בירור | המחשב שלי לא עומד בדרישות מערכת ולמרות זאת יש לי ווינדוס 11
-
@תמיד-עוזר מה אתה בה לומר בזה?
-
@a0533057932 אמר בבירור | המחשב שלי לא עומד בדרישות מערכת ולמרות זאת יש לי ווינדוס 11:
הכותרת של הפוסט היה בירור
-
@a0533057932 אמר בבירור | המחשב שלי לא עומד בדרישות מערכת ולמרות זאת יש לי ווינדוס 11:
סתם מוזר לי
-
@צור
הוא רק שאל איך זה קורה...ואני גם מצטרף לשאלתו - לפני תקופה התקנתי אצלי וינ' 11 - ולמרות שהבדיקה הראתה כנ"ל שאי אפשר [מעבד אינטל דור 4 I3] התקין בלי שום בעיה - לא ערכתי כלום פשוט הכנסתי והתקין. אצלי גם ה-TPM הוא 1.2 ולא כנדרש שזה 2 (למרות שאיני יודע בדיוק מה ההבדל וכו').
השאלה מה ההסבר בזה ?
אצלי מדובר ב'און קי' שקיבלתי ממישהו - כמדומני שזה הכלי של מייקרוסופט המקורי - מצרף תמונה:
אם אני זוכר טוב אז באמת לא הצלחתי מתוך וינ' 10 לשדרג, אלא רק להעלות מהביוס וכו'.
-
@אני-אני-1 נכון
ווינדוס מאפשרת התקנה נקיה של 11 גם על מחשב לא נתמך -
@a0533057932
טוב לדעת.
אז בעצם מה כל העקיפות של מדריכים למיניהם? רק לשדרג ?ואגב, כנראה שזה לא תמיד, כי במחשב אחר (עם וינ' 10) ניסיתי ולא נתן לי. כנראה שכן ישנם דרישות מינימום.
בהקשר לפוסט הקודם - בדקתי ובאמת זה כך, ניסיתי לשדרג כעת באותו מחשב [בSSD הנוכחי יש וינ' 10] ומתקבלת הודעה שאי אפשר:
-
@אני-אני-1 אמר בבירור | המחשב שלי לא עומד בדרישות מערכת ולמרות זאת יש לי ווינדוס 11:
אז בעצם מה כל העקיפות של מדריכים למיניהם? רק לשדרג ?
זכורני שחובה TPM 1.2 בשביל שזה יעבוד
אבל בעיקרון המדריכים הם לשדרוג -
ווינדוס מאפשרת התקנה נקיה של 11 גם על מחשב לא נתמך
אתה בטוח כי כשהתקנתי אצלי על מכונה וירטואלית (את אחת הגרסאות המוקדמות של ווינ11) הוא לא נתן לי להתקין לפני שהגדרתי secure boot במכונה ולמרות שהיה מוגדר TPM
-
@מתכנת-חובב אמר בבירור | המחשב שלי לא עומד בדרישות מערכת ולמרות זאת יש לי ווינדוס 11:
ווינדוס מאפשרת התקנה נקיה של 11 גם על מחשב לא נתמך
אתה בטוח כי כשהתקנתי אצלי על מכונה וירטואלית (את אחת הגרסאות המוקדמות של ווינ11) הוא לא נתן לי להתקין לפני שהגדרתי secure boot במכונה ולמרות שהיה מוגדר TPM
התקנת את הגרסה הרשמית שיצאה?
-
@a0533057932 עד כמה שזכור לי, כן
-
@מתכנת-חובב אמר בבירור | המחשב שלי לא עומד בדרישות מערכת ולמרות זאת יש לי ווינדוס 11:
@a0533057932 עד כמה שזכור לי, כן
הגרסה שיצאה לציבור נתנה התקנה נקיה גם עם רק חלק מהתכונות פעלו
הגרסאות בטא שיצאו לא