בקשת מידע | חסימת מצב מפתחים
-
@צדיק-תמים בשביל למצוא מטמון צריך לדעת לחפש לא רק לבקש שיגידו לך איפו המטמון...
@emg אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
הגעתי לקובץ xml שכתוב בעברית מספר build השאלה אם דרך שם עושים ואיך ?
אתה לא אמור להגיע לזה אלא לקובץ ה xml של אודות הגרסה כך תמצא את השורה של ה build prop.
@emg אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
נ.ב. מחקתי את הקובץ שאמרת ועדיין נפתח רגיל
כנראה לא מחקת את הקובץ הנכון, תעלה צילום מסך
-
@mefateach Settings[1].apk
תודה רבה ! -
@emg כנראה...
תבדוק אם זה לא מותקן כאפליקציית משתמשאז כך (אם אין לך ידע בסיסי ב xml תשאל מישהו אחר אני אין לי כוח להסביר...):
צריך להוסיף לשורה ב xml איפו שיש את כל הערכים של השורה ( android:icon, android:textוכו'):android:selectable="false"
-
-
-
@mefateach אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
android:selectable
זה רק עד אנדרואיד 9 כך שזה כבר הרבה פחות רלוונטי
אבל עדיין תודה על המידע -
@שלום-וברכה-1 א. בדקת את זה על אנדרואיד יותר נמוך וזה לא עבד? ב. זה מאוד שימושי כי זה עובד גם על אנדרואיד יותר מתקדמים וזה הכיוון ולא ההפך...
-
@mefateach אני ניסיתי את זה באנדרואיד 10 וזה לא עבד
בדקתי בתיעוד הרשמי של אנדרואיד וכתוב שזה הוצא משימוש אנדרואיד 9 -
@שלום-וברכה-1 מעניין שלי זה עובד באנדרואיד 11
-
@mefateach איפה אתה כותב את זה? אני ניסיתי בכמה אפליקציות עם דפדפן פנימי לחסום את הכפתורים שמקשרים לדפדפן וזה לא עבד
-
@שלום-וברכה-1 אני בסופו של דבר פשוט פגמתי בקישור הראשי כך שהתוצאה היא תמיד שהדף אינו זמין אבל הייתי רוצה פיתרון יותר אסתטי
-
@שלום-וברכה-1 אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
אני ניסיתי בכמה אפליקציות עם דפדפן פנימי לחסום את הכפתורים שמקשרים לדפדפן וזה לא עבד
מי אמר שזה עובד בכל האפליקציות, בהגדרות אני יודע שזה עובד (אגב ניסית לשים את זה ב xml שנמצאים בתיקיית layout או בתיקיית xml?)
-
@mefateach אני ניסיתי את זה באנדרואיד 10 וזה לא עבד
בדקתי בתיעוד הרשמי של אנדרואיד וכתוב שזה הוצא משימוש אנדרואיד 9אני עושה את זה המון באנדרואיד 10 ו11
וזה עובד מעולה, -
@mefateach אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
אני ניסיתי בכמה אפליקציות עם דפדפן פנימי לחסום את הכפתורים שמקשרים לדפדפן וזה לא עבד
מי אמר שזה עובד בכל האפליקציות, בהגדרות אני יודע שזה עובד (אגב ניסית לשים את זה ב xml שנמצאים בתיקיית layout או בתיקיית xml?)
גם וגם, אבל אולי לא מיקמתי את זה במקום מדויק או שזה עובד רק ב view מסוג button ולא על טקסט לחיץ וכדו'