בקשה | מארז משומש למחשב
-
@קינג-קומפיוטר רק מארז בלי ספק.
-
רציתי לדעת האם המארז הזה מתאים ללוח אם של אסוס ואיך אני יכול להתאים את זה ללוח אם שלי ? תודה רבה!
-
@אלוף-העולם-1 מה הדגם של הלוח אם שיש לך? לאסוס יש עשרות דגמים ויש כמה גדלים של לוחות אם
-
@אלוף-העולם-1 יעזור לנו מאוד לדעת את הדגם של הלוח או לפחות את הגודל שלו (ATX \ ITX \BTX mini atx וכו' או שאתה יכול למדוד את הלוח עם סרגל ולכתוב כאן את הגודל שלו (עדיף באינצ'ים))
-
@מתכנת-חובב אחד הדברים שהכי חשוב לדעת זה אם המארז הקודם היה עם ספק למעלה או למטה.
כי לפעמים מארז חדש לא יתאים, כי הכבלים של המעבד, שממארז עם ספק למעלה, עלולים במארז שהספק כח למטה, לא להגיע עד למעלה. -
@יהודה-12 אמר בבקשה | מארז משומש למחשב:
@מתכנת-חובב אחד הדברים שהכי חשוב לדעת זה אם המארז הקודם היה עם ספק למעלה או למטה.
כי לפעמים מארז חדש לא יתאים, כי הכבלים של המעבד, שממארז עם ספק למעלה, עלולים במארז שהספק כח למטה, לא להגיע עד למעלה.צודק, שכחתי לציין אבל בכל אופן אפשר לסדר את זה עם מאריכים (אם ההפרש במחירים של המארזים יהיה שווה את זה)
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשה | מארז משומש למחשב:
@אלוף-העולם-1 מה הדגם של הלוח אם שיש לך? לאסוס יש עשרות דגמים ויש כמה גדלים של לוחות אם
@מתכנת-חובב אמר בבקשה | מארז משומש למחשב:
@אלוף-העולם-1 יעזור לנו מאוד לדעת את הדגם של הלוח או לפחות את הגודל שלו (ATX \ ITX \BTX mini atx וכו' או שאתה יכול למדוד את הלוח עם סרגל ולכתוב כאן את הגודל שלו (עדיף באינצ'ים))
מדובר בלוח אם ישן יחסית, של אסוס עם מעבד פנטיום והייתי בקי אס פי ובסוף קניתי את המארז הזה מה אתם אומרים? איך אני כול לדעת את הדגם של הלוח אם??
-
@אלוף-העולם-1 תבדוק איזה אורך הכבל של המעבד, יש לי חשש כבד שזה לא יתאים למארז. אלא אם כן המארז הקודם גם היה עם ספק למטה.
-
-
@אלוף-העולם-1 לא מספיק