ציר מסך של מחשב נייד שנשבר
-
@aiib ציטוט מהאתר
מוצרים באחריות
מוצרים בעלי אחריות בתוקף זוכים לשירות איסוף והחזרה ישירות מבית הלקוח בהתאם להנחיות היצרן ו/או המוצר. למוצרים יש אחריות מלאה על החומרה, לא כולל נזק הנגרם מנוזלים או משברים.
הם כותבים ששברים לא כלול באחריות -
תבדוק כאן את האחריות
-
@שלמה-ו אמר בציר מסך של מחשב נייד שנשבר:
@aiib אתה אומר קודם לנסות לדבר איתם ואח"כ לנסות פתרונות אחרים
ברור!
השאלה הגדולה היא במצב של עכשיו אם הם יהיו בכלל פעילים
בשביל זה יש טלפון...
ומניין לך שזה שירות עד בית הלקוח?
זה אתה כתבת: "מוצרים בעלי אחריות בתוקף זוכים לשירות איסוף והחזרה ישירות מבית הלקוח"
באם הם לא יסכימו לכלול באחריות לדעתך דבק אפוקסי ישרוד?
לדעתי לא אבל א"א לדעת...
-
@aiib יש לי שירות איסוף והחזרה
נשאר רק 45 יום למימוש האחריות איזה סיעתא דשמייא שזה קרה עכשיו
מצורפת בזו חשבונית מס קבלה מספר 28271.הערות:
תשלום עבור תיקון:
אחריות לתיקון שאינו במסגרת האחריות הינו 90 יום בלבד, במעמד הצגת חשבונית זו.
תשלום עבור רכישה:
אחריות לרכישה אביזר הינו 90 יום בלבד, במעמד הצגת חשבונית זו.
תשלום עבור הרחבת אחריות:
הרחבת אחריות הינה המשך ישיר של אחריות היצרן המגיעה עם המחשב וכוללת
· איסוף והחזרה של המחשב
· אחריות מלאה לחומרה לא כולל שברים, נוזלים, וכד.
· אחריות לסוללה לשנה הראשונה בלבד
· אחריות תתעדכן באתר היצרן עד 90 ימים מיום הרכישה
החשבונית הנ"ל מהווה אסמכתא להרחבת האחריות.
במידה וקיימת תקלה טכנית יש להתקשר לתמיכה לנובו 1-809-258-990 שלוחה 4 או במייל Service-Lenovo-IL@medion.com
בברכה,
סי.פי.אם שרותי מחשוב בע"מ
דרך מנחם בגין 37 תל-אביב 65220
טלפון 03-7183700 -
@שלמה-ו הייתי עכשיו אם נציג לנובו בהתכתבות. אז שאלתי עבורך. הוא כמובן טען שאין אחריות על נזק שנגרם אלא רק על בלאי. טענתי לו שלא עשיתי משהו חריג במחשב אלא הציר לא היה מספיק עמיד לפתיחות [זה נכון במקרה שלך?] אז הוא טען שניתן לשלוח לתיקון ואם הטכנאי יחשוב שזה נגרם מנזק ישלחו לך הצעת מחיר
-
@aiib ישר כח ותודה רבה על מה ששאלת את לנובו
אני עדיין מחכה לתשובה מהם על מה ששלחתי להם אתמול בעיקר מה שמעניין אותי כרגע זה לא להיתקע בלי המחשב הרבה זמן לכן נראה לי שאני יבקש מהם שבמידה וכלול באחריות שישלחו לי את החלק בדואר או ע"י שליח ואני יחליף בעצמי גם אם זה יסיר את האחריות מבחינתם כי פשוט נשאר רק 44 יום ככה שלא שווה כל ההתעסקות סביב זה אם זה יתקע אצלם ולפחות גם אם לא כלול באחריות אז שישלחו את החלק בתשלום מקווה שלאור המצב הם יענו לכך -
@שלמה-ו אמר בציר מסך של מחשב נייד שנשבר:
האם הדבקה שלו עם דבק אפוקסי דבק פלדה תעזור או שהעומסים שמופיעים על הציר לא יחזיקו
מישהו ניסה להדביק שבר במחשב עם הדבקים האלו?
אני ניסיתי עם אפוקסי וברגע שניסיתי לפתוח זה התעופף לגובה ביחד עם חלקים מהמחשב...אשמח להמלצה איך מדביקים דבר כזה?
-
@מתחיל-מומחה העניין הוא שכשפניתי בעבר לטכנאי מסויים בנושא כזה הוא הבטיח לי הדבקה עם אחריות 3 חודשים....
(בסוף החלפתי מסך). אז מעניין באמת איך הוא תכנן לעשות את זה.