מדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק
-
@לומדעס אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק:
@צדיק-תמים אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק:
@לומדעס חבל שאתה סתם חושד בכשרים. יש הגיון מאחורי החסימה הזו, גם אם אפשר להתווכח אם זה מצדיק חסימה,
וכן ייתכן שהיה אפשר להשקיע יותר כך שזה לא יפגע בסקריפט הספציפי (הפופולארי) הזה, אבל זה ממש לא "סתם"יש הגיון מאחורי החסימה הזו
מה ההיגיון וא"כ למה (ועדת הרבנים) לא חוסמים את "ההוא" שעושה בכסף שהרי זה אותו דבר
@שמחה-כץ אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק:
@צדיק-תמים
אני חושב שזה ממש לא אתי והוגן לחסום כזה דבר ללא סיבה ידועה
אם יש פירצה שעכשיו הם יגלו אותה -
הרי הם חסמו כבר את האופציה הזו...הפירצה היא בחלק מסוים של גוגל סקריפטס שהסקריפט הזה משתמש בו.
לא בסקריפט הספציפי הזה שאף אחד לא התכוון לחסום אותו אבל נחסם כיוון שהוא משתמש במוצר פרוץ.
אני לא רואה סיבה שיגלו לך את סוגי הפרצה האפשריים בסינון ייתכן וניתן להגיע אליהם גם ממקומות אחרים תסמוך על @צדיק-תמים שלפי הנראה מכיר את הפירצה.תנוח דעתכם.
-
@לומדעס הבעיה היא בעצם הקו אלא בצורה שעושים את זה, שמשתמשת בחלק מסוים שניתן להשתמש בו גם לדברים אחרים, בעייתיים, ולכן זה נחסם.
אמנםייתכן שהיה אפשר להשקיע יותר כך שזה לא יפגע בסקריפט הספציפי (הפופולארי) הזה, אבל זה ממש לא "סתם"
אם יש פירצה שעכשיו הם יגלו אותה -
הרי הם חסמו כבר את האופציה הזו...ומה עם משתמשי כל הסינונים האחרים?
-
@צדיק-תמים
לא, תודה
פתרון חינמי יש?
עדיף משהו שאני יכול לשלוט עליו,
כמו שהוזכר כאן בעבר לגבי העברת פרטי האימייל שליתראה יש לך פתרון מס' 1 - למצוא חד פעמי מחשב שלא מחובר לנטפרי, ואז לעשות זאת לכל החיים,
פתרון מספר 2 - שהוא קצת שונה, וזה יפתור גם את הבעיה שלך עם מסירת הסיסמא,
תעשה את ההוראות בפוסט הראשון. -
התחברתי לאינטרנט אחר כדי לשמור את הפרויקט אבל אחר כך זה נתקע לי בהפעלת טריגר, זה רק טוען חיכיתי כמה שעות.
-
@yairshriki8 אין מה להמשיך לחכות, מהיום נדע שא"א לשמור וגם א"א להפעיל טריגר.
-
@yairshriki8 אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק:
תנסה לעשות שיפט+F5
-
למישהו יש פתרון????