מדריך | (בעריכה) אחת ולתמיד! שירותי גוגל לשיאומי בלי רישום | Spoofing Device Fingerprint
-
(המדריך עדיין בעריכה)
טוב אז הצלחתם לפתוח את הבוטלאודר (Bootloader), וכמובן גם הצלחתם להתקין Magisk (רוט) ואולי גם לצרוב TWRP, ואז התקנתם שירותי גוגל ופה הסיפור הסתבך טיפה...
התקנתם שירותי גוגל והופיעה ההודעה הבאה:
הסיבה שזה קורה היא פשוטה מאוד.
גוגל החליטה שכל מכשיר שלא רשום במאגר שלה אינו יכול להריץ שירותי גוגל בלי לרשום אותו באופן ידני דרך חשבון הגוגל שלו.
ישנם ב' דרכים לפתור בעיה זו;
א: לרשום את המכשיר דרך גוגל.
ב: לזייף חתימה של מכשיר שכן רשום במאגר של גוגל.חשוב לציין: חתימת המכשיר לא קשורה למזהה שרשמתם בגוגל, חתימת המכשיר רשומה בקובץ build.prop ומהווה כמין ת.ז של המכשיר שלכם
הבעיה באפשרות הראשונה שזה לא באמת רושם את המכשיר אלא זה רושם כמין "מפתח" (GMS + GSF ID) שעתיד להשתנות באם תאפסו את המכשיר, תצרבו את אותה הגרסה על מכשיר אחר.
יש כמה דרכים לזייף חתימה אנו נעזר במודל שפותח לMagisk/דרישות:
א: מכשיר שיאומי עם רוט + מגיס'ק (Magisk)
ב: טרמינל לאנדרואיד (Terminal)זיוף חתימת מכשיר בעזרת מודל למג'יסק (דרך 1)
א: נפתח את מג'יסק, נוסיף מודל חדש בשם 'MagiskHide Props Config':
תלחצו על הסמל של ההורדה ותלחצו על "Install" ולסיום תלחצו על הפעלה מחדש "Reboot".
ב:נפתח את הטרמינל
אני משתמש ב Termux (100MB), אולי תעדיפו להשתמש בטרמינל ששוקל פחות משהו כמו זה [0.5MB]
ג: נרשום
su
נעניק לטרמינל הרשאות רוט, נרשום בטרמינלprops
ויופיע לנו החלון הבא:ד:נבחר באפשרות הראשונה "שינוי חתימת המכשיר"
(Edit device fingerprint), נרשום 1 ואנטר... :כחול: חתימת המכשיר הנוכחית
ירוק: שינוי לחתימות שאומתו על ידי גוגל
אדום: תבחרו באפשרות הראשונה על ידי האות "f"כאן תבחרו חברה של פלאפונים:
כאן דגם של של פלאפון (ממליץ על דגם שתומך אנדרואיד 11 למנוע בעיות)
תבחרו גרסת אנדרואיד... 11 במקרה שלנו...
לשמירת השינויים תרשמו
y
, המכשיר יופעל מחדש להחלת השינויים...וזהו עכשיו אתם יכולים להתקין שירותי גוגל בלי צורך ברישום המכשיר
חשוב לציין בדרך הזאת: השינויים לא נשמרים (!) בקובץ build.prop המקורי אלא בקובץ משני שעולה עם המערכת על ידי המודל שהתקנו (כך לפי הבנתי ...), אפשר למחוק את מגי'סק ואת הטרמינל והמודל ימשיך לעבוד אבל אם תמחקו את המודל ממגי'סק תחזור התחימה המקורית, וכן אם תבטלו את הרוט במכשיר (צריבת מחיצת boot מקורית), בכל אופן אם הדרך הזאת לא מספקת אתכם תעברו לאפשרות 2
בקרוב: זיוף חתימת מכשיר דרך קובץ build.prop (דרך 2)
דרישות:
א: גישה לעריכת מחיצות system | vendor | odm | product ועריכת קובץ build.prop (דרך המכשיר, חובה רוט)
ב: סייר קבצים עם עורך טקסטאין לי זמן כרגע לסיים את המדריך אבל אמרתי לא נעכב אתכם יותר מידי לפחות זה בינתיים... תהנו
-
-
@דוד-חזן אמר במדריך | (בעריכה) אחת ולתמיד! שירותי גוגל לשיאומי בלי רישום | Spoofing Fingerprint:
@hagay חסר לי ידע בהוספה של שירותי גוגל פליי עצמם , האם צריך להתקין את ה google-play-services בלבד או שיש איזה חבילה zip של apk שקשורים לשירותי גוגל ואותם צריך להכניס ל system ? אם מישהו התנסה ויודע אשמח לפירוט והסבר.
תודה מראש !!!הדרך הכי מהירה היא להעביר ZIP בTWRP
או מודל במגיסק -
@איש-אמת אמר במדריך | (בעריכה) אחת ולתמיד! שירותי גוגל לשיאומי בלי רישום | Spoofing Fingerprint:
@צוות-פיקוח למה לא מכניסים את המדריכים המושקעים של חגי לאוסף מדריכים??
סתם חבל שהם שוקעים בתהום הפוסטים...באמת כואב לי אני משקיע עליהם שעות, ובנוסף אני חושב שהם מאוד אבל מאוד תועלתיים... . הסיבה שאני לא מכניס את המדריכים לאוסף כי אין לי מושג איך עושים את זה, הייתי יותר משמח אם תוכל לעזור לי שיכניסו את המדריכים לאוסף... תודה לכולם על הפרגון נותן כוח לעוד
-
@a0533057932 אמר במדריך | (בעריכה) אחת ולתמיד! שירותי גוגל לשיאומי בלי רישום | Spoofing Fingerprint:
@דוד-חזן אמר במדריך | (בעריכה) אחת ולתמיד! שירותי גוגל לשיאומי בלי רישום | Spoofing Fingerprint:
@hagay חסר לי ידע בהוספה של שירותי גוגל פליי עצמם , האם צריך להתקין את ה google-play-services בלבד או שיש איזה חבילה zip של apk שקשורים לשירותי גוגל ואותם צריך להכניס ל system ? אם מישהו התנסה ויודע אשמח לפירוט והסבר.
תודה מראש !!!הדרך הכי מהירה היא להעביר ZIP בTWRP
או מודל במגיסקמה שהתותח הזה אמר ...
-
@hagay אמר במדריך | (בעריכה) אחת ולתמיד! שירותי גוגל לשיאומי בלי רישום | Spoofing Fingerprint:
הייתי יותר משמח אם תוכל לעזור לי שיכניסו את המדריכים לאוסף...
בהחלט יותר מראוים להיות שם
דבר עם ההנהלה שיתנו לך הרשאת מדריכים ככה תוכל להבא להכניס ישירות לשם
ועל המדריכים שכבר כתבת תשלח להם באותו פניה שיעבירו למדריכים -
-
-
-
-
מישהו יכול להעלות את האפליקציות מלמעלה של הפקודות לפה או לדרייב?
-
@זונדל-גרנד את אלה?
Magisk-v24.1.apk
jackpal.androidterm_72.apk
וזה הקובץ של ה100 מ''ב קישור -
-
-
-
-
-
-
-