בקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות
-
@simcha33345 אמר בבקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות:
@liy הכי פשוט זה בזק תפתח מספר ויטואלי שישמש כביכול או לתא קולי או להפנית שיחות. אח"כ תנייד אותו לימות כפי ההוראות שהם נותנים, בעיקר אל תשכח מסמך מבזק שמעיד שאתה בעל הקו. לסיכום יעלה לך כמה שקלים וזהו.. מה שיותר קשה לפעמים מהכמה שקלים זה ההמתנה הארוכה בבזק עד שתקבל מספר. בהצלחה !
(נ.ב. יתכן ויש עוד חברות שניתן דרכם לפתוח ולנייד).מה בערך המחיר?
-
-
@חיים-הרשקופ השאלה לאיזה סוג מערכת הוא רוצה לנייד, אם מערכת תוכן אפשר רק קו נייח
-
-
@ykingsmart אמר בבקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות:
@liy בזק, 17 שקלים, לא צריך להסתבך בכלל, רק לבקש שיעשו לך עקוב אחרי ולבקש אישור בעלות למייל.
מה שכן בקטע של האישור תעמוד על זה שישלחו מיד כיון שלפעמים הם נוטים לסחוב את זה, אבל בדרך כלל זה ממש קליל, אני אישית כבר הוצאתי 19 מספרים...אפשר קישור?
@simcha33345 בעקרון אני צריך את זה בעיקר לקמפיינים טלפונים.
-
@liy אתה צריך דווקא נייח?
תפתח מספר לא כשר עם אחת החבילות הסטנדרטיות באחת החברות, זה אמור לעלות לך 10 שקל (או על הסים ומשלוח חינם, או משלוח חינם וסים 10 ש"ח), יגיע לך עד הבית, אתה מפעיל אותו באתר של החברה, מכניס אותו למכשיר שמקבל סמס, ומנייד לימות על ידי סמס עם קוד אימות.
ברגע שזה עובר לימות החברה שממנה קנית לא יכולה לחייב אותך, והחיוב הוא יחסי (תוודא את זה בפתיחת הקו) ככה שתשלם שקל שניים בלבד.
עריכה: כעת אני רואה שאתה צריך את זה לקמפיינים, תוודא קודם עם ימות שאפשר להוציא קמפיין עם זיהוי נייד. -
@צדיק-תמים אמר בבקשת מידע | רכישת מספר טלפון בלבד לצורך ניוד לימות:
תוודא קודם עם ימות שאפשר להוציא קמפיין עם זיהוי נייד.
עם וירטואל פלוס אפשר!
-
@liy מעולה, אז אם אתה צריך וירטואל פלוס תעשה את זה, זה בלי שום טרטורים ומגיע במשלוח מהיר עד הבית
אני אישית פתחתי בזמנו בהוט מובייל, אבל זה לא משנה.
שים לב שצריך מספר לא כשר שיכול לקבל סמסאני יסביר בדיוק למה אני צריך ואשמח לקבל מידע יותר מדיוק ומכוון:
אני צריך לשלוח קמפיין טלפוני לכ-100 תלמידים, בד״כ כאשר המספר מתחיל ב-07 פחות עונים אליו כי בד״כ זה פרסומות אז אני רוצה לחייג ממספר 05***. -
@liy אז אתה צריך לשייך את זה כמספר משנה למערכת IVR... לכן כתבתי שתוודא עם ימות שזה אפשרי
מערכת IVR עם מספר ניידבודק מולם כעת
דברתי אתם, אי אפשר בתור מספר משנה, אפשר בתור זיהוי יוצא -
@liy הסיבה היא שמשרד התקשורת אוסר להפעיל מערכות תוכן במספר נייד
הסיבה פחות מעניינת
תכל׳ס מאיפה להביא מספר טלפון? -
אם מספיק לך זיהוי יוצא
אז מחברת סלולרוזוהי שאלתי, מאיזה חברה הכי זול, משתלם ומהר?
-
@liy כבר עניתי
שאני אישית הזמנתי מהוט
(הזמנתי בחמישי בצהריים וקיבלתי בראשון על הבוקר, בשישי הם לא עובדים)מה המחיר?
-
@liy בזמנו זה היה הסים 10 שקל והמשלוח בחינם
מה רכשת? טוקמן? חבילה? או רק סים? (אפשרי בכלל??)