עזרה | ווי פיי פתוח, (לא שלי) יש מה לעשות?
-
@לא-מייבין ענית בעצמך את התשובה פלאפון הוא לא ראוטר
-
@לא-מייבין
תעשה את זה הכי פשוט כתוב כמה מודעות שכתוב בהם בעל האינטרנט העונה לשם "bezeq 32" (לדוגמא) הנך גורם למכשול ומתבקש ... וכו'
אין כאן בזיון או הלבנת פנים כי כמו שאתה לא יודע של מי זה גם אחרים לא יודעים.
לדעתי להעמיס לו על הקו לא יעזור כי יש בטח מספיק "צדיקים" שעושים זאת וסיבותיהם עימם -
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | ווי פיי פתוח, (לא שלי) יש מה לעשות?:
@לא-מייבין ענית בעצמך את התשובה פלאפון הוא לא ראוטר
נכון
-
@אבי-ים אמר בעזרה | ווי פיי פתוח, (לא שלי) יש מה לעשות?:
@לא-מייבין
תעשה את זה הכי פשוט כתוב כמה מודעות שכתוב בהם בעל האינטרנט העונה לשם "bezeq 32" (לדוגמא) הנך גורם למכשול ומתבקש ... וכו'
אין כאן בזיון או הלבנת פנים כי כמו שאתה לא יודע של מי זה גם אחרים לא יודעים.
לדעתי להעמיס לו על הקו לא יעזור כי יש בטח מספיק "צדיקים" שעושים זאת וסיבותיהם עימםהשאלה אם לא יבוא הראשון בתור שגולש על זה ויוריד את המודעה. אולי כדאי בתיבות דואר של שכנים, חוץ מזה אפשרי לבדוק ליד דלתות השכנים היכן מהירות השידור הכי גבוהה ואז לעלות מאיפה זה
-
@לא-מייבין אמר בעזרה | ווי פיי פתוח, (לא שלי) יש מה לעשות?:
@kingyos ניסיתי להיכנס לראוטר, כפי ההוראות, ונצרך סיסמה. יש מה לעשות?
מה הדגם ? בגדול יש לבזק חסימה על הראוטרים שלהם. צריך לנתק כבל בשביל להסיר החסימה
-
@itamar25 כן, אני רושם אצלי עכשיו בבבית ב CMD את המילה IPCONFIG ואת מה שמופיע אחרי המילים Default Gateway אני מעתיק ומדביק בדפדפן, ולא מצליח להיכנס. אבל אני ינסה את זה בפועל אני מקווה שכן ילך לי.
אגב, ניסית לעשות סריקת מכשירים ברשת ולראות מה השמות של ההתקנים המחוברים? ישמצב שיהיה לך קצה חוט
:::
לא ממש הבנתי, אם יש לאנשים מכשיר שמקבל ווי פי אז בטח יש להם גם סים או את הווי פי עצמו, מה הקטע לגלוש על חשבון מישהו אחר ? מילא יש כאלו שזה שכן, אבל כתבת שמגיעים מכל העיר
:::
-
@kingyos ניסיתי להיכנס לראוטר, כפי ההוראות, ונצרך סיסמה. יש מה לעשות?
בדר"כ זה ADMIN ADMIN תשחק עם אותיות גדולות וקטנות עד שתצליח
אם זה ראוטר של בזק בינלאומי אז המשתמש זה ADMIN והסיסמא היא BEZEQINT ושוב תשחק עם אותיות קטנות/גדולות
תעלה צילומסך של הראוטר יוכלו לעזור לך יותר -
@קינג-קומפיוטר קיימים גם אתרים עם מאגר סיסמת ברירת מחדל כגון אתר זה או זה [מכניסים את שם היצרן/חברה של הראוטר ומקבלים את הסיסמא בברירת מחדל]
-
מניסיון.... הכנסתי פתקים בתיבות הדואר שבבניין ובבניינים הסמוכים, כתבתי כך
"יש אינטרנט פתוח ללא סיסמה בסביבה, אם זה שלך הדבר גורם לאחרים לגלוש באינטרנט שלך דבר הגורם להאטת קצב הגלישה שלך, בנוסף גורם לילדים לגלוש בתכנים לא מתאימים. לא מתערב בהחלטות שלך, ובכל זאת מבקש שתחסום את הגלישה עם סיסמה. תודה"
ניסיתי את זה בשני מקומות. יום למחרת שני המקומות נחסמו.
הסבירות שהוא פשוט לא מודע לבעיה -
דרך אגב, אם יש להם מדפסת, מחוברת לוויי פיי נראה לי שאני יכול איכשהו להדפיס בה, (ולהסביר כמה חשוב לשים סיסמה) אבל לא נראה לי סביר שיהיה מדפסת מחוברת לווייפיי
גם אם המדפסת מחוברת לרשת זה מספיק בשביל להדפיס דרך שם.
אני אישית במקרי קיצון (שהאדם שזה שלו מתעלם מההודעות) הייתי משתלט לו על הראוטר ויוצר סיסמה ...
-
כי נצרך סיסמה.
בדרך כלל יש סיסמת ברירת מחדל. ובמיוחד למי שלא שם קוד על הווייפי, מסתמא הוא גם לא שינה את סיסמת ברירת המחדל, ואז באדיבות הרב גוגל ...
-
@מתכנת-חובב אז אין מה לעשות
-
@avramk100 אמר בעזרה | ווי פיי פתוח, (לא שלי) יש מה לעשות?:
@לא-מייבין כאשר אתה מחובר לרשת, תריץ את התוכנה הזו
מה זה נותן?