להורדה | אפליקציה להסרת וויפי {בעיצוב חדש}
-
א"א להחזיר את הוופי אחרי שמתקינים?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 לא בדרך פשוטה למשתמשים מתחילים
-
-
@החפץ-בעילום-שם-0 צודק
התחלתי יום אחד לשפץ את האפליקציה שתעבוד עם זיהוי אוטומטי, ולא יודע למה ירדתי מזה -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
@אליר325000 אני זקוק ליצור איתך קשר בהקדם האפשרי כיצד אני יכול לעשות זאת?
-
@משה-144 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי:
@ykingsmart אמר בלהורדה | להורדה | שיתוף | אפליקציה להסרת וויפי:
@איש-אמת לכאורה יחזור אחרי איפוס אם אני מבין נכון...?!
לא יחזור
זה מוחק עם רוט
בלי רוט אין גישה לקובץ הזהלענ"ד צריך להדגיש את זה בפוסט הראשי !!!
-
מישהו יודע איך מסירים וויפי מנגן M420 (אח של M390 המפורסם...)?
אנדרואיד 8.1, מי שיודע אשמח לעזרה! תודה. -
-
מישהו יודע אם יש אפשרות להסיר מאנדרואיד 13 ( הגרסא שפורסמה פה בפורום) עם סייר רוט?
-
@שמואל-ששון @chaim1234-0
או שתעשו חיפוש גוגל בפורום על השאלה שלכם
או שתפתחו נושא עליה
סתם מייעץ... -
לא הבנתי אשמח אם מישהו יוכל לענות לי התקנתי את ובערת הוויפי על שיאומי חצי חצי F21 פרו ובחלונית למעלה לא היה לי גם ככה וויפי כי זה הגירסא של המכשיר שהתקינו לי אבל דרך שלט של מזגן יכולתי להגיע לוויפי וגם אחרי שהתקנתי את הוויפי נשאר האפשרות של הוויפי דרך השלט למזגן השאלה האפליקציה הזאת עוקרת לגמרי את הוויפי או שרק מורידה אותה מהחלון למעלה אבל אם יש דוגמא אפליקציה כמ השלט למזגן יהיה אפשר להיכנס לוויפי?????
-
@0533141174 למה שלא תסיר כמו שכתוב כאן
כמובן שזה דורש רוט! -
-
@0533141174 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי:
לא הבנתי אשמח אם מישהו יוכל לענות לי התקנתי את ובערת הוויפי על שיאומי חצי חצי F21 פרו ובחלונית למעלה לא היה לי גם ככה וויפי כי זה הגירסא של המכשיר שהתקינו לי אבל דרך שלט של מזגן יכולתי להגיע לוויפי וגם אחרי שהתקנתי את הוויפי נשאר האפשרות של הוויפי דרך השלט למזגן השאלה האפליקציה הזאת עוקרת לגמרי את הוויפי או שרק מורידה אותה מהחלון למעלה אבל אם יש דוגמא אפליקציה כמ השלט למזגן יהיה אפשר להיכנס לוויפי?????
@צוות-פיקוח נראה לי שהקטע הזה נוגד את חוקי הפורום -
@0533141174 כתב בלהורדה | אפליקציה להסרת וויפי:
האפשרות של הוויפי דרך השלט למזגן השאלה האפליקציה הזאת עוקרת לגמרי את הוויפי או שרק מורידה אותה מהחלון למעלה אבל
זה אמור להסיר לגמרי את הוויפי לעקור מהשורש (אגב זה לא מוריד מההגדרות והסטטוס בר את האריחים)
ואם כבר מדברים אז ישבתי על זה כמה דקות והוצאתי גרסה חדשה, אשמח שתבדקו ותביאו לי נתיבים לקבצים שאתם מכירים שגורמים להשבתת הוויפי
בהצלחה -