Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אני-יודע כי אין לך רוט אז אין לך הרשאות קריאה שם...
@מישהו12 וזה אומר שאני לא יכול להתקין עד שיהיה לי רוט ??
@אני-יודע לא.זה אומר שאתה לא יכול להסתכל שם בלי רוט.
@מישהו12 אז למה תכלס אני לא יכול להתקין אפילו שיש לי מקום
@אני-יודע לא יודע. לא מכיר את יאגנ או את מובילגו. רק הסברתי שאין קשר למיטב ידיעתי בין המקום במחיצת סיסטם לחוסר מקום לאפליקציות.
@אני-יודע התקנת כבר אפליקציות דרכו?
אוקי חברים תודה על העזרה מסתבר שהקובץ היה פגום ועם קובץ אחר זה כן עובד ושוב תודה רבה לכול העוייייזרים
@אני-יודע יש מישהו שיכול לעזור לי בהתקנת אפליקציון ליאנג 2? אני לא מצליח להתקין, זה רושם לי מתקין חבילות עצר. מי יכול לעזור?
@משה-איטשע מה זה קשור למבליגו 2.יש מצב שזה אפליקציה שכבר מותקנת וכו...
@אני-יודע נכון זה לא קשור אבל בטעות הגבתי על זה, ומשמיים אתה עונה. מה זה כבר מותקנת, זה עושה עצר? מה יכול להיות? ואם זה מותקנת אז מה עושים?
@משה-איטשע איזה אפליקציה זה ??
@אני-יודע זה לא משהו אחד צפציפי, זה כל אפליקצייה שאני רוצה להתקין, זה כותב לי מתקין חבילות עצר
@משה-איטשע יש מצב שחסמו לך את הגרסה??
@אני-יודע מה זה חסמו? כי אני החלפתי גירסה.
@משה-איטשע השאל אם החלפתה לגרסה חסומה או פתוחה עכ''פ אני לא חושב שיש לך מה לעשות אם המתקין חבילות אתה צריך להתקין דרך המחשב בADB או במבליגו תחפש יש בפורום הרבה מדריכים על זה
@אני-יודע ניסיתי בADB וזה נתקע בתוכנה ולא ממשיך, אני לא יודע איך להתקדם עם זה. אם יש לך איך לעזור לי אשמח מאוד! בכל אופן תודה רבה!
@משה-איטשע אתה צריך לאפיל ניפוי באגים קודם
@אני-יודע הפעלתי. ועדיין... לא יודע מה לעשות.
@משה-איטשע אוקי אני כבר נותן לך קישור למבליגו דק'