בקשת מידע | חסימת מצב מפתחים
-
אם אתה רוצה תמחק את האקטיביטי שך אפשרויות מפתחים אבל תיקח בחשבון שכשיכנסו להגדרות מפתחים ההגדרות ייפול
יש לי רעיון יותר טוב אבל אותו אני לא רוצה להגיד אני רק ייתן לך רמז: אם תצליח לעשות את ה build number לא לחיץ לא תצטרך לחסום אפשרויות מפתחים כי לא יוכלו לפתוח אותם (לא לוקח אחריות) -
@mefateach אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
אם אתה רוצה תמחק את האקטיביטי שך אפשרויות מפתחים אבל תיקח בחשבון שכשיכנסו להגדרות מפתחים ההגדרות ייפול
איזה קובץ למחוק ?
יש לי רעיון יותר טוב אבל אותו אני לא רוצה להגיד אני רק ייתן לך רמז: אם תצליח לעשות את ה build number לא לחיץ לא תצטרך לחסום אפשרויות מפתחים כי לא יוכלו לפתוח אותם (לא לוקח אחריות)
כבר @מישהו12 אמר שיש אפליקציה שעושה את זה אבל כתבתי שאצלי לא עזר שמחקתי את האפליקציה
-
@emg אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
איזה קובץ למחוק ?
תחפש developer
כבר @מישהו12 אמר שיש אפליקציה שעושה את זה אבל כתבתי שאצלי לא עזר שמחקתי את האפליקציה
אני רואה שממש לא הבנת אותי ברור שהאפליקציה המדוברת לא קשורה לאפשרויות מפתחים אני אמרתי שאם תערוך את ההגדרות תוכל לעשות שה build number לא יילחץ (עוד רמז: זה לא ב smalli אלא ב xml לכן אני מציע לך לעשות את זה ולא להסיר לגמרי...)
-
@צדיק-תמים בשביל למצוא מטמון צריך לדעת לחפש לא רק לבקש שיגידו לך איפו המטמון...
הגעתי לקובץ xml שכתוב בעברית מספר build השאלה אם דרך שם עושים ואיך ?
אתה לא אמור להגיע לזה אלא לקובץ ה xml של אודות הגרסה כך תמצא את השורה של ה build prop.
נ.ב. מחקתי את הקובץ שאמרת ועדיין נפתח רגיל
כנראה לא מחקת את הקובץ הנכון, תעלה צילום מסך
-
@mefateach Settings[1].apk
תודה רבה ! -
@emg כנראה...
תבדוק אם זה לא מותקן כאפליקציית משתמשאז כך (אם אין לך ידע בסיסי ב xml תשאל מישהו אחר אני אין לי כוח להסביר...):
צריך להוסיף לשורה ב xml איפו שיש את כל הערכים של השורה ( android:icon, android:textוכו'):android:selectable="false"
-
-
-
@mefateach אמר בבקשת מידע | חסימת מצב מפתחים:
android:selectable
זה רק עד אנדרואיד 9 כך שזה כבר הרבה פחות רלוונטי
אבל עדיין תודה על המידע -
@שלום-וברכה-1 א. בדקת את זה על אנדרואיד יותר נמוך וזה לא עבד? ב. זה מאוד שימושי כי זה עובד גם על אנדרואיד יותר מתקדמים וזה הכיוון ולא ההפך...
-
@mefateach אני ניסיתי את זה באנדרואיד 10 וזה לא עבד
בדקתי בתיעוד הרשמי של אנדרואיד וכתוב שזה הוצא משימוש אנדרואיד 9