-
@simcha33345 נראה לך שאם בחדר אחד אין הארקה זה אומר שאין בכל הבית הארקה
-
@sus-1 אמר בבירור | מנורת קיר ללא הארקה:
@נחמן-פראנק הבנתי שלא תמיד מצליחים להשחיל וצריך לשבור את הקיר האמת שלכן לא חשבתי כ"כ על הכיוון של השחלת הארקה
השאלה זה האם הכבלים עוברים בצינורות אתה יכול לראות את הצינורות אם יש בנקודת חיבור כי אם כןן זה יחסית קל להשחיל
-
@נחמן-פראנק לא הבנתי, בצנור של החדר הזה אני רואה שאין הארקה
-
@נחמן-פראנק הבנתי שלא תמיד מצליחים להשחיל וצריך לשבור את הקיר האמת שלכן לא חשבתי כ"כ על הכיוון של השחלת הארקה
בבית ישן לפעמים יותר קל להשחיל, תלוי בסוג הצינורות שיש לך בקירות. לפעמים זה משתנה מחדר לחדר, השאלה אם בכלל הערקה בבית תקין בשורש? והשאלה עד איפה תצטרך להשחיל? לפעמים יותר קל למשוך הערקה באופן חיצוני (פחות יפה) לשקע קרוב (כמובן בתנאי שבשקע ההערקה תקינה).
-
פוסט זה נמחק!
-
@simcha33345 הבית לא ישן כ"כ הוא בן 15
-
@simcha33345 הבית לא ישן כ"כ הוא בן 15
אז כנראה לא צריך להשחיל הרבה
-
@נחמן-פראנק תכלית נראה שעדיף לא לשחק עם מנורת מתכת ?
-
אם עד היום קיבלת זרמים זה משהו אחר
-
@נחמן-פראנק אני חושב שאולי מי שהתקין את המנורה לא חיבר אותה כמו שצריך וזה מה שגרם לזרמים
-
@נחמן-פראנק אני חושב שאולי מי שהתקין את המנורה לא חיבר אותה כמו שצריך וזה מה שגרם לזרמים
זה לא יכול להיות יותר גרוע מלפני זה
-
@נחמן-פראנק כן באמת מסתבר כך
-
לסיכום:
- בלי הערקה תתקין בית מנורה מפלסטיק, וכך פטרת לך בעיות ספציפית במנורה.
- תוודא שהערקה בבית באופן כללי תקין. ניתן לבצע בדיקה עצמאית בזהירות, ע"י שתחבר לשניה את הכחול (הקר-המינוס) להערקה ותבדוק אם הפחת נפל, (אל דאגה זה לא יגרום לפיצוץ כלל, בתנאי שהכחול אכן הקר, לפעמים מאכרים מחליפים בצבעים, תוודא עם מברג טסטר לפני הבדיקה שהכחול ללא חשמל), אם הפחת נפל זה אומר שהערקה תקינה.
- ע"י הבדיקה הנ"ל גם תידע אם הפחת תקין, אם כי את הפחת ניתן לבדוק בקלות כנ"ל ע"י לחיצה על הכפתור שיש בפחת!
בהצלחה ובס"ד!!
עריכה:
4. אם ברצונך להוסיף הערקה במנורה, אז אחרי שבדקת והערקה באופן כללי תקין, תפרק את הבית מנורה ותראה אם החוטים יוצאים מתוך צינור, א"כ תצטרך לבדוק אם הצינור רחב מספיק לכל אורך הדרך עד ל..... נקודה שיש שם הערקה כדי לדחוף לשם משחיל, לפעמים צריכים לעבור נקודות שונות בחדר שמקשה על העבודה! -
@simcha33345 את הבדיקה ע"י הארקה אני יכול לעשות כי אין בחדר הזה הארקה כנ"ל
-
@simcha33345 את הבדיקה ע"י הארקה אני יכול לעשות כי אין בחדר הזה הארקה כנ"ל
לא תעשה בחדר שיש
-
@נחמן-פראנק אני צריך לפתוח שם את החשמל בשביל זה
זה כבר מסובך
-
@נחמן-פראנק אני צריך לפתוח שם את החשמל בשביל זה
זה כבר מסובך
לא חייב תבדוק עם טסטר איפה החיובי ותחבר מבחוץ את השניים האחריים
-
@simcha33345 אני עכשיו חושב שאולי אני יכול לבדוק את מצב הארקה ע"י בודק שקעים האם הוא בודק גם הארקה ?
-
@simcha33345 אני עכשיו חושב שאולי אני יכול לבדוק את מצב הארקה ע"י בודק שקעים האם הוא בודק גם הארקה ?
כן יש לחצן שכשלוחצים עליו הפחת נופל