בקשה | קודולר שיתוף קוד מקור
-
אפליקציית התקנה אוטמטית תעודות נטפרי - דורש רוט
שימו לב!!- לא בדקתי את האפליקציה (אי אפשר בWSA) אם יש כאלה שזה עובד או לא עובד להם שיכתבו לי (עקרונית זה אמור לעבוד)
- אפליקציה זו אינה רישמית מטעם נטפרי בשום צורה
היתרון של זה שאפשר להתקין את כל התעודות בלחיצה אחת
NETFREE_security_certificate (9).apk
NETFREE_security_certificate.aia
-
@איש-אמת אמר בבקשה | קודולר שיתוף קוד מקור:
נשמח שתביא לנו את ההרחבה
com.puravidaapps.TaifunFile (1).aix
זה הבלוק
אבל צריך לתת הרשאות לפחות באנדרואיד 11 -
@Ykingsmart בWSA אני יכול להתקין (WSA הוא אנדרואיד 11) אבל לא להשתמש (בגלל הבעיה ברוט)
-
סקיצה לחנות (לא בהכרח כשרה...)
Market.aia
Market.apkיום אחד השתעממתי ונזכרתי בחנות שבניתי וראיתי עוד חנויות שאחרים פיתחו, רובם ככולם (וגם אני כמובן) לא חשבו מחוץ לקופסה על עיצוב החנות, מה שאני ורבים וטובים ממני עשו זה רשימה סטטית של אפליקציות, המתקדמים שילבו סמל בצד, למעלה, למטה, לא משנה
תכלס באותו יום ניסיתי ליצור משהו שונה ויחודי, אבל מאז אין לי זמן לשבת על זה אז חשבתי למה לא לשתף את זה לתועלת הציבור, אולי מישהו יקבל מזה השראה
אז ככה זה צריך לעבוד על api אני בניתי על פיירביס
בכל תווית יהיה מוגדר נדבך בבסיס הנתונים בפיירביס שפשוט נשנה שם את הטקסט וישתנה לנו באפליקציה
ככה גם התמונות
והכפתור הורדה ישלח לפיירביס והוא יחזיר לו url של האפליקציה הכי מעודכנת, או לחילופין האפליקציות של החנות יועלו לפיירביס ישירות ומשם זה ירד - ככה נוכל לעדכן את האפליקציות בחנות
אגב אני תכננתי שבלחיצה על אחת התמונות\תוויות של האפליקציות יפתח חלון חדש עם הפרטים של האפליקציה וכפתור הורדה שמתעדכן לו הטקסט בפנים לפי המצב של ההורדה\התקנה
תכלס אני מדבר מדבר ואין לי זמן לכלום
מקווה שתהיה לכם השראה מזה, כדי שכולנו ניצור דברים טובים יותר... -
@איש-אמת אמר בבקשה | קודולר שיתוף קוד מקור:
אז ככה זה צריך לעבוד על api אני בניתי על פיירביס
בכל תווית יהיה מוגדר נדבך בבסיס הנתונים בפיירביס שפשוט נשנה שם את הטקסט וישתנה לנו באפליקציה
ככה גם התמונותעשית את זה כבר או שראתה רוצה שימשיכו אותך לא הבנתי?
-
סקיצה לאפליקציית התאמה אישית לגרסאות
זה עוד לא מוכן אם כי הרוב בנוי כבר
אם אתם משתמשים בפיתוח הזה ספציפית נא להשאיר את הלוגו שלי ( ) ואת האודות המסך
iam699030.aia
iam699030 (19).apkמי שבאמת רוצה להשתמש בזה צריך לפתור כמה בעיות
להוסיף את פקודות ה shell ואם רוצים להשתמש גם במנגנון חילוץ עצמי צריך לעלות את הקבצים ולהגדיר חילוץ
לתקן את הצריבה שתצרוב ותפעיל מחדש גם אם לא הכל מסומן או לחילופין לכפות סימון כל הפונקציות ע"י הבלוק שהכנתי שם
לתקן את הטיימר של ההפעלה מחדש, משום מה הוא לא עבד לי (אני מתכוון התזוזה, ולא ההפעלה מחדש שלא מוגדר לה פקודה)
להוסיף בזיהוי חבילות את כל חבילות גוגל לבלוק שבניתי
לשנות את ההרחבה לזיהוי חבילות לאחת אחרת
ועוד כל מיני פינישים -
@אבי_770 ראיתי את הספוילר?
ואיך זה יצרוב גירסא חדשה דרך המכשיר, צריך מחשב...
דרך פקודות shell מתוך המכשיר עצמו - צריך להוסיף שם את כל הפקודות,
ולגבי זה שזה תקוע כבר כתבתי שצרך לשפץ את המנגנון טיימר שלו ולהוסיף פקודת ריבוט לבלוק שהכנתי כבר שם
לאיזה טלפונים זה אמור להיות?
מה שבא לך, רק שצריך רוט