בקשת מידע | איך עושים שהורדה תפתח אוטומטי (APK)
-
@אני-יודע אז תעשה שיציג דף אינטרנט, ותכניס שיצג את הדף של ההורדה מדרייב, ושם כבר יש כפתןר הורדה, או שיש איך שהוא לעשות בדרייב קישור שישר יוריד ללא כפתור הורדה, וללא הכפתור של לא יכול לסרוק וכו' אז תגיד לי אני יגיד לך איך עושים שישר יוריד בלי להציג דף אינטרנט. בכל מקרה, זה הרכיב שמציג דף אינטרנט:
-
@אבי_770 אמר בבקשת מידע | איך עושים שהורדה תפתח אוטומטי (APK):
ותכניס שיצג את הדף של ההורדה מדרייב,
@אבי_770 אמר בבקשת מידע | איך עושים שהורדה תפתח אוטומטי (APK):
וללא הכפתור של לא יכול לסרוק וכו' אז תגיד לי אני יגיד לך איך עושים שישר יוריד בלי להציג דף אינטרנט
איך??
-
@אני-יודע אם אתה רוצה שירד ישירות מהדריב, אז יש איזה מדריך (לא זוכר איפה) שמלמד איך לעשות קישור ישיר להורדה של קובץ מהדריב (ללא ההתראה וכו)
אחרי שקיבלת קישור תבחר בתפריט "קישוריות" רכיב הורדה ותגדיר לו במאפינים את הקישור, שם.
ובבלוקים תעשה שבלחיצה על x ירוץ רכיב ההורדה (תיקח את הבלוק הלחיצה מרכיב הכפתור ואת של הריצה מרכיב ההורדה) -
@איש-אמת אמר בבקשת מידע | איך עושים שהורדה תפתח אוטומטי (APK):
@אני-יודע אם אתה רוצה שירד ישירות מהדריב, אז יש איזה מדריך (לא זוכר איפה) שמלמד איך לעשות קישור ישיר להורדה של קובץ מהדריב (ללא ההתראה וכו)
זה שינוי בקישור או באפליקציה ??
ואני השמח לכיוון איפו לחפש את המדריךואת של הריצה מרכיב ההורדה)
הבלוק של הריצה זה מה שהעלתה למעלה ??
-
@אני-יודע אמר בבקשת מידע | איך עושים שהורדה תפתח אוטומטי (APK):
https://tchumim.com/topic/8723/מדריך-שימוש-מתקדם-עם-לינקים-בגוגל-דרייב
זה המדריך למי שרוצהועוד שאלה מה הפקודות שאני צריך לשים בשביל שיהיה לי כפתור להורדה
@איש-אמת