-
@נחמן-פראנק אמר בבירור | מנורת קיר ללא הארקה:
@sus-1 ברגיל כל הדבר של הארקה זה היה לפני שהיה פחת אבל היום שיש פחת בהנחה שיש לך לוח תקין אז זה לא אמור להיות בעיה
נכון ולא נכון, אף פעם אי אפשר לדעת מתי הפחת יתקלקל ולא ימלא את תפקידו ברגע האמת, ולכן יש 2 סוגי הגנות ע"מ להבטיח מקסימום בטיחות מהתחשמלות.
-
@sus-1 אמר בבירור | מנורת קיר ללא הארקה:
@נחמן-פראנק אני עכשיו מעוניין להחליף מנורה אבל במנורה שהיה לי עד עכשיו שהיא עשויה מברזל הייתי מרגיש זרמים קלים אני מסתפק האם אני יכול לסמוך ולהחליף מונרה אחרת
לכאורה הלוח שלך לא כל כך תקין כי אם יש זליגה של החשמל הוא אמור ליפול
-
@נחמן-פראנק אני עכשיו מעוניין להחליף מנורה אבל במנורה שהיה לי עד עכשיו שהיא עשויה מברזל הייתי מרגיש זרמים קלים אני מסתפק האם אני יכול לסמוך ולהחליף מונרה אחרת
לא מחייב, יש אחוז חשמל מסויים שזולג שאז זה נופל. וגם זה לא בשבריר שניה נופל.
אני חושב שהיום התקן זה עד מינימום 97% יציאה של חשמל ביחס למה שנכנס. אין 100%. -
@נחמן-פראנק החשמל לא נפל לי אף פעם הכל היה תקין חוץ ממה שהרגשתי זרמים קלים מהמנורה
ותודה רבה לך @נחמן-פראנק על העזרה האדיבה לייקים אני יכול לתת אין לי מוניטין -
@simcha33345 איך אני יכול לברר האם יש זליגת חשמל
-
@simcha33345 אמר בבירור | מנורת קיר ללא הארקה:
לא מחייב, יש אחוז חשמל מסויים שזולג שאז זה נופל. וגם זה לא בשבריר שניה נופל.
אני חושב שהיום התקן זה עד מינימום 97% יציאה של חשמל ביחס למה שנכנס. אין 100%.אז אתה ממליץ לא להתקין ? רק להשחיל הארקה
-
@sus-1 בטח מדובר בבית ישן, שאין לך הערקה תקינה בכל הבית.
בכל אופן אם אין הערקה חשוב מאוד לעשות טסט לפחת מידי כמה שבועות ולוודא שזה תקין, תלחץ על הכפתור שיש בצד בפחת ותראה אם החשמל נופל. אם לא תחליף מהר! בלי הערקה ובלי פחת זה כבר סכנה של ממש! -
@simcha33345 אמר בבירור | מנורת קיר ללא הארקה:
@sus-1 בטח מדובר בבית ישן, שאין לך הערקה תקינה בכל הבית.
בכל אופן אם אין הערקה חשוב מאוד לעשות טסט לפחת מידי כמה שבועות ולוודא שזה תקין, תלחץ על הכפתור שיש בצד בפחת ותראה אם החשמל נופל. אם לא תחליף מהר! בלי הערקה ובלי פחת זה כבר סכנה של ממש!צודק אבל יכול להיות שרק החיבורים שלהארקה בלוח לא מחוברים טוב
-
@נחמן-פראנק הבנתי שלא תמיד מצליחים להשחיל וצריך לשבור את הקיר האמת שלכן לא חשבתי כ"כ על הכיוון של השחלת הארקה
-
@simcha33345 נראה לך שאם בחדר אחד אין הארקה זה אומר שאין בכל הבית הארקה
-
@נחמן-פראנק הבנתי שלא תמיד מצליחים להשחיל וצריך לשבור את הקיר האמת שלכן לא חשבתי כ"כ על הכיוון של השחלת הארקה
השאלה זה האם הכבלים עוברים בצינורות אתה יכול לראות את הצינורות אם יש בנקודת חיבור כי אם כןן זה יחסית קל להשחיל
-
@נחמן-פראנק לא הבנתי, בצנור של החדר הזה אני רואה שאין הארקה
-
בבית ישן לפעמים יותר קל להשחיל, תלוי בסוג הצינורות שיש לך בקירות. לפעמים זה משתנה מחדר לחדר, השאלה אם בכלל הערקה בבית תקין בשורש? והשאלה עד איפה תצטרך להשחיל? לפעמים יותר קל למשוך הערקה באופן חיצוני (פחות יפה) לשקע קרוב (כמובן בתנאי שבשקע ההערקה תקינה).
-
פוסט זה נמחק!
-
@simcha33345 הבית לא ישן כ"כ הוא בן 15
-
@simcha33345 הבית לא ישן כ"כ הוא בן 15
אז כנראה לא צריך להשחיל הרבה
-
@נחמן-פראנק תכלית נראה שעדיף לא לשחק עם מנורת מתכת ?
-
@נחמן-פראנק תכלית נראה שעדיף לא לשחק עם מנורת מתכת ?
אם עד היום קיבלת זרמים זה משהו אחר
-
@נחמן-פראנק אני חושב שאולי מי שהתקין את המנורה לא חיבר אותה כמו שצריך וזה מה שגרם לזרמים
-
@נחמן-פראנק אני חושב שאולי מי שהתקין את המנורה לא חיבר אותה כמו שצריך וזה מה שגרם לזרמים
זה לא יכול להיות יותר גרוע מלפני זה