המלצה | המלצה על מלחם
-
@ידידיה-כהן אמר בהמלצה | המלצה על מלחם:
@נחמן-פראנק למה צריך פלאקס?
כי בלי זה ההלחמה לא יוצאת כל כך טוב ברגיל כשיש לך בדיל איכותי אז זה מגיע אם פלאקס בפנים אבל רק קצת אז עדיף לשים פלאקס על מקום ההלחמה
-
@נחמן-פראנק לא חייבים פלאקס אבל אם אתה רוצה הלחמות חזקות יותר ויפות יותר אז תשתמש בפלאקס
-
@ידידיה-כהן אני הייתי ממליץ לך להזמין מחול את זה שנהנתי ממנו מאוד עד שהשתדרגתי, או כל מוצר דומה
גם יותר זול גם ערכה מלאה גם יותר חזק (משמעותי אני אומר לך אתה תחטוף עצבים מתי שהראש מלחם יהרס) והכי חשוב ראשים מתחלפים שמסתמא יתחמצנו לך כמה בדרך
אגב יש לו כבר 4580 הזמנות -
@איש-אמת אמר בהמלצה | המלצה על מלחם:
@ידידיה-כהן אני הייתי ממליץ לך להזמין מחול את זה שנהנתי ממנו מאוד עד שהשתדרגתי, או כל מוצר דומה
גם יותר זול גם ערכה מלאה גם יותר חזק (משמעותי אני אומר לך אתה תחטוף עצבים מתי שהראש מלחם יהרס) והכי חשוב ראשים מתחלפים שמסתמא יתחמצנו לך כמה בדרך
אגב יש לו כבר 4580 הזמנותכן הבעיה הוא שעד שהמלחם יגיע לוקח חודש בממוצע
-
@נחמן-פראנק אז שיזמין מבנגוד-יכול לקחת פחות משבוע-יותר מהיר מהמשלוח של האתר שהוא הביא..
-
-
@נחמן-פראנק אמר בהמלצה | המלצה על מלחם:
@איש-אמת אמר בהמלצה | המלצה על מלחם:
מבנגוד
מה זה ?
טוב עברתי עכשיו קצת על המחירים שם והאמת זה יותר יקר מאלי בכל אופן יש את זה שזה 80W וכל הערכה רק בעשר שקל ממה שהוא הביא יותר (כולל הקופון)
-
@ידידיה-כהן לא נראה לי שצריך להשקיע מדי ולא שווה מעלי כי הסכום שזה עולה פה לא שווה לקחת סתם סיכון של להזמין וגם עד שמגיע
-
@אסתי-0 אמר בהמלצה | המלצה על מלחם:
י כי הסכום שזה עולה פה לא שווה לקחת סתם סיכון
ממש לא, בתור אחד שקנה מלחמים אני אומר לך שהסחורה שמביאים לך כאן בחנויות כלבו שווה לסחורה שעולה 10 שקל בעלי אקספרס
א' הראש לא מתחלף- מי שלא יודע לשמור על הראש בכמה שימושים קצריך הראש כבר לא יתפוס בדיל ויהיה קשה לו להתיך את הבדיל ועד שבאתם להשים את החוט כבר התקשה הבדיל ועוד צרות
עוד משהו הוא קונה מלחם לבד ב 45 שם יש לו + 4 ראשים (או מעלי שזה עם ערכה שלמה) -
-
-