להורדה | אפליקציה להסרת וויפי {בעיצוב חדש}
-
@0533141174 למה שלא תסיר כמו שכתוב כאן
כמובן שזה דורש רוט! -
-
@0533141174 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי:
לא הבנתי אשמח אם מישהו יוכל לענות לי התקנתי את ובערת הוויפי על שיאומי חצי חצי F21 פרו ובחלונית למעלה לא היה לי גם ככה וויפי כי זה הגירסא של המכשיר שהתקינו לי אבל דרך שלט של מזגן יכולתי להגיע לוויפי וגם אחרי שהתקנתי את הוויפי נשאר האפשרות של הוויפי דרך השלט למזגן השאלה האפליקציה הזאת עוקרת לגמרי את הוויפי או שרק מורידה אותה מהחלון למעלה אבל אם יש דוגמא אפליקציה כמ השלט למזגן יהיה אפשר להיכנס לוויפי?????
@צוות-פיקוח נראה לי שהקטע הזה נוגד את חוקי הפורום -
@0533141174 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי:
האפשרות של הוויפי דרך השלט למזגן השאלה האפליקציה הזאת עוקרת לגמרי את הוויפי או שרק מורידה אותה מהחלון למעלה אבל
זה אמור להסיר לגמרי את הוויפי לעקור מהשורש (אגב זה לא מוריד מההגדרות והסטטוס בר את האריחים)
ואם כבר מדברים אז ישבתי על זה כמה דקות והוצאתי גרסה חדשה, אשמח שתבדקו ותביאו לי נתיבים לקבצים שאתם מכירים שגורמים להשבתת הוויפי
בהצלחה -
-
@איש-אמת כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי {בעיצוב חדש}:
28
Wi Fi
su -c rm /system/lib/vndk-28/android.hardware.wifi.supplicant@1.0.so
הפקודה הנ"ל הבאתי לך אותה בזמנו לאנדרואיד 9 שזה sdk 28
מסתבר שהמספר הזה: vndk-28 מושפע מגירסת ה sdkבנוסף אם תרצה להוסיף תמיכה באנדרואיד 13 זה הנתיב:
vendor\etc\wifi\wpa_supplicant_overlay.conf
vendor\etc\wifi\wpa_supplicant.confובאנדרואיד 8.1 אם רוצים למחוק את ה wifi מההגדרות רשום אצלי שצריך למחוק את:
android.hardware.wifi.xml
שנמצא בvendor/etc/permissions -
@משה-144 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי {בעיצוב חדש}:
מסתבר שהמספר הזה: vndk-28 מושפע מגירסת ה sdkידוע לך באיזה אנדרואידים התמיכה מתחילה ובאיזה מסתיימת?
ובאנדרואיד 8.1 אם רוצים למחוק את ה wifi מההגדרות רשום אצלי שצריך למחוק את:
שנמצא בvendor/etc/permissions
יעודכן בקרוב
תודה רבה@משה-144 אגב למה זה עושה את השגיאה של ההרשאות כתיבה?
אני בכלל לא מבקש הרשאות!, זה קשור למגבלות על האפליקציות באנדרואידים גבוהים?
-
מה קורה איש אמת הורדתי את האפליקציה והוא זיהה את האנדרואיד שלי ואז אני עושה אישור ומתחיל לספור אחורה עד 15 ושמגיע ל0 חוזר עוד פעם הכפתור של ההסרה ואז אני לוחץ שוב ומתחיל לספור לי מ 0 עד 200 ואז ניכבת האפליקציה
-
@דוד-המלך-18 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי {בעיצוב חדש}:
מה קורה איש אמת הורדתי את האפליקציה והוא זיהה את האנדרואיד שלי ואז אני עושה אישור ומתחיל לספור אחורה עד 15 ושמגיע ל0 חוזר עוד פעם הכפתור של ההסרה ואז אני לוחץ שוב ומתחיל לספור לי מ 0 עד 200 ואז ניכבת האפליקציה
יש לך רוט?
-
@איש-אמת כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי {בעיצוב חדש}:
@משה-144 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי {בעיצוב חדש}:
מסתבר שהמספר הזה: vndk-28 מושפע מגירסת ה sdkידוע לך באיזה אנדרואידים התמיכה מתחילה ובאיזה מסתיימת?
ובאנדרואיד 8.1 אם רוצים למחוק את ה wifi מההגדרות רשום אצלי שצריך למחוק את:
שנמצא בvendor/etc/permissions
יעודכן בקרוב
תודה רבה@משה-144 אגב למה זה עושה את השגיאה של ההרשאות כתיבה?
אני בכלל לא מבקש הרשאות!, זה קשור למגבלות על האפליקציות באנדרואידים גבוהים?
זה שגיאה חופרת בקודולר,
ייתכן ויש עוד פיתרונות, בכל מקרה אפשר להגדיר בפרוייקט בקודולר שזה יעבוד באנדרואיד 10 ומעלה
ואז לשנמך ב APKTOOL M וכדו' שיהיה מינימום 5.1 ומקסימום 9
בפועל זה יעבוד ככה בכל האנדרואיד , ויבקש בכל גירסת אנדרואיד את ההרשאות אחסון שמתאימות לו.
(הרצת פקודת shell דורש גישת אחסון בקודולר)