בעיה | המרת וידאו בכמות גבוהה
-
-
@דובי-משי-זהב תוכנה חינמית תחפש בגוגל
-
@eyal-studio
תודה רבה -
@דובי-משי-זהב
בדיוק אתמול גם חיפשתי ונתנו לי כמה קישוריםhttp://pcfreetime.com/formatfactory/
אצלי היה צריך להשבית אנטי וירוס בשביל להתקין.
-
@אני-אני-1 אמר בבעיה | המרת וידאו בכמות גבוהה:
@דובי-משי-זהב
בדיוק אתמול גם חיפשתי ונתנו לי כמה קישוריםאצלי היה צריך להשבית אנטי וירוס בשביל להתקין.
לא צריך זו תוכנה חוקית וחינמית
השאר-לא מכיר -
@eyal-studio אמר בבעיה | המרת וידאו בכמות גבוהה:
לא צריך זו תוכנה חוקית וחינמית
הוא דיבר על format factory שאיסט דווקא כן מזהה אותה כווירוס (כמו עוד כמה אנטי וירוסים - תבדוק בוירוס טוטאל)
-
@דובי-משי-זהב יש כמה פרמטרים שמשפיעים על משקל של סרטון ואני אמנה אותם
- מסגרות (תמונות) בשנייה
- קצב סיביות
- רזולוציה
- קידוד
נתחיל בראשון, אם מדובר בסרטון שאין בו תזוזות מהירות - כלומר שזה לא סרט של חתונה וכו', אין שום עניין ביותר מ 30 תמונות בשנייה
קצב סיביות - לא כאן המקום להסביר מה זה בדיוק אומר אבל לרוב אין צורך ביותר מ 5000 (אם אתה מעוניין להקטין את הסרט עוד יותר - אפשר גם פחות מזה (גם 1500 נראה די טוב))
רזולוציה - כמה פיקסלים יש בכל מסגרת - לרוב הנורמה היא רזולוציה של FHD שהיא 1920x1080 פיקסלים אבל אפשר גם פחות - HD לדוגמה שהוא 720x1280 - רק שים לב שלפעמים המסך של המחשב עצמו לא יכול להציג לדוגמה יותר מאיכות HD - ואז אין שום טעם ברזולוציה גבוהה יותר
קידוד - לרוב מקובל להשתמש בפורמט MP4 ובקידוד H264 (הידוע גם כ AVC) (עקרונית H265 חסכוני יותר אבל דורש מהמחשב יותר כוח עיבוד כדי לנגן אותו וגם לא תמיד נגן הוידאו תומך בו)
את כל ההגדרות האלו תוכל לכוון בפורמט פקטורי בחלון output settings
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | המרת וידאו בכמות גבוהה:
@דובי-משי-זהב יש כמה פרמטרים שמשפיעים על משקל של סרטון ואני אמנה אותם
|| > 1. מסגרות (תמונות) בשנייה
2. קצב סיביות
3. רזולוציה
4. קידודאת כל ההגדרות האלו תוכל לכוון בפורמט פקטורי בחלון output settings ||
נקודה אחת חשובה
אין שום עניין להמיר לקובץ יותר איכותי מהקובץ המקורי
ולכן לדוג' אם הקובץ הוא כבר HD ו30פריימים אל תמיר ליותר -
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | המרת וידאו בכמות גבוהה:
יש כמה פרמטרים שמשפיעים על משקל של סרטון ואני אמנה אותם
אם כבר הזכרת את כל הפרמטרים הנ"ל, ידוע לך על אופציה לסדר את כל הסרטונים לצורה שיוכלו לראות אותם במצלמות קנון?
(ע"י סידור המפרט לכמו שהמצלמה מסריטה וכן שינוי השם) -
@שמחה-כץ אמר בבעיה | המרת וידאו בכמות גבוהה:
אם כבר הזכרת את כל הפרמטרים הנ"ל, ידוע לך על אופציה לסדר את כל הסרטונים לצורה שיוכלו לראות אותם במצלמות קנון?
(ע"י סידור המפרט לכמו שהמצלמה מסריטה וכן שינוי השם)אפשר להשוות את כל הפרמטרים ביניהם עם פורמט פקטורי ואז להעביר אות השוואה עם התוכנה wondershare repairit עם סרטון אחר מאותה מצלמה - את התוכנה תוכל למצוא בפורום
-