עזרה | JSON בגוגל שיטס- איך ממירים לטקסט
-
יש לי טקסט שיורד כJSON [ עם כל ה
","
ו":"
בין הכותרות לערכים] הצלחתי ליבא אותו ל google sheets
ולחלק את זה לפי שורה, ויש לי כעת 100 שורות עם הפרטים של כל לקוח בשורה נפרדת [מדובר בקובץ מנדרים פלוס של הסטוריית תרומות]איך אני מחלק כל שורה לתאים שיש בהם את הערכים ללא הכותרות [המפתח], כך שיווצר לי טבלה שמכילה את כל הערכים, בצורה מסודרת
תודה רבה
שורה לדוגמא
,{"Shovar" : "","Zeout" : "1234567890","ClientName" : "ישראל ישראלי","Adresse" : "ירושלים ישראל","MisparIchi" : "","Phone" : "0501234567","Mail" : "7777777@gmail.com","Amount" : "1","Currency" : "1","TransactionTime" : "01/08/2020 23:57:23","Confirmation" : "01234567","LastNum" : "1234","TransactionType" : "רגיל","Groupe" : "","Comments" : "NedarimPhone - זיהוי משתמש רשום","Tashloumim" : "1","FirstTashloum" : "","NextTashloum" : "","CallId" : "123456.654321","AsRecord" : "0","MasofId" : "","MasofName" : "","TransactionId" : "123456","CompagnyCard" : "","Solek" : "00","Tayar" : "","KabalaId" : "123456","CallBackId" : "","KevaId" : ""
-
תודה , אתה מדהים
לגופו של עניין אני צריך את זה אוטומטי ע"י נוסחה או משהו כי זה קובץ שאמור להתעדכן לבד
יש שם אפשרות לAPI אבל משום מה לא עובד לי מה שאני רוצה וזה גם מצריך שרת שלישי.
אשמח אם יש מישהו שמבין בשפת השאילתות של גוגל שיטס שיכתוב לי את ההגדרה לחלוקת JSON לתאים בדורה [או כללית מג'ייסון לטבלה מלאה]
-
יש לי בשבילך פיתרון: אך מקווה שלא יהיה לך מידי מסובך.
אז הנה.
בגיליון האקסל שלך, תלך ל- תוספים, ותבחר משם אפשרות apps script .
תמחק הכל מהסקריפט, ותדביק שם את הקוד הזה.
לאחמ"כ תשנה את שם הסקריפט ל- "ImportJSON" עם סיומת של gs, ותעשה שמירה.
השלב האחרון:
תלך לגיליון האקסל לתא הראשון, ותכתוב שם את הקוד הזה.
=ImportJSON("<כאן תכניס את ה-URL>", , "noInherit, noTruncate")
אם אתה לא מסתדר אשמח לעזור לך מרחוק.
-
-