בירור | קורסים אינטרנטיים בנטפרי
-
@אחד-מן-המניין אם יש אישה זה ייחסם לגבי הבדיקה כל סרטון צריך לשלוח לבדיקה בנפרד
-
@אחד-מן-המניין כדאי שתברר איתם מראש, אם הם בכלל מוכנים לפתוח לך סרטון סרטון בנפרד...
כמדומני שנתקלתי בסיפורים שמתי שהוא הם כתבו לפונה ש"הם לא פותחים קורסים" אחד אחד כיוון שזה מעמיס יותר מידי על המערכת או משהו כזה -
אין בעייה לפתוח פשוט תשלח אחד אחד
-
@דניאל-ביטון כן ברור
רק התכוונתי לשאול אם באופן גורף הם חוסמים קורסים כאלה,תודה.
@צדיק-תמים תודה גם לך.
(דרך אגב- כשנכנסים לפורום זה עושה שגיאה או שזה רק לי.. ככה שאינלי מושג איך לבדוק...) -
@אחד-מן-המניין
כשאתה נכנס דרך זה נרשם לך שגיאה ? -
@אחד-מן-המניין לא אמורים לחסום שום קורס אלא אם כן יש בו
א. נשים
ב. תכנים ממש בעייתיים
ג. מוזיקת רקע בעייתית -
@אני-אני-1 אמר בבירור | קורסים אינטרנטיים בנטפרי:
@אחד-מן-המניין
כשאתה נכנס דרך זה נרשם לך שגיאה ?כן כבר מהצהריים זה עושה ככה:
-
@אחד-מן-המניין תנקה עוגיות
ותתחבר שוב -
@אחד-מן-המניין אני מסביר לא שכל הקורסים פתוחים אלא שאם תשלח וידאו לבדיקה זה בדרך כל הקריטריונים לפתיחה
-
@דניאל-ביטון כן הבנתי כבר בפעם הראשונה..חח
@צדיק-תמים אמר בבירור | קורסים אינטרנטיים בנטפרי:@אחד-מן-המניין תנקה עוגיות
ותתחבר שובניקיתי וריעננתי וזה שוב ככה
לא נורא אולי מחר..תודה בכל אופן!! -
@אחד-מן-המניין תשלח קישור לקורס ופה יוכלו לבדו בשבילך אם יש בו נשים \ אמור להיחסם.
-
@אחד-מן-המניין אני לא יודע אם זה קשור אבל אני יודע שכל הסרטונים באתר של gool חסומים בנטפרי ואין גם אפשרות של שליחת בקשה לבדיקה, (אולי כיון שזה בתשלום אז הם לא יכולים לגשת לסרטון בשביל לבדוק, השערה שלי).שאלתי את נטפרי ואמרו לי שאין להם יכולת.
הכי טוב שתשאל את נטפרי. -
אני פעם רציתי קורס בעריכת וידאו שהעלו באינטרנט לאתר של העלת קבצים, ושם זה היה חסום
פתחתי בנטפרי פניה עם הסבר ובקשה למה זה נצרך, עם קישור כמו גמבו מייל (היה אתר עם העלאה הרבה יותר גדולה משו כמו 30 ג'יגה) ביקשתי אם הם יכולים להעלות לאתר שפתוח בנטפרי
והם היו ממש בסדר כתבו שייקח כמה ימים, אחרי שלושה ימים בערך הם הביאו לי שלוש קישורים למג'יקוד
לא חושבת שהם באמת עברו סרטון סרטון...
אז תמיד כדאי לנסות ובאמת עדיף לשאול מראש -
@אחד-מן-המניין סתם כך, אם זה קורסים לתכנות יש בויקינטפרי רשימה של מדריכים ממש מעולים איך לתכנת, המדריכים כמובן פתוחים.
-
@נום-נום אמר בבירור | קורסים אינטרנטיים בנטפרי:
אני פעם רציתי קורס בעריכת וידאו שהעלו באינטרנט לאתר של העלת קבצים, ושם זה היה חסום
פתחתי בנטפרי פניה עם הסבר ובקשה למה זה נצרך, עם קישור כמו גמבו מייל (היה אתר עם העלאה הרבה יותר גדולה משו כמו 30 ג'יגה) ביקשתי אם הם יכולים להעלות לאתר שפתוח בנטפרי
והם היו ממש בסדר כתבו שייקח כמה ימים, אחרי שלושה ימים בערך הם הביאו לי שלוש קישורים למג'יקוד
לא חושבת שהם באמת עברו סרטון סרטון...כנראה שיש הבדל בין קורס בתשלום שאז הם(נטפרי) לא נגישים לתוכן, לבין קורס שפתוח לציבור.
אז תמיד כדאי לנסות ובאמת עדיף לשאול מראש
לזה אני לגמרי מסכים, יש להם שירות עניני ודי מהיר.
-
@אבי_770 אמר בבירור | קורסים אינטרנטיים בנטפרי:
@אחד-מן-המניין סתם כך, אם זה קורסים לתכנות יש בויקינטפרי רשימה של מדריכים ממש מעולים איך לתכנת, המדריכים כמובן פתוחים.
יש גם את את האתר https://koshercode.netlify.app/ שבו מרוכזים המון המון הדרכות ביוטיוב שפתוחים בנטפרי