להורדה | TWRP לא רשמי לשיאומי F21 Pro
-
@ytre894 הקובץ הראשון זה רק TWRP תעשה גוגל... הקובץ השני זהו קשוחה מלאה של השיאומי 1.1.1 עם כל השפות...
-
@ytre894 אני לא כזה מבין בזה, אבל נראה לי שזה התקנת ריקבורי על המכשיר ( לא מה שמגיע עם הפלאפון) שנותן אפשרויות כמו לפתוח את הפלאפון כשהוא נעול בלי למחוק נתונים, מה שהריקבורי הרגיל לא נותן, ועוד דברים שבריקבורי המסך עובד וכדו'. ( שהמומחים פה יתקנו אותי אם טעיתי)
-
@ytre894 אחי אלו דברים בסיסיים ביותר בתחום של Custom ROMs אתה לא יכול לבוא עם שאלות כאלו כאן... תעשה גוגל אם אתה לא יודע ...
הייתי שמח לעזור אבל לא לזה נועד הפוסט הזה... -
TWRP | Qin F21 Pro MTK | Unoffical
זהירות
תהליך זה הוא מסוכן ביותר למי שלא יודע מה הוא עושה, אני לא לוקח שום אחריות לכל נזק שעלול להיגרם!לצרוב את הקובץ הזה
|| פתוח בנטפרי ||
|| MediaFire קישור מקורי סגור בנטפרי ||תודה ל yurxxl מהפורום 4PDA ...
כמובן דרכו אפשר להתקין Magisk ו Gapps ....
מי שרוצה גרסה 1.1.1 עם כל השפות וכמובן עם TWRP...
|| כאן (פתוח בנטפרי) ||
יש לציין לא תהיה לכם גישה למחיצת הנתונים/data
כל עוד לא תסירו את ההצפנה, או לחלופין תצרבו את הרום שהבאתי כאן.@hagay יש אפשרות שיהיה גם הרשאות רוט וגם את ה twrp?
-
@hagay יש אפשרות שיהיה גם הרשאות רוט וגם את ה twrp?
@zalmensmok כן פשוט תעשה תהליך רגיל של רוט על ידי Magisk כמו במדריך בפורום...
-
@מישהו12 אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
@fshlomo כן.
אז אני קונה מאלי ומתקין את זה יש לי עברית ואז הולך לפי המדריך מוסיף שירותי גוגל אז אני לא צריך לקנות גירסה?
@fshlomo אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
@מישהו12 אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
@fshlomo כן.
אז אני קונה מאלי ומתקין את זה יש לי עברית ואז הולך לפי המדריך מוסיף שירותי גוגל אז אני לא צריך לקנות גירסה?
לא יודע.
-
@fshlomo אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
@fshlomo כן.
לא יודע.
@fshlomo כן.
לא יודע.
אתה אמור לדעת אתה בונה גירסאות ....
-
@fshlomo כן.
לא יודע.
אתה אמור לדעת אתה בונה גירסאות ....
-
@מישהו12 לא רק אם רוסי הכין את זה אתה לא אמור לדעת, בכל רום מקוסטם אתה יכול לחשוש לפרטיות או שאר מרעין בישין, לפעמים בצדק ולפעמים לא כ"כ.
-
@אלישי אמר בTWRP לשיאומי f21:
@מישהו12 לא רק אם רוסי הכין את זה אתה לא אמור לדעת, בכל רום מקוסטם אתה יכול לחשוש לפרטיות או שאר מרעין בישין, לפעמים בצדק ולפעמים לא כ"כ.
אז אתה אומר במילים אחרות לא לסמוך ולא להתקין את זה?!
-
א אלישי העביר נושא זה מ-עזרה הדדית זמני - שיאומי f21 pro ב-
-
-
א אלישי העביר נושא זה מ-א ב-
-
א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי f21 pro ו +f21 pro ב-
-
-
-
-
-
-
-
@fshlomo לא אומר שום דבר, אני רק מציין שהעולם לא התחיל ב-2022, רומים מקוסטמים זה דבר שהתחיל יחד עם תחילת הרצת מערכות אנדרואיד, ולכן דיון זה הוא עתיק יומין, ומי שרוצה לחוש לזה יחוש.
@אלישי
ככה הם התחילו
https://he.wikipedia.org/wiki/CyanogenMod@אלישי אמר בTWRP לשיאומי f21 pro:
עזוב פרטיות.הוא שאל על שפות.
למה שאדע משהו? זה הרי ROM שלא נגעתי בו.