בקשה | אפליקציה לצפייה במסך המחשב (ע"י הבלוטוס)
-
@רפאל-vnkl אמר בבקשה | יש למישהו אפליקציה שאפשר לראות דרכה את מסך המחשב? (אם יש דבר כזה):
אפשר?
כל תוכנת שליטה מרחוק נורמלית יש לך אפליקציה גם
או שלא הבנתי את השאלה -
@רפאל-vnkl אמר בבקשה | יש למישהו אפליקציה שאפשר לראות דרכה את מסך המחשב? (אם יש דבר כזה):
אפשר?
כל תוכנת שליטה מרחוק נורמלית יש לך אפליקציה גם
או שלא הבנתי את השאלה@a0533057932 לא מצאתי בגוגל פליי אפליקציית שליטה מרחוק נורמלית . יש לך אולי אחת כזאת?
-
@a0533057932 לא מצאתי בגוגל פליי אפליקציית שליטה מרחוק נורמלית . יש לך אולי אחת כזאת?
@רפאל-vnkl אני דסק
טימויואר -
@רפאל-vnkl אני דסק
טימויואר@a0533057932 שתיהם עובדות על וויפי, אני צריך דרך בלוטוס
-
@a0533057932 שתיהם עובדות על וויפי, אני צריך דרך בלוטוס
@רפאל-vnkl זה כבר משהו אחר לגמרי
אני לא בטוח שיש דבר כזה
רק לוודאות
אתה רוצה אפליקציה לשליטה מרחוק שעובדת דרך בלוטוס? -
@רפאל-vnkl זה כבר משהו אחר לגמרי
אני לא בטוח שיש דבר כזה
רק לוודאות
אתה רוצה אפליקציה לשליטה מרחוק שעובדת דרך בלוטוס?@a0533057932 כן, לכן בכותרת שאלתי אם יש דבר כזה
-
@a0533057932 כן, לכן בכותרת שאלתי אם יש דבר כזה
@a0533057932 כן, לכן בכותרת שאלתי אם יש דבר כזה
לא שאלת ע"י בלוטוס, שזה סיפור אחר לגמרי, תקנתי את הכותרת
-
מצאתי אפליקציה אחת, רק לא הבנתי איך בדיוק היא עובדת. מישהו מכיר אותה? bluetooth remote PC.apk
-
מצאתי אפליקציה אחת, רק לא הבנתי איך בדיוק היא עובדת. מישהו מכיר אותה? bluetooth remote PC.apk
@רפאל-vnkl גם אם תמצא משהו שעובד זה מסתמא יעבוד במהירות מזעזעת (אחרי הכל זה בלוטוס)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות