הצעת ייעול | לאחרונה לא ניתן לצפות בסרטונים בפוסטים!
-
שלום
שמתם לב (משתמשי נטפרי) שלאחרונה לא ניתן לצפות בסרטונים שמעלים לפוסטים באתר?
כנראה נטפרי החליטו לחסום את זה או אם יש עוד אנשים שזה חסום להם לא בנטפרי שיתקנו אותי.
עכ"פ אשמח אם ההנהלה תאפשר לנטפרי לבדוק כמו שבפרוג לאחרונה נטפרי חסמו כל סרטון שמצורף כקובץ,
ואז הגיעו למצב שכתוב על כל קובץ אנו מחפשים פטרונות וכו' עד שבפרוג שינו איזה הגדרה ואז
ניתן לשלוח לבדיקה כל סרטון שעולה.
אפשר לעשות זאת ע"י כך שאפשרות להעלות סרטון מגדירים את הסרטון לא כמוטמע ממש או משהו בסגנון.
אני בעצמי לא מבין בזה אני רק יודע שחלק מהסרטונים יש לנטפרי אפשרות לבדוק וחלק לא
ולכן אני מבקש שיגדירו באתר "מתמחים" בצורה שכן יהיה אפשרות לנטפרי לבדוק את הסרטון כי אחרת א"א לראות שום סרטון כמו כעת.
ולגבי מי שלא בנטפרי זה לא יפריע לו כלל כמובן.
תודה רבה על הבמה הזאת, -
@אשר אמר בהצעת ייעול | לאחרונה לא ניתן לצפות בסרטונים בפוסטים!:
שלום
שמתם לב (משתמשי נטפרי) שלאחרונה לא ניתן לצפות בסרטונים שמעלים לפוסטים באתר?
כנראה נטפרי החליטו לחסום את זה או אם יש עוד אנשים שזה חסום להם לא בנטפרי שיתקנו אותי.
עכ"פ אשמח אם ההנהלה תאפשר לנטפרי לבדוק כמו שבפרוג לאחרונה נטפרי חסמו כל סרטון שמצורף כקובץ,
ואז הגיעו למצב שכתוב על כל קובץ אנו מחפשים פטרונות וכו' עד שבפרוג שינו איזה הגדרה ואז
ניתן לשלוח לבדיקה כל סרטון שעולה.
אפשר לעשות זאת ע"י כך שאפשרות להעלות סרטון מגדירים את הסרטון לא כמוטמע ממש או משהו בסגנון.
אני בעצמי לא מבין בזה אני רק יודע שחלק מהסרטונים יש לנטפרי אפשרות לבדוק וחלק לא
ולכן אני מבקש שיגדירו באתר "מתמחים" בצורה שכן יהיה אפשרות לנטפרי לבדוק את הסרטון כי אחרת א"א לראות שום סרטון כמו כעת.
ולגבי מי שלא בנטפרי זה לא יפריע לו כלל כמובן.
תודה רבה על הבמה הזאת,פשוט צריך לשלוח את הסרטון לבדיקה. מה הבעיה? למה שיהיה אחרת?
-
@thmhe אמר בהצעת ייעול | לאחרונה לא ניתן לצפות בסרטונים בפוסטים!:
@אשר מה כתבת קראתי, אתה טוען שיש שני סוגי סרטים? שאחד נטפרי יכולה לסנן ואחד לא?
ולא הבנתי גם מה ענו לך.לא אני חשבתי שפו בפורום פשוט נחסם כי בהגדרה מעלים לשרת בצורה מסוימת שנטפרי לא יכולים לבדוק וכנראה טעיתי
ומה שלא ראיתי את האייקון של "שלח בקשה לבדיקה" זה היה כנראה בעיה ספציפית שנפתרה כשמרעננים את העמוד
בקיצור טעיתי בהבחנה,
מה שהוא ענה הוא פשוט העלה סרטון ואז ראיתי שטעיתי כי נזכרתי אולי לרענן וניסיתי וזה עבד
אני לייתר ביטחון אנסה כעת בעוד סרטון