להורדה | TWRP לא רשמי לשיאומי F21 Pro
-
TWRP | Qin F21 Pro MTK | Unoffical
זהירות
תהליך זה הוא מסוכן ביותר למי שלא יודע מה הוא עושה, אני לא לוקח שום אחריות לכל נזק שעלול להיגרם!לצרוב את הקובץ הזה
|| פתוח בנטפרי ||
|| MediaFire קישור מקורי סגור בנטפרי ||תודה ל yurxxl מהפורום 4PDA ...
כמובן דרכו אפשר להתקין Magisk ו Gapps ....
מי שרוצה גרסה 1.1.1 עם כל השפות וכמובן עם TWRP...
|| כאן (פתוח בנטפרי) ||
יש לציין לא תהיה לכם גישה למחיצת הנתונים/data
כל עוד לא תסירו את ההצפנה, או לחלופין תצרבו את הרום שהבאתי כאן. -
זהירות
תהליך זה הוא מסוכן ביותר למי שלא יודע מה הוא עושה, אני לא לוקח שום אחריות לכל נזק שעלול להיגרם!לצרוב את הקובץ הזה
|| פתוח בנטפרי ||
|| כאן (פתוח בנטפרי) ||
כל עוד לא תסירו את ההצפנה, או לחלופין תצרבו את הרום שהבאתי כאן.@hagay אפשר להעלות לכאן את הלינק הראשון ?
אני עם נטפרי והלינקים חסומים. -
@hagay אפשר להעלות לכאן את הלינק הראשון ?
אני עם נטפרי והלינקים חסומים.@simcha33345 מה זה אומר
סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...?
מה זה עושה? -
@simcha33345 מה זה אומר
סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...?
מה זה עושה?@qwq כל מיני פעולות, התקנות שונות. שחזור. מחיקה. איפוס. בקיצור חפש בפורום או בגוגל כדי ללמוד מה זה twrp
-
@hagay אפשר להעלות לכאן את הלינק הראשון ?
אני עם נטפרי והלינקים חסומים.@simcha33345 אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
אפשר להעלות לכאן את הלינק הראשון ?
-
@simcha33345 אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
אפשר להעלות לכאן את הלינק הראשון ?
-
@ytre894 הקובץ הראשון זה רק TWRP תעשה גוגל... הקובץ השני זהו קשוחה מלאה של השיאומי 1.1.1 עם כל השפות...
-
@ytre894 אני לא כזה מבין בזה, אבל נראה לי שזה התקנת ריקבורי על המכשיר ( לא מה שמגיע עם הפלאפון) שנותן אפשרויות כמו לפתוח את הפלאפון כשהוא נעול בלי למחוק נתונים, מה שהריקבורי הרגיל לא נותן, ועוד דברים שבריקבורי המסך עובד וכדו'. ( שהמומחים פה יתקנו אותי אם טעיתי)
-
@ytre894 אחי אלו דברים בסיסיים ביותר בתחום של Custom ROMs אתה לא יכול לבוא עם שאלות כאלו כאן... תעשה גוגל אם אתה לא יודע ...
הייתי שמח לעזור אבל לא לזה נועד הפוסט הזה... -
זהירות
|| פתוח בנטפרי ||
|| כאן (פתוח בנטפרי) ||
כל עוד לא תסירו את ההצפנה, או לחלופין תצרבו את הרום שהבאתי כאן.@hagay יש אפשרות שיהיה גם הרשאות רוט וגם את ה twrp?
-
@hagay יש אפשרות שיהיה גם הרשאות רוט וגם את ה twrp?
@zalmensmok כן פשוט תעשה תהליך רגיל של רוט על ידי Magisk כמו במדריך בפורום...
-
@מישהו12 אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
@fshlomo כן.
אז אני קונה מאלי ומתקין את זה יש לי עברית ואז הולך לפי המדריך מוסיף שירותי גוגל אז אני לא צריך לקנות גירסה?
@fshlomo אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
@מישהו12 אמר בשיתוף | סוף סוף זה כאן ... TWRP (Custom Recovery) לשיאומי שלנו...:
@fshlomo כן.
אז אני קונה מאלי ומתקין את זה יש לי עברית ואז הולך לפי המדריך מוסיף שירותי גוגל אז אני לא צריך לקנות גירסה?
לא יודע.