בקשה | שתי תוכנות ל C2
-
@y058 @א-א-א תודה רבה! יש לי כבר רוט, אז הכל בסדר, ואני יוכל להשתלט גם על פלאפון אנדרואיד?
-
@אבי_770
נראה לי שניסיתי פעם ולא הצלחתי. אבל זה לא נראה לי אומר משהו כי גם לא באנדרואיד לא בכל פלאפון אפשר להשתלט...@y058 @אבי_770 נסתי את זה עם נוקיה 208 על הרבה פלאפוני נוקיה וזה לא עבד כלל וכלל
וכן נסתי לפתוח את היישום של הבלוטוס חופר דרך פלאפון אנדרואיד ע"י יישום apk שפותח יישומי jar ולנסות להתחבר לפלאפון נוקיה 208 וזה ג"כ לא עבד
אי לכך ולאור כל זאת לא נראה לי שאפשר להתחבר עם בלוטוס חופר מאנדרואיד לנוקיה וכן להפך
(אבל אני לא בטוח כדאי לשאול מישהו שמבין איך עובד הבלוטוס בנוקיה ובאנדרואיד) -
@y058 @אבי_770 נסתי את זה עם נוקיה 208 על הרבה פלאפוני נוקיה וזה לא עבד כלל וכלל
וכן נסתי לפתוח את היישום של הבלוטוס חופר דרך פלאפון אנדרואיד ע"י יישום apk שפותח יישומי jar ולנסות להתחבר לפלאפון נוקיה 208 וזה ג"כ לא עבד
אי לכך ולאור כל זאת לא נראה לי שאפשר להתחבר עם בלוטוס חופר מאנדרואיד לנוקיה וכן להפך
@y058 @אבי_770 נסתי את זה עם נוקיה 208 על הרבה פלאפוני נוקיה וזה לא עבד כלל וכלל
@פרוזי אפשר להשטלט על האנדרואיד דרך בנוקיה עם מפעילים את היישום blueftp באנדרואיד. ומוגדר שרת ftp
-
מצאתי כאן בפורום בלוטוס חופר https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1614887202914-בלוטוס-שתלטן.jar
אולי זה יעזור לך לסייר קבצים