בקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות
-
@צדיק-תמים אמר בבקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות:
@liy כבר עניתי
שאני אישית הזמנתי מהוט
(הזמנתי בחמישי בצהריים וקיבלתי בראשון על הבוקר, בשישי הם לא עובדים)מה המחיר?
-
@liy בזמנו זה היה הסים 10 שקל והמשלוח בחינם
מה רכשת? טוקמן? חבילה? או רק סים? (אפשרי בכלל??)
-
@liy בזמנו זה היה הסים 10 שקל והמשלוח בחינם
מה רכשת? טוקמן? חבילה? או רק סים? (אפשרי בכלל??)
-
אני מעוניין לרכוש מספר טלפון בלבד ללא חבילה כלשהיא, לא משנה באיזה חברה.
בעקרון אני צריך לנייד אותו אח״כ לימות.
מה המחירים? איזה חברה מומלצת?@liy שכחתי לגמרי.. יש אפשרות אחרי שאתה פותח מערכת בימות, דרך אתר הניהול לרכוש מספר נוסף למערכת ב25 שח מספר שאמור להיות פתוח בקומה הכשרה, אבל המספרים מתחילים ב-07
-
אני מעוניין לרכוש מספר טלפון בלבד ללא חבילה כלשהיא, לא משנה באיזה חברה.
בעקרון אני צריך לנייד אותו אח״כ לימות.
מה המחירים? איזה חברה מומלצת?@liy @simcha33345 @צדיק-תמים עיינו כאן אופציה חדשה להשתמש עם מספר קיים ללא ניוד.
-
@liy @simcha33345 @צדיק-תמים עיינו כאן אופציה חדשה להשתמש עם מספר קיים ללא ניוד.
-
@liy @simcha33345 @צדיק-תמים עיינו כאן אופציה חדשה להשתמש עם מספר קיים ללא ניוד.
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות:
ראיתי ודווקא זה רעיון
-
@liy אתה צריך דווקא נייח?
תפתח מספר לא כשר עם אחת החבילות הסטנדרטיות באחת החברות, זה אמור לעלות לך 10 שקל (או על הסים ומשלוח חינם, או משלוח חינם וסים 10 ש"ח), יגיע לך עד הבית, אתה מפעיל אותו באתר של החברה, מכניס אותו למכשיר שמקבל סמס, ומנייד לימות על ידי סמס עם קוד אימות.
ברגע שזה עובר לימות החברה שממנה קנית לא יכולה לחייב אותך, והחיוב הוא יחסי (תוודא את זה בפתיחת הקו) ככה שתשלם שקל שניים בלבד.
עריכה: כעת אני רואה שאתה צריך את זה לקמפיינים, תוודא קודם עם ימות שאפשר להוציא קמפיין עם זיהוי נייד.@צדיק-תמים אפשר להוציא זיהוי עם כל מספר שתרצה נייד ונייח גם אם הוא לא בימות (לדוגמא: הטלפון האישי שלך) על ידי הוספת המספר כזיהוי מורשה למערכת, ניתן להוסיף זיהוי בחינם בממשק ניהול מערכת לפרטים נוספים עיין כאן
הזיהוי מתווסף לאפשרות צינטוקים חינמים, קמפייינים, הוצאת שיחה - מכל סוג וכו'
בהצלחה! -
@צדיק-תמים אפשר להוציא זיהוי עם כל מספר שתרצה נייד ונייח גם אם הוא לא בימות (לדוגמא: הטלפון האישי שלך) על ידי הוספת המספר כזיהוי מורשה למערכת, ניתן להוסיף זיהוי בחינם בממשק ניהול מערכת לפרטים נוספים עיין כאן
בהצלחה!@אבי_770 אמר בבקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות:
@צדיק-תמים אפשר להוציא זיהוי עם כל מספר שתרצה נייד ונייח גם אם הוא לא בימות (לדוגמא: הטלפון האישי שלך) על ידי הוספת המספר כזיהוי מורשה למערכת, ניתן להוסיף זיהוי בחינם בממשק ניהול מערכת לפרטים נוספים עיין כאן
בהצלחה!כבר כתבו את זה...
-
@אבי_770 אמר בבקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות:
בהצלחה!כבר כתבו את זה...
-
בהצלחה!