקשת כמה מהמשתמשים אני מצרף קישור לגיטהאב של הסקריפט שכתבתי למיילים לטלפון, כולל תרגום של המיילים שאינם בעברית ועם אופציה לשליחת מיילים מהטלפון.
https://github.com/YOSSI263/mail-to-phone-v3.4
מצורף גם source code ניתן להשתמש בשמחה.
-
@שאול-נ-י אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק:
כשיו נפעיל את הטריגר.
בתפריט הנפתחת מצד ימין לוחצים על 'מפעילים' ואז על 'הוספת טריגר',
נפתח תפריט כזו ובוחרים לפי המסומן ולוחצים על שמירהמאז מגיע אליי הודעות על כשל בטריגר
ואני לא מצליח למחוק את ההודעות
שים לב כמה הודעות הגיעו מהשעה 6:41
-
@מנצפכ
הסקריפט שלך, מייל לטלפון, לא הושלם בהצלחה. להלן סיכום של הכשלים. כדי להגדיר את הגורמים המפעילים של הסקריפט, או כדי לשנות את ההגדרות שלך לקבלת התראות על כשל בעתיד, יש ללחוץ כאן.הפעלה פונקציה הודעת שגיאה הפעלה סיום
08:52:35 EDT 17/07/22 mailToPhone נדרשת הרשאה לביצוע הפעולה. time-based 08:52:35 EDT 17/07/22
בברכה,Google Apps Script
נחוצה לך עזרה? כדאי לבקר בתיעוד של Google Apps Script. אין להשיב להודעה זו. (c) 2022 Google